|  | 

| Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  Flashery - srovnání |  
		| Strana 1 z 1 |  
		|  |  
		| Autor | Zpráva |  
		| Kenapuc | 

|  Zaslal: st srpen 13, 2025 19:50 pm |   |  |  
		| Založen: 22.8.2017

| Ahoj, chtěl bych koupit nějaký HW na flashování, ale trochu se v tom už ztrácím. 
 Našel jsem buď nástroje z číny za 20, nebo nástroje za 200 a nic mezi tím...

Bavme se pouze o verzích master - soubory chci sám upravovat.

Našel jsem tyto:
 FoxFlash - nejčínštější čína, beru to jako takovej "launch mezi flasherama", ale stojí 20k
 Xhorse VVDI - působí to na mě úplně stejně čínsky, ale našel jsem o tom ještě míň informací
 Launch X431 programátor ECU - kromě seznamu údajně podporovaných jednotek jsem k tomu nenašel žádné info
 Kess V3 - HW za cenu FoxFlash, master licence skoro 150 tis, roční poplatek cca 35 tis
 Flex - HW s master licencí na auta cca 200 tis a pak roční poplatek cca 25 tis.
 Autotuner - Master licence sice asi 150 a nejsou měsíční poplatky, což je oproti předchozím bonus

Jsou ty číny nějak použítelné? Máte s tím někdo zkušenosti a případně nějakou story kdy to něco popravilo?

Má ta "dražší trojice" nějaký znatelný přínos? Je mi jasné, že u nich bude slušná technická podpora v případě jakéhokoliv problému, což u číny těžko. Ale je tam znát rozdíl i v samotné práci, funkčnosti nebo kompatibilitě - v čem případně?

Nebo existuje nějaký nástroj v cenové kategorii "něco mezi", který jsem nevyjmenoval?

Co je třeba k dispozici v rámci supportu od jednotlivých značek? (Kess/Flex/Autotuner)
 |  
					| _________________
 Superb I 2.8 V6 AT | BMW E46 328ci | Jeep Grand Cherokee ZJ 4.0
 |  |  
		| Návrat nahoru |     |  
		| Domio | 

|  Zaslal: čt srpen 14, 2025 12:03 pm |   |  |  
		| Založen: 14.6.2020

| Pro začátek bych vzal Foxflash stojí pár kaček, uděláš pár jednotek a prochy jsou zpět. Nebo pokud to myslíš vážně a už víš do čeho jdeš, vzal bych autotuner. |  
					|  |  |  
		| Návrat nahoru |     |  
		|  |  

| 
			Časy uváděny v GMT + 1 hodinaPrávě je pá říjen 31, 2025 19:16 pm
 |  

|  | Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.