Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Benzín  »  immo fabia I
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

immo fabia I

Autor Zpráva
tomtech
Zaslal: po prosinec 10, 2012 19:32 pm Citovat
Založen: 25.8.2012 Příspěvky: 2
mám problem s fabii, po zadání loginu budíku napíše login ztracen z důvodu přerušení spojení a nejde potom přispůsobit ř.j. motoru která se měnila. Neví někdo proč to dělá? Kabel i PC vpořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John
Zaslal: po prosinec 10, 2012 21:52 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1096 Bydliště: Severní čechy
máš špatný login.

J.

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
origosch
Zaslal: po květen 06, 2019 17:08 pm Citovat
Založen: 23.2.2007 Příspěvky: 9 Bydliště: KLADNO
Úplně stejný problém mám už u druhé Fábie. Pin mám správný, u té první jsem vyměnil budíky a hotovo. Ta druhá je moje, co jsem koupil, nedá se přidat klíč. Má někdo zkušenost?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca1
Zaslal: po květen 06, 2019 19:14 pm Citovat
Založen: 24.6.2009 Příspěvky: 280
Mě to dělalo VCDS na winXp, na sedmičkách vpohodě...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lumirb
Zaslal: po květen 06, 2019 20:17 pm Citovat
Založen: 7.2.2009 Příspěvky: 41
Co je tam za IMMO, jak postupuješ při přizpůsobení?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
amigo
Zaslal: po květen 06, 2019 20:45 pm Citovat
Založen: 19.6.2009 Příspěvky: 625 Bydliště: slovakia
origosch napsal:
Úplně stejný problém mám už u druhé Fábie. Pin mám správný, u té první jsem vyměnil budíky a hotovo. Ta druhá je moje, co jsem koupil, nedá se přidat klíč. Má někdo zkušenost?


Nakopnuta eeprom? Skus prehrat z funkčnych budikov.

_________________
Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-711-908 prog.KTS540,Texa, Focom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
K
Zaslal: po květen 06, 2019 21:01 pm Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 582 Bydliště: Praha
Ke mě to máš kousek, zprovozním...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
origosch
Zaslal: po květen 06, 2019 22:15 pm Citovat
Založen: 23.2.2007 Příspěvky: 9 Bydliště: KLADNO
citace:
Mě to dělalo VCDS na winXp, na sedmičkách vpohodě...

Dělá to na XP, i na win7.
Na té první Fabii jsem zkoušel eeprom z funkčních budíků přehrát, ale bez úspěchu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st červenec 24, 2019 5:59 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.