Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Ostatní  »  octavia 3 kodovanie ABS
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

octavia 3 kodovanie ABS

Autor Zpráva
dodiak
Zaslal: út leden 03, 2012 13:00 pm Citovat
potreboval som nakodovat abs octavia 2010 ,online to neslo hlaska vo vas ze neni mozne nakodovat online napiste dotaz s problemom ...cislo chyby atd..poslal som vypis z vaska a oni mi poslali kod na ABS ktore som zadal rucne a bolo po probleme.Na pouzitu a iny typ ABS ti nic neposlu to je pravda,ale ked das pouzitu a je rovnaka ako povodna tak to ide
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirka.diagnostika
Zaslal: út leden 03, 2012 14:09 pm Citovat
dodiak napsal:
s akym softom ti to rozkoduje ABS mam comandra a zatial nebol problem.Pri vymene pouzitej rj ABS je to o drzku ,niekedy ani online nepomoze len priami dotaz na skodovku a to mas niekedy aj 2 dni pokial ti odpisu. Sad

Tet uz ti to neudela v posledni aktualizaci to vyresily uz to nezlobi ale nemen nikdy vin!Pak je to dane vzdy toho Yetiho jsem resil take po tel online 15 kodu a nic pak volali sami at to zadava rucne poslali dalsich 5 kodu jeden znich fungoval mel jsem radost Smile

Zaslal: út leden 03, 2012 23:34 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Má někdo tip na to co s tím,obdobný případ,leží mi tu fobie II facelift po střelbě a to samé,rozkodovaný abs samé 000000
a jsem docela v pasti,nicméně aby toho nebylo málo tak new budíky 5J0920841E rozsvícený jak stromeček,auto jede jen s immo off a snad jen jediná závada no comm airbag který tam ještě není,podotýkám že takhle mi to dotáhly a už se v tom rejpali v nekterém z AZNP service s výsledkem že vše rozkodováno '' VASem-vedou je jak chromé voly na porážku '' a konstatováním že začnou měnit rj jednu po druhé...
Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
czjunge
Zaslal: út srpen 19, 2014 22:50 pm Citovat
Myslím že to je jedno jake abs tam dáš..stačí jen nakodovat....v abs ja zakodovane i tmb
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 13, 2025 9:51 am