Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Proč
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Proč

Autor Zpráva
alpiners2
Zaslal: čt únor 17, 2011 10:14 am Citovat
martin testoval si ten programik powerdyn?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Brezka21
Zaslal: čt únor 17, 2011 12:12 pm Citovat
díky chlapi za rady a co teda ty mapy co sem sem dal? dívali ste se naně?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marquee
Zaslal: čt únor 17, 2011 16:18 pm Citovat
No díval jsem se na to co jsi vytvořil ty. Ted nám schválně prozraď co jsi v tom upravil, ať víme jestli aspoň víš co děláš, protože jinak zatím nemá cenu se bavit o úpravach. Nejdřív musíš vědět co která mapa dělá. Třeba chceš po turbu aby foukalo 2.173 bar vč Atmosferického tlaku,ale v cca nadmořské výšce která je v čechách průměr ti to limiter ořízne na max 2.150 bar vč Atm. To co po turbu chceš ti nenafouká ani při hladině moře a extrémně nízkém tlaku vzduchu, protože ti to limiter ořízne. Protože i mapa limiteru turba (atmosferický tlak vs. otáčky motoru) existuje. Víš třeba něco o atmosferickém tlaku vzduchu a výšce????Ono teda nejde jen o tlak, ale i o obsah kyslíku ve vzduchu, protože můžeš spálit jen tolik paliva nakolik máš kyslík. I to je třeba znát když ladíš motory. Doporučuju třeba knížku Motory závodních automobilů - Julius Mackerle, nebo třeba články teorie motoru od Jiřího Čecha na skoda.panda.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Brezka21
Zaslal: čt únor 17, 2011 17:33 pm Citovat
marquee napsal:
No díval jsem se na to co jsi vytvořil ty. Ted nám schválně prozraď co jsi v tom upravil, ať víme jestli aspoň víš co děláš, protože jinak zatím nemá cenu se bavit o úpravach. Nejdřív musíš vědět co která mapa dělá. Třeba chceš po turbu aby foukalo 2.173 bar vč Atmosferického tlaku,ale v cca nadmořské výšce která je v čechách průměr ti to limiter ořízne na max 2.150 bar vč Atm. To co po turbu chceš ti nenafouká ani při hladině moře a extrémně nízkém tlaku vzduchu, protože ti to limiter ořízne. Protože i mapa limiteru turba (atmosferický tlak vs. otáčky motoru) existuje. Víš třeba něco o atmosferickém tlaku vzduchu a výšce????Ono teda nejde jen o tlak, ale i o obsah kyslíku ve vzduchu, protože můžeš spálit jen tolik paliva nakolik máš kyslík. I to je třeba znát když ladíš motory. Doporučuju třeba knížku Motory závodních automobilů - Julius Mackerle, nebo třeba články teorie motoru od Jiřího Čecha na skoda.panda.cz

Díky za doporučení určitě to počtu, něco o tom vím ale určitě ne moc. Jinak co já vidím tak turbo mi foukne max 2.162 nevím kde si sebral těch 2.173. Jinak máš pravdu s omezením turba v 2.150 to chce upravit...
marquee
Zaslal: čt únor 17, 2011 17:38 pm Citovat
já teda nevím mám otevřený ten první soubor, do kterého jsi mimo jiné zapomněl dát orig. a tam je 2.173 pravda v tom druhém ja 2.162, ale já se bavil o tom prvním, který si jak čtu vytvořil ty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Brezka21
Zaslal: čt únor 17, 2011 18:14 pm Citovat
marquee napsal:
já teda nevím mám otevřený ten první soubor, do kterého jsi mimo jiné zapomněl dát orig. a tam je 2.173 pravda v tom druhém ja 2.162, ale já se bavil o tom prvním, který si jak čtu vytvořil ty

Moje chyba... no ale prostě soubor pojmenovaný MOD.bin je ten který sem vytvořil já a k němu je i origo.
Sorry
Brezka21
Zaslal: čt únor 17, 2011 18:56 pm Citovat
Malá otázečka. Omezovač turba je lepší nastavit na stejnou hodnotu tudíš 2.162 nebo nechat rezervu a nastavit třeba 2.170?
Janosik93
Zaslal: ne únor 20, 2011 0:44 am Citovat
Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 727 Bydliště: Spišská Nová Ves, Slovensko
najlepšie je to dať na rovnako. ale ta malinka rezerva tam môže byť Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Brezka21
Zaslal: po únor 21, 2011 14:27 pm Citovat
Janosik93 napsal:
najlepšie je to dať na rovnako. ale ta malinka rezerva tam môže byť Smile

OK ok Smile

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 19, 2025 1:28 am