|
Obsah fóra checksum.cz » Diesel » TDi PD 96KW AVF - zvláštní chování - nepovedený chiptu |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
jjarda |
Zaslal: pá červenec 29, 2011 18:02 pm |
|
|
|
Když jedu a sešlápnu plný plyn, tak to skoro nic neudělá, ale když sešlápnu malinko, tak to po cca 2-3 sekundách zabere. Nebo sešlápnu plný plyn, nic a když pouštím, tak před koncem to zabere. Když to tedy "zabere", tak si stejně myslím, že je to ještě málo, protože když sešlápnu malinko, tak to na cca sekundu zatáhne opravdu hodně a potom malinko ubere, ale pořád táhne. Když už to začne táhnout, tak už můžu dát i plný plyn a táhne to pořád než zase uberu. Máte někdo zkušenost? Plynový pedál je v pořádku, kontrolováno podle VAGu, plynulý průběh od 0% do 100%. Váhu vzduchu jsem zkoušel dát novou a beze změny. Nápad? S tímhle autem jezdí manželka a nemůže si ho vynachválit, protože jezdí max. na 1/4 plynu a do 2000ot/min., ale když chci třeba předjet, tak musím dát malinko plynu, chvilku počkat a potom to zabere ... nepovedený chiptuning?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jjarda |
Zaslal: út srpen 02, 2011 8:57 am |
|
|
|
Včera jsem nahrál upravenou mapu a závada se projevuje stále, takže nepovedený tuning to určo nebyl, výkon se rapidně zvýšil, ale chování je stále stejné ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: út srpen 02, 2011 16:41 pm |
|
|
|
naloguj 1, 3, 11, 8, 9
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
jjarda |
Zaslal: út srpen 02, 2011 18:36 pm |
|
|
|
No tak to jsem v pasti, jak se dá prohlížet log? Trošku v tom lítám. Je na to nějakej speciální program nebo to jde nějak ve vagu?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: út srpen 02, 2011 21:01 pm |
|
|
|
jjarda napsal: No tak to jsem v pasti, jak se dá prohlížet log? Trošku v tom lítám. Je na to nějakej speciální program nebo to jde nějak ve vagu?
Doporučuji logview od Dieselpower
http://dieselpower.cz/downloads/software/logview/dieselpower_logview_0_1_6.zip
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
jjarda |
Zaslal: po srpen 08, 2011 9:18 am |
|
|
|
Tak problém vyřešen, podle logu a VAGu sice vše OK, ale když jsem z motoru vytáhnul hadičku dal si do auta budík, tak se ukázalo, že MAP senzor kecá o 0,5baru. Když jsem tam dal jinej, kterej kecal "jen" o 0,3baru, tak to bylo výrazně lepší, tak jsem koupil novej, kterej je přesnej a šlape to jak má. Asi to bude dost poruchová součástka, když mám 2ks a oba kecaji? ... jinak děkuji za link na logview, výbornej prográmek.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 02, 2025 15:59 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|