Obsah fóra checksum.cz » Diesel » Golf IV 1.9tdi 66kW AGR 0281010111 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
marao |
Zaslal: pá leden 08, 2016 16:06 pm |
|
|
|
Ahojte, chci se zeptat tato ecu 0 281 010 111 038 906 012 K jestli to pájecí nebo ne? Chtěl bych to trochu poladit. Ať předem vím co mě čeká. Děkuji
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá leden 08, 2016 17:12 pm |
|
|
|
Pajeni to uz je vysoky level co? Na to uz drat za litr nestaci
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marao |
Zaslal: pá leden 08, 2016 17:38 pm |
|
|
|
roland702 napsal: Pajeni to uz je vysoky level co? Na to uz drat za litr nestaci 
Co si chces dokazat? Ze ses debil??? Ze mas maly pero? Bez si lecit komplexy jinam, slusne jsem se zeptal je to forum
Kazdy nedela mikroprocesorovou techniku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mirodj2 |
Zaslal: pá leden 08, 2016 17:41 pm |
|
|
|
Tento ti pojde aj po kabli.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marao |
Zaslal: pá leden 08, 2016 17:43 pm |
|
|
|
mirodj2 napsal: Tento ti pojde aj po kabli.
Diky moc aspon nekdo normalni
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mirodj2 |
Zaslal: pá leden 08, 2016 17:47 pm |
|
|
|
038 906 012 ?? uz ide po kabli, ale niekedy lacny kabel nestaci. Minule som podobnu musel citat az cez origo FG Tech, inac to necitalo...
038 906 018 ?? - starsie treba menit flasky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so leden 09, 2016 8:15 am |
|
|
|
marao napsal: roland702 napsal: Pajeni to uz je vysoky level co? Na to uz drat za litr nestaci 
Co si chces dokazat? Ze ses debil??? Ze mas maly pero? Bez si lecit komplexy jinam, slusne jsem se zeptal je to forum
Tak jestli je plcc 32 mikrotechnika tak co potom bga ? Ty neděláš techniku a chceš jí naladit ? to mi hlava nebere , já myslel že je třeba rozumět hardwaru abych mohl tunit software ? asi nějaký vyšší level inteligence ...
měl bys jít žebrat jinam , na nějaké forum pro dementy , kteří řeší na 10 stránkách výměnu žárovky ...
i když ono už hodně dementů nasralo i sem z dotazy typu : potřebuju pomoc, chci vědět co mám udělat , abych nemusel nikomu nic platit ....
koupil jsem si kablík na netu a ted budu taky čipovat jako o závod, sice ani netuším co dělám ,ale napíšu na tunerské forum , oni mi poradí , je to přece forum ne ?
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?p=67956&highlight=#67956
opravdu si myslíš že ten kdo umí korektně naladit benzína tak si potřebuje přivydělat ? to možná nějaký pitomec co stáhnul někde ecm a ted se podbízí za pár stovek přes soukromé zprávy dalším dementům ,co to pak nalejou a chlubí se že to sami natunili na 400 koní ...
tak nevím kdo je zakomplexovaný debil a má ho malého ?
ted mi napadlo že debil asi bude ten , kdo se nechce sám nic naučit, nechce nic investovat a jenom slíznout smetanu , ale to je jen moje úvaha , pro hodně výše jmenovaných jsem ten debil zase já ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
marao |
Zaslal: so leden 09, 2016 10:15 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: marao napsal: roland702 napsal: Pajeni to uz je vysoky level co? Na to uz drat za litr nestaci 
Tak jestli je plcc 32 mikrotechnika tak co potom bga ? Ty neděláš techniku a chceš jí naladit ? to mi hlava nebere , já myslel že je třeba rozumět hardwaru abych mohl tunit software ? asi nějaký vyšší level inteligence ...
měl bys jít žebrat jinam , na nějaké forum pro dementy , kteří řeší na 10 stránkách výměnu žárovky ...
i když ono už hodně dementů nasralo i sem z dotazy typu : potřebuju pomoc, chci vědět co mám udělat , abych nemusel nikomu nic platit ....
koupil jsem si kablík na netu a ted budu taky čipovat jako o závod, sice ani netuším co dělám ,ale napíšu na tunerské forum , oni mi poradí , je to přece forum ne ?
