Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Touran 2.0 TDI, 103kW
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Touran 2.0 TDI, 103kW

Autor Zpráva
tichac
Zaslal: po červenec 22, 2013 15:07 pm Citovat
Dobrý den chlapi,
asi tu budu za vola, ale nechal jsem se přemluvit k chipu od jednoho garážmistra, no a teď mám podezdření, že je něco špatně, protože neregistruju žádnou výraznou změnu ve výkonu, možná spíš žádnou změnu ve výkonu.
Dle VAGu jsem zjistil, že v jednotce byl a něco tam dělal, jelikož na ostatních byla zalogována chyba s popisem ztráty komunikace.
Otázka je co tam dělal, případně co tam nalil, každopádně dle jeho slov nejprve vyčetl mapu, pak ji někam poslal, hodinu čekal a pak mi to tam nalil zpátky, blekotal něco o tom, že to posílá do Itálie, no nic.

Najde se tu někdo, kdo mi to okoukne a případně udělá nějaký závěr co s tím? Pochopitelně zaplatím.

Pohybuju se s autem na Hradecku a Liberecku, tak pokud možno někdo z těchto míst.

Předem díky. Petr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skoda
Zaslal: út červenec 23, 2013 5:12 am Citovat
Založen: 20.10.2008 Příspěvky: 226 Bydliště: Jindřichuv Hradec
Kolikpak si za to dal? Smile
Zadara či za babku? Very Happy

On tu na to někdo koukne ale počítej s tím,že to bude dražší jak celá ta sranda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tichac
Zaslal: út červenec 23, 2013 6:41 am Citovat
Zadara to nebylo, vysypal jsem mu 3tis. Nebyl mi ani schopen říct hodnoty, které by to po chipu mělo mít. Nejhorší je když slepě uvěříte doporučení, no uvidíme až po bližším prozkoumání, co tam vlastně nalil. Dnes ráno se mi zdálo, že měl motor nějaký jiný zvuk, takový syrovější, raději na to nešlapu, jen ho lechtám, abych něco nevodprásk. Doufám, že je to jen moje paranoia a nic hrozného tam nebude.
Hydra
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:07 am Citovat
No potes koste. Beztak nejaka e-bay mapa + preruseny zapis.

http://www.ebay.co.uk/itm/2013-ECU-Remap-Chip-Tuning-Files-for-CAN-flasher-kwp2000-Galletto-/121140017455?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c3481f92f

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 22, 2025 9:15 am