Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  PSA
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

PSA

Autor Zpráva
pet
Zaslal: čt říjen 02, 2008 12:56 pm Citovat
geri napsal:
je npro zajímavost všechno jsou to klony kdo za to dal 700000 tak má možná origo. a tudíž i online podporu atd... a to jsem jestě u níkoho neviděl. Nazval bych to stejně spíš asi tak že není klon jako klon hold někteří čínani to dělají lip jiný hůř...víc věcí tu nebudu rozmazávat nechci někomu dělat problémy. jinak diagnostika je to super ale je to jen v podstatě lepší čtečka....

Myslím že nemáš pravdu,originál HW je dosažitelný za dost rozumné peníze.Samozřejmě bez online podpory,online upgrade ,bez možnosti online programování atd..,ale diagnostika jako taková jede stejně dobře jako v origo servisu a rozhodně bych to nepřirovnával k lepší čtečce.Není k tomu samozřejmě další příslušenství jako osciloskop ,mutlimetr,seriová diagnostika atd.. ,ale kvalitní osciloskop má stejně každý kdo se diagnostikou trochu více zabívá.
Byl jsem několikrát v ATALu tábor který patří do skupiny ACTIA a jsou vybaveni též originály HW a nic mimořádného jsem neviděl Smile
No a co se týče informací ,PSA dává možnost platit si služby jako Technická dokumentace,nebo Diagnostika a ti co nechtějí platit ,musí se hold snažit jinak Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukas001
Zaslal: pá říjen 03, 2008 6:54 am Citovat
geri napsal:
je npro zajímavost všechno jsou to klony kdo za to dal 700000 tak má možná origo. a tudíž i online podporu atd... a to jsem jestě u níkoho neviděl. Nazval bych to stejně spíš asi tak že není klon jako klon hold někteří čínani to dělají lip jiný hůř...víc věcí tu nebudu rozmazávat nechci někomu dělat problémy. jinak diagnostika je to super ale je to jen v podstatě lepší čtečka....

lepší čtečka která ti vše nakóduje a přečte Exclamation , což u rádoby univ. diagnostik je spíš slíbeno prodejcem, než aby to fungovalo, a zajímalo by mě kterej kok.t by za to dal 700, kde navíc funguje akorát online podpora což z 98% nikdo nepoužije
co by si chtěl lepšího za málo peněz Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
keakan
Zaslal: pá říjen 03, 2008 8:12 am Citovat
od té doby co mám PPS, už na to nedám dopustit.
Hold origo diag je origo, už žádná KTS Wink
Robin
Zaslal: pá říjen 03, 2008 18:47 pm Citovat
A nevíte kde se to dá sehnat za nějaké takové pěkné peníze jako je tady ale v CZ ?
http://allegro.pl/item450768017_evolution_psa_citroen_peugeot_lexia_proxia_planet.html
Vypadá to že by to mohl být orig HW ?
Lukas001
Zaslal: so říjen 04, 2008 8:01 am Citovat
Robin napsal:
A nevíte kde se to dá sehnat za nějaké takové pěkné peníze jako je tady ale v CZ ?
http://allegro.pl/item450768017_evolution_psa_citroen_peugeot_lexia_proxia_planet.html
Vypadá to že by to mohl být orig HW ?

HW si kup origo v Citroenu nebo peugeotu a sw by se dal nějak ukáznit Wink sz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
geri
Zaslal: so říjen 04, 2008 20:06 pm Citovat
jen jsem odpověděl na to jesli origo nebo clon, je to za málo peněz hodně funkcí. ted je otázka co je to kvalitní osciloskop a kdo ho opravdu umí používat, ale stejně je 90% LIDSKÝ FAKTOR.ale přiznávám používám ju a jsem spokojený i clip je dobrý ten se mi asi líbí víc.
Tonda
Zaslal: ne říjen 05, 2008 12:36 pm Citovat
na klon bacha,kolikrat to jsou vyhozeny penize
pp205
Zaslal: ne listopad 02, 2008 20:47 pm Citovat
mam original kabel (z peugeotu se zarukou 24) k tomu novy notes softare peugeot planet ofice a citroen lexia3 a koupil jsem to za 55tis
Funguju uz s tim cca rok a vse v poho
Kdyz spadne notes nainstaluju znova reknu borcovy kody a on mi posle zdarma aktivacni klice

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červen 17, 2025 16:22 pm