Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Scenic II pristrojovka ???
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Scenic II pristrojovka ???

Autor Zpráva
RomanP
Zaslal: pá duben 20, 2012 21:30 pm Citovat
Tady ti posilam dva upravene vypisy ,tak to vyskousej, je to prepnuty na rucni brzdu ! Pokud to pujde
ostatek doladime.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Matias
Zaslal: pá duben 20, 2012 22:57 pm Citovat
No vidíš, promiň. Jsem sáhl vedle. Jsem pospíchal. Sad No zítra testnu a uvidíme co to udělá. Jinak km klidně 0 km, manuál brzda, bez ničeho (tempomat, arabie, esp, atd) Jazyk aj. To si kdyžtak upravím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
RomanP
Zaslal: pá duben 20, 2012 23:04 pm Citovat
Kdyz jsi sahl vedle po vypisu,,proc ho neposles ?

Matias
Zaslal: so duben 21, 2012 9:39 am Citovat
Neboj, nejsem podvodník. ALe včera jsem řešil důležitější věci. Sad
Jak jsem Ti napsal, tak jsem hned vezl psa z Teplic na operaci s e zádama do Jagy do Prahy. Oprace cca 32tis. Sad Po cestě mě hned za barákem chtily za rychlost 62 v obci (na tom místě jedu někdy i 80. Sad ), pak si myslím, že mě vyfotil ještě někdo v Pze. Ale to jsem jel asi jen o 3km rchleji. A domu jsem se vrátil o půlnoci. Sad
Matias
Zaslal: so duben 21, 2012 9:46 am Citovat
Tak braking fault furt. Sad
RomanP
Zaslal: so duben 21, 2012 18:54 pm Citovat
Proc se delala konfigurace pristrojovky ?

U Tveho vypisu je : Rec –nemec
parcing auto zapnuto , prevodovka rucni zapnuto, palivo benzin, ESP vypnuto, kontrola tlaku Pneu vypnuto,
vzdálenost v KM, omezovac rychlosti vypnuto – to je Tempomat myslim, omezeni rychlosti Arabie vypnuto,
najeto 231234 KM.
Takze mi napis co to auto ma za vybavu,, EPS tam urcite je, Benzin palivo ? Ma to v diskach ventilky mereni tlaku? A co se mi neliby je auto parcing a ESP vypnuto . Program je ve francoustine, takze brzda tam není v konfiguraci, takze brzda bude v UCH, dnes mi dovezli Renolda ale s jinou pristrojovkou, tak se podivam do UCH na konfiguraci, jak to tam je ! Takze zavada mozna nebude v pristrojovce,ale v UCH asi bude navoleno, prece kdyz to pise pristrojovka tak nema info o brzde,skoda ze nemas diag Clip,ten by to mela ukazat kde je zavada -odkud vitr fouka.Pokud mas diagnostiku projdi vse co je tam za zavady !
Automaticka brzda a tim padem není odezva od Ecu aut. Brzdy, proto pritrojovka hlasi zavadu, napis co chces nastavit v pristrojovce, je videt ze je to prekopany,ted dame pristrojovku do kupy, pak se podivame na UCH. Dam ti priklad auto ma ABS ,když odpojim Ecu bude mi to taky hlasit zavadu trvalou, když v konfiguraci dam ze není ABS tak zavada zhasne ! Rad bych ti pomohl ,ale toto jsem opravdu neresil ale budu se snazit.

ZN : V >> zoufalství, odpojit / znovu připojit baterii ...... Opraveno !
Podivej se na desticky nejsou sjete a jestly je dost brzdove kapaliny,urcite tam blika nebo sviti
napis STOP !

Matias
Zaslal: so duben 21, 2012 20:20 pm Citovat
To auto se ke mě nedostane. Dělal jsem pro týpka budíky. Vše ok, pak je dal dál. Ale bylo nastaveno auto brzda.
Podle výpisu podle vinu to nemá nic.
Tempomat: Bez
Brzda: Manuální
Převodovka: Manuální
Km: 0
Arábie: Ne
Palivo: Diesel
Kontrola tlaku: Ne
Za chvilku pošlu nastavený jak to má být, jen to zkoukni pls.
Matias
Zaslal: so duben 21, 2012 20:22 pm Citovat
Tady to je.
RomanP
Zaslal: so duben 21, 2012 21:14 pm Citovat
Ano mas to v poradku,,, zapnute mas ESP , to jsi zapomel napsat . Chtelo by to vyskouset v jinem aute, urcite jsi nekomu opravoval pristrojovku dalsimu ,tak ho poprosit. Bez auta je to opravdu naprd.,zkusil bych odpojit baterku a podivat se na kapalinu mu rici.

Z jineho fora : Renault Megane, Scenic.

Ahoj, mám podobný problém v mem Scenicu II . Tak dnes, když jsem nastartoval tak počítač se na mě zpráva 'brždění chybu "a také to, zda ruční brzda, nebo ne, kontrolky na displeji a slova STOP.
Kromě toho se za jízdy občas počítač pípá, zapomněl jsem o této zprávě zobrazí jej.

Problém je, že jsem si ani nemohl změnit titulek na obrazovce palubního počítače, skutečný počet kilometrů nebo palivo ...

Co je špatně?

[EDIT]:
To je v pořádku. Stačilo přidat trochu brzdové kapaliny ... Uf.

Matias
Zaslal: út duben 24, 2012 11:34 am Citovat
Romane,
tak to mám vyřešený. Smile Ufff. Na desce chyběly 3 R a jeden T. Doplnil jsem z jiný desky a je to ok. By ma zajímalo jak se to stalo. Když deska odcházela ode mně před půl rokem, makala. Jestli někdo nedělal km, je to blízko a neodfoukl to. Smile
RomanP
Zaslal: st červen 12, 2013 20:45 pm Citovat
opravoval jsem pristrojovku vse behalo 4. mesice bez problemu klasika zdroj, a ted se stalo ze zhasl maly displej a nejde na nej zhaveni, nedari se mi zavadu objevit kde nastal problem k teto vade. Nesetkal se stim nekdo kam se zamerit prokoveni od displeje ok, leze to do ridiciho svaba pro ovladani regulaci jasu, kde se upravuje napeti zhaveni, ten jsem vymenil a zadna zmena !

verze V 5.0 954C

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne únor 08, 2026 14:36 pm