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?p=67956&highlight=#67956
opravdu si myslíš že ten kdo umí korektně naladit benzína tak si potřebuje přivydělat ? to možná nějaký pitomec co stáhnul někde ecm a ted se podbízí za pár stovek přes soukromé zprávy dalším dementům ,co to pak nalejou a chlubí se že to sami natunili na 400 koní ...
tak nevím kdo je zakomplexovaný debil a má ho malého ?
ted mi napadlo že debil asi bude ten , kdo se nechce sám nic naučit, nechce nic investovat a jenom slíznout smetanu , ale to je jen moje úvaha , pro hodně výše jmenovaných jsem ten debil zase já .. 
to jsem přesně kdy se ozveš, ty si tu hraješ na spasitele, ale bohužel nejseš,
Nebudu tu platit za chip, který s chipem ani neměl nic společného, nechal jsem si chipnout auto kousek od hranic na moravě, a stálo to za ..... jsem rád, že auto jelo.
Pán velice zkušený, ale holt s benzínovým motorem zkušenosti nebyly.
Nyní mám firmu ze zahraničí, kde si zaplatím naloguji jim auto, pošlu originál file. Oni pošlou uupravený a auto jede jak má
A cena je luxusní a hlavně auto jede tak jak má a výkonově je to poznat, ne jak od rádoby ladičů zde.
Co jsem si četl, tak 1.8T je docela těžký motor na ladění třeba mi to vyvrátíš.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: so leden 09, 2016 12:57 pm |
|
|
|
Nyní mám firmu ze zahraničí, kde si zaplatím naloguji jim auto, pošlu originál file. Oni pošlou uupravený a auto jede jak má
Hledej tedy rady tam, a ne zde na foru pro krátkoocasníky. A digiho chápu, napsat sem stupidní dotaz na zcela jasnou věc, kde ti z googlu vypadne tuna informací, to už není jen o demenci, ale i o lenosti. Zduř Máro z O.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so leden 09, 2016 22:04 pm |
|
|
|
tovíš benzín není nafta, u nafty se na nějaký pojem bohatá či chudá směs nehraje, tak to maximálně víc nebo mín hulí ,nebo se to třese proto taky tdi má nejvíc "tunerů"
jenže oni jsou zvyklí jen hodnoty zvedat, u benzínu to funguje trochu jinak
ono přidat 20% paliva a k tomu 20% předstihu v nějakém starém ecm opravdu nezpůsobí zvýšení výkonu ale jen zvýšení problémů..
nehledě na to že to málokdo měří v realitě , nějaké emise či egt vem čert, hlavně že" tunynk "
jinak v zahraničí hoří nafta i benzín stejně , takže nějaké ty představy o supoer západoněmeckém či italském čipu ti klidně vyvrátím , lidé v čr nebo sk to dokážou mnohdy naladit i lépe ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
marao |
Zaslal: so leden 09, 2016 22:57 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: tovíš benzín není nafta, u nafty se na nějaký pojem bohatá či chudá směs nehraje, tak to maximálně víc nebo mín hulí ,nebo se to třese proto taky tdi má nejvíc "tunerů"
jenže oni jsou zvyklí jen hodnoty zvedat, u benzínu to funguje trochu jinak
ono přidat 20% paliva a k tomu 20% předstihu v nějakém starém ecm opravdu nezpůsobí zvýšení výkonu ale jen zvýšení problémů..
nehledě na to že to málokdo měří v realitě , nějaké emise či egt vem čert, hlavně že" tunynk "
jinak v zahraničí hoří nafta i benzín stejně , takže nějaké ty představy o supoer západoněmeckém či italském čipu ti klidně vyvrátím , lidé v čr nebo sk to dokážou mnohdy naladit i lépe ..

Ano musim ti dat za pravdu, ale Benzin neni jen neco zvedat, stim pak tech problemu je jak nasere pak.
Vim tu v cr asi o trech co dokazi benzin. Nyni si nemuzu stezovat auto jede tak jak ma.
Kdovi jak to ted bude diky novym pravidlum na stk. Hlavne ti co maji dpf kaf atd off...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|