Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Kontrola mapy - specha :-(
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Kontrola mapy - specha :-(

Autor Zpráva
laadizz
Zaslal: st červen 02, 2010 5:12 am Citovat
Mam prosbicku, potreboval bych zkontrolovat palivovou mapu.Prochazel jsem nejake stare "chipy" a nasel jsem softik pro svoji plechovku VW Passat 96 KW High line r.v.03, Kod motoru AVF. Mel jsem ho pojmenovany jako messenger a vubec nevim od koho to mam, nebo kde jsem ho vyhandloval. Nic mene to po naflashovani jede jak urvany a take o dost lepe, nez mapa, kterou jsem tam mel od Voleska. Mam sice ECMko, winols, ale nedokazu posoudit provedeni, ci v uvozovkach setrnost mapy k turbu atd.. Chtel bych tedy poprosit o nejaky result a pripadne o nejakou korekci, kdyz to bude mozne.. Dikezz

messenger.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  messenger.rar
 Velikost:  157 kB
 Staženo:  2542 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m5668443578
Zaslal: st červen 02, 2010 6:07 am Citovat
Založen: 3.3.2008 Příspěvky: 342 Bydliště: Frýdek-Místek, Pardubice, Brandýs nad Labem
Množství vstřikovaného paliva je vpohodě, délka vstřiku je moc a jsou upraveny oblasti, které se neupravují. Zbytek není upraven vůbec.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
alpiners2
Zaslal: st červen 02, 2010 7:16 am Citovat
palivo pri akceleracii je ok. tá dĺžka vstrekovania je prehnaná a ako tak pozerám tak ani vysoké tatry sa nehrabú. každopádne by to jazdilo aj lepšie, len to chce poriadne upraviť a nie takéto pokusy Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marquee
Zaslal: st červen 02, 2010 9:15 am Citovat
Já ti povím odkud tu mapu máš, je z toho cédéčka co dávaj ke Gallettu jako "odzkoušené" mapy nebo jsi to stáhnul někde z netu. Celý to vypadá jako když to někdo dělal v ECM a dal si tam jinej driver a navíc tomu asi moc nerozuměl, turbu to asi neublíží protože na něj nikdo nešáhnul, jezdit to asi bude, ale kvalitní úprava to rozhodně není
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
anydraj
Zaslal: st červen 02, 2010 13:23 pm Citovat
Na palivo akcelerace nebylo sahnuty, to same turbo a delka vstriku ma jeste jednu mapu navic a ta je taky neupravena.Jinak ty delky vstriku jsou fakt hodne zvednuty, podle me to bude delat kopretinky na vrchu pistu.
laadizz
Zaslal: so červen 19, 2010 23:44 pm Citovat
Zdravim, moc dekuju za rozbor. Takze ho dam radeji pryc. Mam jeste ten puvodni od voleska, tak by me zajimalo, jestli ten je v poradku.. Mohl bych pripadne pozadat o nejakou korekci?

Kazdopadne jsem chel rict, ze bych nikdy zadny "chip" stazeny z internetu nepouzil a uz vubec ne do sveho auta:-)

Kazdopadne dekuju
alpiners2 napsal:
palivo pri akceleracii je ok. tá dĺžka vstrekovania je prehnaná a ako tak pozerám tak ani vysoké tatry sa nehrabú. každopádne by to jazdilo aj lepšie, len to chce poriadne upraviť a nie takéto pokusy Wink

muj_origo.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  muj_origo.rar
 Velikost:  156.78 kB
 Staženo:  2564 krát

LUBO
Zaslal: ne červen 20, 2010 8:23 am Citovat
laadizz napsal:
Zdravim, moc dekuju za rozbor. Takze ho dam radeji pryc. Mam jeste ten puvodni od voleska, tak by me zajimalo, jestli ten je v poradku.. Mohl bych pripadne pozadat o nejakou korekci?

Kazdopadne jsem chel rict, ze bych nikdy zadny "chip" stazeny z internetu nepouzil a uz vubec ne do sveho auta:-)

Kazdopadne dekuju
alpiners2 napsal:
Shocked Very Happy Shocked A SI TAM KDE SI NECHCEL BYŤ..... Razz
alpiners2
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:01 am Citovat
ten origo čo si sem dal nieje vôbec origo. tlak turba 1,5 (original je 1,35max), palivo pri akceleracii 80mg pri 2500 otáčkach tiež nieje origo.

ak potrebuješ origo tak si pohľadaj v téme originálne súbory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jini
Zaslal: ne červen 20, 2010 10:58 am Citovat
alpiners2 napsal:
ten origo čo si sem dal nieje vôbec origo. tlak turba 1,5 (original je 1,35max), palivo pri akceleracii 80mg pri 2500 otáčkach tiež nieje origo.

ak potrebuješ origo tak si pohľadaj v téme originálne súbory.

citace:
Mam jeste ten puvodni od voleska, tak by me zajimalo, jestli ten je v poradku.. Mohl bych pripadne pozadat o nejakou korekci?

To je asi ten druhej - muj_origo
alpiners2
Zaslal: ne červen 20, 2010 11:00 am Citovat
stiahol som ten -môj origo a je upravovaný, originál hodnoty to niesu Exclamation
jini
Zaslal: ne červen 20, 2010 11:11 am Citovat
citace:
Nic mene to po naflashovani jede jak urvany a take o dost lepe, nez mapa, kterou jsem tam mel od Voleska

Myslím, že toto je zde jako původní co v tom autě měl - "origo"
alpiners2
Zaslal: ne červen 20, 2010 12:37 pm Citovat
veď to je jedno, dozvedel sa čo potreboval vedieť Cool

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 29, 2025 22:47 pm