Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » PSA |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
pet |
Zaslal: čt říjen 02, 2008 12:56 pm |
|
|
|
geri napsal: je npro zajímavost všechno jsou to klony kdo za to dal 700000 tak má možná origo. a tudíž i online podporu atd... a to jsem jestě u níkoho neviděl. Nazval bych to stejně spíš asi tak že není klon jako klon hold někteří čínani to dělají lip jiný hůř...víc věcí tu nebudu rozmazávat nechci někomu dělat problémy. jinak diagnostika je to super ale je to jen v podstatě lepší čtečka....
Myslím že nemáš pravdu,originál HW je dosažitelný za dost rozumné peníze.Samozřejmě bez online podpory,online upgrade ,bez možnosti online programování atd..,ale diagnostika jako taková jede stejně dobře jako v origo servisu a rozhodně bych to nepřirovnával k lepší čtečce.Není k tomu samozřejmě další příslušenství jako osciloskop ,mutlimetr,seriová diagnostika atd.. ,ale kvalitní osciloskop má stejně každý kdo se diagnostikou trochu více zabívá.
Byl jsem několikrát v ATALu tábor který patří do skupiny ACTIA a jsou vybaveni též originály HW a nic mimořádného jsem neviděl
No a co se týče informací ,PSA dává možnost platit si služby jako Technická dokumentace,nebo Diagnostika a ti co nechtějí platit ,musí se hold snažit jinak
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: pá říjen 03, 2008 6:54 am |
|
|
|
geri napsal: je npro zajímavost všechno jsou to klony kdo za to dal 700000 tak má možná origo. a tudíž i online podporu atd... a to jsem jestě u níkoho neviděl. Nazval bych to stejně spíš asi tak že není klon jako klon hold někteří čínani to dělají lip jiný hůř...víc věcí tu nebudu rozmazávat nechci někomu dělat problémy. jinak diagnostika je to super ale je to jen v podstatě lepší čtečka....
lepší čtečka která ti vše nakóduje a přečte , což u rádoby univ. diagnostik je spíš slíbeno prodejcem, než aby to fungovalo, a zajímalo by mě kterej kok.t by za to dal 700, kde navíc funguje akorát online podpora což z 98% nikdo nepoužije
co by si chtěl lepšího za málo peněz
|
|
|
Návrat nahoru |
|
keakan |
Zaslal: pá říjen 03, 2008 8:12 am |
|
|
|
od té doby co mám PPS, už na to nedám dopustit.
Hold origo diag je origo, už žádná KTS
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: pá říjen 03, 2008 18:47 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: so říjen 04, 2008 8:01 am |
|
|
|
HW si kup origo v Citroenu nebo peugeotu a sw by se dal nějak ukáznit sz
|
|
|
Návrat nahoru |
|
geri |
Zaslal: so říjen 04, 2008 20:06 pm |
|
|
|
jen jsem odpověděl na to jesli origo nebo clon, je to za málo peněz hodně funkcí. ted je otázka co je to kvalitní osciloskop a kdo ho opravdu umí používat, ale stejně je 90% LIDSKÝ FAKTOR.ale přiznávám používám ju a jsem spokojený i clip je dobrý ten se mi asi líbí víc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Tonda |
Zaslal: ne říjen 05, 2008 12:36 pm |
|
|
|
na klon bacha,kolikrat to jsou vyhozeny penize
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pp205 |
Zaslal: ne listopad 02, 2008 20:47 pm |
|
|
|
mam original kabel (z peugeotu se zarukou 24) k tomu novy notes softare peugeot planet ofice a citroen lexia3 a koupil jsem to za 55tis
Funguju uz s tim cca rok a vse v poho
Kdyz spadne notes nainstaluju znova reknu borcovy kody a on mi posle zdarma aktivacni klice
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|