Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  ASIX PRESTO a 24C02
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

ASIX PRESTO a 24C02

Autor Zpráva
milano72
Zaslal: út listopad 29, 2016 13:26 pm Citovat
Založen: 16.11.2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Karlovy Vary
Ahoj, máte někdo zkušenosti s programováním 24c02 na ASIXU? Paměť vyčtu, ale nejde mi do ní zapisovat. Myslím, že zapojení mám v pořádku, ale někde mi hapruje zřejmě ochrana proti zápisu. WP mám na GND a A0-A3 jsem zkoušel tak i tak. Někde dělám nějakou botu, ale asi to přehlížím. Můžete někdo pomoci?
Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: út listopad 29, 2016 13:44 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1947 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Třeba nepujde zapsat v obvodu,koukni na zapojení...

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
milano72
Zaslal: út listopad 29, 2016 14:37 pm Citovat
Založen: 16.11.2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Karlovy Vary
Mám jí vyfouknutou venku, je od Microchipu. Zapojení mám podle datasheetu.
PRESTO -PIN
VDD - 8
GND - 4
CLOCK - 6
DATA - 5
WP - 7
A jak říkám, vyčtení proběhne, ale nejde uložit žádná změna. Pamětí to asi nebude, zkoušel jsem jinou. Bohužel nemám jiný programátor, abych vyzkoušel. Maximálně večer, zkusím sbastlit něco na arduinu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
milano72
Zaslal: út listopad 29, 2016 19:46 pm Citovat
Založen: 16.11.2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Karlovy Vary
Tak vyřešeno. Na arduinu to šlo. Vyzkoušel jsem tedy přidat na napájení kondíky. To by člověk neřekl, jak málo stačí. Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: st listopad 30, 2016 7:15 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2578
Nemel jsi nasteveny napajeni z aplikace?
Nekdy to zlobi.Jinak je to velice dobry programator.
Obcas ho pouzivam na PIC a Atmegy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milano72
Zaslal: st listopad 30, 2016 7:41 am Citovat
Založen: 16.11.2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Karlovy Vary
Napájení jsem měl z programátoru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st březen 20, 2019 19:04 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.