|
Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Touran 2.0 TDI, 103kW |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
tichac |
Zaslal: po červenec 22, 2013 15:07 pm |
|
|
|
Dobrý den chlapi,
asi tu budu za vola, ale nechal jsem se přemluvit k chipu od jednoho garážmistra, no a teď mám podezdření, že je něco špatně, protože neregistruju žádnou výraznou změnu ve výkonu, možná spíš žádnou změnu ve výkonu.
Dle VAGu jsem zjistil, že v jednotce byl a něco tam dělal, jelikož na ostatních byla zalogována chyba s popisem ztráty komunikace.
Otázka je co tam dělal, případně co tam nalil, každopádně dle jeho slov nejprve vyčetl mapu, pak ji někam poslal, hodinu čekal a pak mi to tam nalil zpátky, blekotal něco o tom, že to posílá do Itálie, no nic.
Najde se tu někdo, kdo mi to okoukne a případně udělá nějaký závěr co s tím? Pochopitelně zaplatím.
Pohybuju se s autem na Hradecku a Liberecku, tak pokud možno někdo z těchto míst.
Předem díky. Petr.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
skoda |
Zaslal: út červenec 23, 2013 5:12 am |
|
|
|
Kolikpak si za to dal?
Zadara či za babku?
On tu na to někdo koukne ale počítej s tím,že to bude dražší jak celá ta sranda.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tichac |
Zaslal: út červenec 23, 2013 6:41 am |
|
|
|
Zadara to nebylo, vysypal jsem mu 3tis. Nebyl mi ani schopen říct hodnoty, které by to po chipu mělo mít. Nejhorší je když slepě uvěříte doporučení, no uvidíme až po bližším prozkoumání, co tam vlastně nalil. Dnes ráno se mi zdálo, že měl motor nějaký jiný zvuk, takový syrovější, raději na to nešlapu, jen ho lechtám, abych něco nevodprásk. Doufám, že je to jen moje paranoia a nic hrozného tam nebude.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:07 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 22, 2025 4:50 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|