Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » octavia 3 kodovanie ABS |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
dodiak |
Zaslal: út leden 03, 2012 13:00 pm |
|
|
|
potreboval som nakodovat abs octavia 2010 ,online to neslo hlaska vo vas ze neni mozne nakodovat online napiste dotaz s problemom ...cislo chyby atd..poslal som vypis z vaska a oni mi poslali kod na ABS ktore som zadal rucne a bolo po probleme.Na pouzitu a iny typ ABS ti nic neposlu to je pravda,ale ked das pouzitu a je rovnaka ako povodna tak to ide
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: út leden 03, 2012 14:09 pm |
|
|
|
dodiak napsal: s akym softom ti to rozkoduje ABS mam comandra a zatial nebol problem.Pri vymene pouzitej rj ABS je to o drzku ,niekedy ani online nepomoze len priami dotaz na skodovku a to mas niekedy aj 2 dni pokial ti odpisu. 
Tet uz ti to neudela v posledni aktualizaci to vyresily uz to nezlobi ale nemen nikdy vin!Pak je to dane vzdy toho Yetiho jsem resil take po tel online 15 kodu a nic pak volali sami at to zadava rucne poslali dalsich 5 kodu jeden znich fungoval mel jsem radost
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 03, 2012 23:34 pm |
|
|
|
Má někdo tip na to co s tím,obdobný případ,leží mi tu fobie II facelift po střelbě a to samé,rozkodovaný abs samé 000000
a jsem docela v pasti,nicméně aby toho nebylo málo tak new budíky 5J0920841E rozsvícený jak stromeček,auto jede jen s immo off a snad jen jediná závada no comm airbag který tam ještě není,podotýkám že takhle mi to dotáhly a už se v tom rejpali v nekterém z AZNP service s výsledkem že vše rozkodováno '' VASem-vedou je jak chromé voly na porážku '' a konstatováním že začnou měnit rj jednu po druhé...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
czjunge |
Zaslal: út srpen 19, 2014 22:50 pm |
|
|
|
Myslím že to je jedno jake abs tam dáš..stačí jen nakodovat....v abs ja zakodovane i tmb
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|