Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » po prehrani dump nesviti budiky |
Strana 3 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 |
|
Autor |
Zpráva |
okaj28 |
Zaslal: po březen 09, 2015 10:36 am |
|
|
|
to mi je jasne ze dnes uz kadekto staca upravuje a kazi ceny - je taka doba,ale on mi vyslovene napisal ze to chce pre seba .a dalsia vec je niekomu upravit dump a dalsia povedat mu ako to spravit ja som pouzil to prve riesenie.keby som mu to mal robit tak jasne ze si ze ho to bude nieco stat.upravy dumpov su tu bezna vec a zadarmo to tu ludia robia takze nechapem naco sa tu riesi stale otazka penazi.
|
_________________ GOLF 3 2,3 vr5 GTI
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 09, 2015 11:23 am |
|
|
|
peníze se začaly řešit v době kdy se sem nahrnula spousta lhářů , kteří se schovávají za úplně jiné pojmy..
pomoc kamarádovi , moje auto , kamarádovo auto, kamarádovo rádio , kontrola tátovo čipu , kontrola mého čipu na mojem autě atd
A víš jak to vypadá v realitě ? mnoho takových se pak v hospodě chlubí že umí čipovat , diagnostikovat, atd
a nedělají to zadarmo jak se tváří , ale zcela normálně si za to berou právě ty zminované peníze..
mnoho z nich pak nabízí svoje služby na internetu ...
když má někdo kabel na stáčení budíků, tak mu osobně nevěřím že to má jen pro sebe a svoje auto .
to samé s flashováním o kontrolou mého čipu do mého auta..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Vojta1 |
Zaslal: po březen 09, 2015 13:16 pm |
|
|
|
Takze ja osobne si privydelavam rozebiranim golf iv bora a octavia1. Mel jsem doma mraky budiku, bez pinu a skoro kazdy zajemce o nejake je chteln i s pinem. Proc tedy nekoupit vagtacho za par korun kdyz si ten pin muzu vycist sam ze? A nemusim jezdit 30km jednu cestu za clovekem co si za to rekne 500. Digi, ty by jsi to snad neudelal stejne? A co na tom ze mam 2 auta golfa a passata a bracha octavku, opet vstava otazka kdyz v tech autech menim budiky a zvladnu to sam, bych si nemohl koupit ten kabel jen pro svoje potreby? Ja vim ze jsi nejlepsi nejchytrejsi a nejspis to vypadá ze i jasnovidec, ale vubec me neznas nevíš a hned soudis. V golfovi jsem mel puvodne obyc polodoty, pak tam sli sportchrom polodoty. Nakonec ted maxidot. To sam brachova necan octa daval jsem do ni misto mfa necan maxik z golfa. A do passata jsem dodelaval.pc uplne nebylo tam. Takze kdyz si spocitam ze jsem 4x menil budiky za coz bych u dotycneho co my vycital piny dal cca 1000 za kazde auto. Tak porad nejak nechapu tvoje tvrzeni s tim co tu placas
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vojta1 |
Zaslal: po březen 09, 2015 13:19 pm |
|
|
|
Ja jsem ten typ cloveka co si muzu tak si udelam sam. A kdyz to sam zvladnu tak proc za to platit. S autem jsem v zivote nebyl v servisu. Jsem vyucenej automechanik.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vojta1 |
Zaslal: po březen 09, 2015 13:22 pm |
|
|
|
To je jak kdyby ti v pekarne zakazovali aby jsis doma upekl vlastni chleba
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vojta1 |
Zaslal: po březen 09, 2015 13:24 pm |
|
|
|
Jo a jeste jedna vec, kdyz se tu porad ohanis tim jak ma kazdy cinskej kabel za par korun a krade, ty jsis urcite nikdy neztahnul film mp3 nebo neco jinyho z netu. Prece si nepujdes koupit cd do obchodu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: st září 23, 2015 4:05 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: st září 23, 2015 4:20 am |
|
|
|
Vojta1 napsal: Jo a jeste jedna vec, kdyz se tu porad ohanis tim jak ma kazdy cinskej kabel za par korun a krade, ty jsis urcite nikdy neztahnul film mp3 nebo neco jinyho z netu. Prece si nepujdes koupit cd do obchodu  Otom nepochybujem, ale urcite to video bolo otom ako niekto doma sedi na dvorku a vyciciava mraky budikov Guangdong kablom.
Inak neboj, aj najlepsi Shenzhen Tacho, ci Comander, aj Xhorse-(struha piny jak dabel 2013 bez problemov) ti budu prdlajz platne pri uplne obycajnom MK4 V5 napriklad pri slovku ze Motometer
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: st září 23, 2015 4:27 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: so září 26, 2015 7:49 am |
|
|
|
jenže on to nemá pro sebe ale ted už i začal lidem nabízet udělám v Havlíčkově Brodě..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so září 26, 2015 19:14 pm |
|
|
|
milhausek napsal: jenže on to nemá pro sebe ale ted už i začal lidem nabízet udělám v Havlíčkově Brodě..
ostatně stejně jako 95 % jiných ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so září 26, 2015 19:15 pm |
|
|
|
milhausek napsal: jenže on to nemá pro sebe ale ted už i začal lidem nabízet udělám v Havlíčkově Brodě..
ostatně stejně jako 95 % jiných ...
p.s. užil sis těch 400 liber ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: ne září 27, 2015 14:12 pm |
|
|