Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » Nastavenie svetiel Oktavia 11/03 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
onov |
Zaslal: so březen 22, 2008 21:19 pm |
|
|
|
Potreboval by som poradit ci sa neako daju nastavit svetla na Oktavii, okrem gombíka co je vnútry, lebo som si namontoval bixenony a neako mi to blbne a svieti uplne do dola, ked ma niekto skusenost poprosil by som radu, alebo hocico co sa týka nastavenia svetiel na Skoda Oktavia 11/03 ziarovky - H4.. dik moc
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: po březen 24, 2008 9:44 am |
|
|
|
onov napsal: Potreboval by som poradit ci sa neako daju nastavit svetla na Oktavii, okrem gombíka co je vnútry, lebo som si namontoval bixenony a neako mi to blbne a svieti uplne do dola, ked ma niekto skusenost poprosil by som radu, alebo hocico co sa týka nastavenia svetiel na Skoda Oktavia 11/03 ziarovky - H4.. dik moc
No musíš zajet někam kdo má regloskop, a šteluje se to přímo na světle imbusem, ale zaleží jak si tam nabastlil ty xenony
|
|
|
Návrat nahoru |
|
onov |
Zaslal: po březen 24, 2008 15:05 pm |
|
|
|
No normalne som tam dal vybojky h4 a do zadnych krytiek vyvrtal dierku 25mm na kabely.. vybojky som pripojil kazdu na jeden starter - balast a potom tam boli kable dva cierne a jeden cerveny. takze tie cierne som dal jeden na kostru a druhy na minus na baterku, a cerveny na plus na baterku.. je mozne ze sa mi to svetlo rozstelovalo jeho vybratím? lebo inak neviem ako?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
onov |
Zaslal: st březen 26, 2008 22:44 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |