|
Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Nelze prizpusobit immo |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Lumpiq |
Zaslal: pá březen 06, 2009 19:05 pm |
|
|
|
Zdravim, potreboval bych poradi, jsem uz zoufaly. Predelaval jsem nekomu budiky na A6 C5 1.9 TDi 1998 na verzi s maxidotem. Misto puvodnich Magnetti jsem daval VDO. Ty nove VDO s maxidotem normalne jedou (na jinem aute je prizpusobim), ale tady s timto vozidlem nelze sparovat immo.
Zadan spravny pin novych budiku do loginu, neprestane blikat kontrolka immo. Uz to je divne, pac normalne se rozsviti ikonka a sviti jakoze jsem autorizovan. Dam adaptaci, kanal 21, Nova hodnota 1, testovat, ulozit. Bohuzel se ulozi nula a zacne blikat rychle ikonka immo. Dela to u vsech 5 puvodnich klicu co k nim majitel ma.
Kdyz se kouknu na blok merenych hodnot, skupinu 22, 23, tak pouze jediny, novejsi klicek co jsem si prinesl je komptatabilni, respektive s nim immo komunukuje krze civku, u ostatnich(puvodni klice) jsou tam same nuly. V chybach porad naskakuje hlaska "Signal klice prilis nizky". Pritom kdyz vratim puvodni budiky, lze je normalne nakodovat, ctou z immo civky puvodni klice....
Nechapu:( Ze by se lisila civka budiku magnetti a VDO? Zkousel jsem poslat same 000 do apdaptabilnich hodnot, nepomaha...Divne je to, ze po zadani pinu, se nerozsviti ikona immo, ale porad blika....
|
_________________ A6 V6 2.5 TDI AVANT
|
|
Návrat nahoru |
|
had |
Zaslal: pá březen 06, 2009 20:52 pm |
|
|
|
jestli nemas problem ve verzi imma. magneti je az po roce 2000. i kdyz 97-2004 jsou stejny cipy. kazdopadne budou zamceny.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lumpiq |
Zaslal: so březen 07, 2009 12:25 pm |
|
|
|
had napsal: jestli nemas problem ve verzi imma. magneti je az po roce 2000. i kdyz 97-2004 jsou stejny cipy. kazdopadne budou zamceny.
Todle je rok 98 auto...
|
_________________ A6 V6 2.5 TDI AVANT
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 02, 2025 13:55 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|