| |
| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Nechápu admina,že to takto nechává :-( |
|
Strana 4 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 |
|
| Autor |
Zpráva |
| exotus |
Zaslal: so únor 22, 2014 3:24 am |
|
|
|
| Popravdě neviděl. dělám jen Kelly destičky,kotouče,rozvody starline nebo interfernet bo to jsou značky protože to každej umiii (prodat)
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Hydra |
Zaslal: so únor 22, 2014 9:01 am |
|
|
|
Ale jo par jo. Dokonce sem hodim fotku pro digiho aby videl na cem jsem zacinal, kdyz on na 50ce. Ale jinak jsem si jako zdroj obzivy nasel neco 'snazsiho', zamerne. Nektere komentare tady me presvedcuji o tom ze jsem udelal dobre
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: so únor 22, 2014 11:21 am |
|
|
|
ještě lepší než jawa 50 byl stadion...
karburátor z pionýra a když jsi hodně roztáh dvojku s příšlapem , tak jsi předjel i simsona..
a to zhrzené ego prominentního chlapce co mu tatík koupil simsona...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: so únor 22, 2014 13:13 pm |
|
|
|
| staďák to je kloudný peklo,taky sem na tom asi tak začínal,tady kousek odsud dělaj kluci úpravy maj to vymazlený a pořádaj jakejsi stadioncup je to docela prdel ale ty splašený roury jim jedou přez 100kmh,známej a docela mu v tom fandím,motorkář teoretik,sbírá tyhle fichtly má už defakto celou 50ccm řadu od javy doma v garáži a std. pařeza má total repas vše jako origo a ještě péráka ma po komplet repasu a to je uplně jinej pohled na ty mašiny než když to chceš srovnat s nějakým východoněmeckým střepem co se tu prodával (jo taťka mi ho taky nekoupil,bo pár let před tím stál frontu před jednotou na favorita,velociped,jenže bolševik v mototechně za to chtěl 5500 a ty sem v prasátku fakt neměl,ono to kapesné a plat brigádníka nebyl zas taková mrda )
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Hydra |
Zaslal: so únor 22, 2014 18:59 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: ještě lepší než jawa 50 byl stadion...
karburátor z pionýra a když jsi hodně roztáh dvojku s příšlapem , tak jsi předjel i simsona..
a to zhrzené ego prominentního chlapce co mu tatík koupil simsona...
http://leteckaposta.cz/455685187
Digi, tak uz vis na cem jsem zacinal ja - konkretni stroj, jiz venovany bratrovi.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: ne únor 23, 2014 8:26 am |
|
|
|
tovíš tak proto ti chybí ty zkušenosti s oddělováním karterů jawy 50 za pomoci klínů..
taky takové stroje probíhaly, kamarád měl otce co sbíral veterány , péráky , kejvačky a měl to v garáži no a tak jsme mu z toho výráběli tzv "krosky"...
on ale celou dobu byl v přesvědčení jak se mu rozrůstá sbírka , ale že synkové z toho mají zdroj dalších "krosek" to fakt netušil...
o to větší pak bylo překvapení , když přijel západní němec pro péráka a při otevření garáže viděl jen hromadu "krosek "
pak přišla na řadu škoda octavia model 1959 a tenkrát byly za 500 i s technickou a za 100-200 případně za flašku rumu se vykupovaly po hájovnách a stodolách...
no končily různě , měly rám takže dost vydržely, některé shořely, jiné spadly z mostu , situace panna-orel byly na denním pořádku
stačilo na dvojku vzít trochu razantněji zatáčku a už jela po třech případně po dvou kolech...
kdysi jsem je počítal a padlo ji snad asi 20..
no a dneska ? nedavnou jsem koupil schnilou za 20000 a mam ji ve stodole a postupně jí dávam dokupy.
tak si tak říkám že když projeli borci s trabantem afriku , tak proč by to nedala stara octavie s rámem ?
to eshopc : už abych byl v prdeli s tou octávií někde v africe , to bude klid co ? to se bude nalejvat jako nikdy ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lewelboss |
Zaslal: ne únor 23, 2014 17:56 pm |
|
|
|
mam tiez pekne spomienky..
Podobna octavia - stareho otca klenot na vinice opravena, ale do nadrze nikto nepozeral, hlavne ze vrcala a ide sa.. V tej nadrzi mal stary otec drzgros petrolej. Taky dym, ze tdi ani zo 100mg nafty sa nepriblizi, no ked prisiel kopec, koniec, zomrela.
Dalej sme si kupili stajcnu - 1203, hned po kupe za 3000SK som po prvej zakrute odtrhol radiacu paku, takze som sa "povozil". Potom sme zohnali druhu, najprv nesla 1ka, nevadi, dalo sa pohnut aj na 2ke, potom aj 2ka K.O.
driftking stajcna na snehu? Jasnee. Odtrhnuta naprava? nevadi, rozpilit (sekerou) a v srote sme za nu dostali nieco cez 4500Sk. Takze zabava, zarobkova cinnost a adrenalin v jednom..
Okrem toho padlo za obet aj par Š100 a 105. Casy ako v slnko seno..
A este jedna vec. Nerozumiem ako mozte mat radi Jawa stroje. Akoze aj mne sa to pacilo, opravit to bola vec polhodky, spojky z korkovych stuplov atd., ale jeden fakt - NIKDY som sa na ktorejkolvek jawe nedostal uspene domov. Vzdy sa tvarila ze vsetko je v poriadku, a z nicoho nic amen. Domov tlacime.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt duben 23, 2026 9:32 am
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|