Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Pravidla, připomínky k foru, oznámení  »  stránka sa mi vzdy po načítaní checksumu zroluje dole
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

stránka sa mi vzdy po načítaní checksumu zroluje dole

Autor Zpráva
miro
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:02 am Citovat
Založen: 24.2.2007 Příspěvky: 271 Bydliště: Slovensko
Dobrý den. mám takýto problém; od nejakého času sa mi každá stránka na tomto fóre vždy po načítaní zroluje dole a vždy poukazuje na nejaký " www.vwclubs.eu " na Zozname Sk. Ja potom vždy musím stránku rolovať hore. Prosím Vás aby ste mi pomohli s tým ako to odstrániť. Robí mi to aj v Mozile j v Exploreri.
Tu je obrázok: http://rapidshare.com/files/260862240/image.rar
heslo je: checksum12
ďakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miro
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:09 am Citovat
Založen: 24.2.2007 Příspěvky: 271 Bydliště: Slovensko
nikomu to nerobí, iba mne Question Question Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jany
Zaslal: čt červenec 30, 2009 18:31 pm Citovat
Založen: 14.2.2009 Příspěvky: 17
Aj mne to robí, ale neriešim to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Brouk
Zaslal: čt červenec 30, 2009 19:29 pm Citovat
Založen: 1.4.2007 Příspěvky: 1730 Bydliště: Vysočina- Telč
mam Operu ale jede me to bez problemu a v exploreru take , bude to nejakym nastavenim nez ze by webem asi..... Nastroje-moznosti internetu - upresnit nebo tam nekde, mozna take nainstalovany nejaky toolbar nahore naliste to je desne svin...... a dalsi a dalsi bordel , hezky den Wink

_________________
upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
miro
Zaslal: pá červenec 31, 2009 7:15 am Citovat
Založen: 24.2.2007 Příspěvky: 271 Bydliště: Slovensko
Jany napsal:
Aj mne to robí, ale neriešim to.

Ale to musí byt fest otravné. Ja som na to už prišiel. V mojom prípade je prowider T-Com a tí smradi za to môžu. Dá sa to vypnut a más pokoj. Chod do sietových nastavení a prestav DNS server takto:
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2494 pre XP
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2495 pre Vistu
vyskúsajte a dajte vediet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlas
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:10 am Citovat
Založen: 15.5.2007 Příspěvky: 97 Bydliště: SM
vyzkousej jeste zmenit nastaveni v IE. (nastroje/moznosti internetu/zabezpečeni a vsechny ctyri zony nastav na vychozi uroven) a pak jeste zalozka upresnit (obnovit upresnene nastaveni a obnovit)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miro
Zaslal: pá srpen 07, 2009 19:13 pm Citovat
Založen: 24.2.2007 Příspěvky: 271 Bydliště: Slovensko
Však ja som to už spravil. Pozri o odpoveď vyššie. Problém bol v poskytovateľovi T-Com. Prestavenie DNS servera v "TCP IP vlastnostiach" to odstránilo. Ale dík za snahu pomôcť
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po září 23, 2019 10:43 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.