Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Laguna 1.9dci 120hp EDC15C3
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Laguna 1.9dci 120hp EDC15C3

Autor Zpráva
Hydra
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:19 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
tovíš my tady neděláme 100k a více za měsíc jako ty a nemáme starou lagunu jen tak pro zábavu i když bychom si mohli každé dva měsíce koupit novou...
ono jenom ajtarina a linuxí plot nestačí , pokud neznáš i mechanické souvislosti a to nejlepe v praxi..
mohu se zeptat na delku tvojí praxe co se motorařiny týká ?
Wink Wink

mnoho lidí co "čipuje" tady nikdy nevezme do ruky manometr a už vůbec ne aby si nedejbůh k němu udělala na soustruhu redukci...
o tom přeci v nápovědě ke galettu nic nepíšou..
a když někde vytahnu z kufru s kabelama 12volt žárovku , tak na mně některří "diagnostici" koukají jak na zjevení..
co s žárovkou přeci , když nám ecu nekomunikuje ???

zasrana frustrace co ? Laughing

Tovis ja taky nedelam 100k dobre prace neni porad Very Happy. Laguna je diky porizovaci (zbytkove) cene naprosto idealni na experimenty, ktere by nutne nemely vyjit. I tak stale plati to, ze v soucasny moment, je to me jedine auto a to ze me upravy zkusim a vratim zpet puvodni data Smile

Ta moje hlaska nahore byla spis zaminkou.. vrtacku a zavtinik pouzit umim.

Strasne me bavis tema hlaskama, ze by mel kazdy zacit s 50 Smile - moje uplne prvni vozidlo co jsem sam uplne rozebral(nekolikrat) je jawa 250 1960 - kejvacka. Co jsem nedelal sam bylo vyvazovani kliky Smile. Jinak tatik je mechanizator(nebo jak se rika tomu frajerovi co rozebira od rana do vecera kombajny trakotory...) takze od sveho utleho mladi ziju ve "spravnem" prostredi. Co se aut tyce, bohuzel zase opet jednodussi benziny.. 120, felicie 1995 1.3, oktava 1.6 1998.

Kdyby si mel doma krisota nevozil by si zarovku, ale multimetr jako ja Very Happy Very Happy - vazne. Na tom aute se za 2 roky rozbilo 100 veci ale 95 byla elektrika. Soustruh.. kalsickej v 15 na prumce. CNC/NC v 17 na prumce.

S naftakama mam fakt mizerne malo praktickych zkusenosti, ale nejsem kokot jak clovek o par vlakem niz se zkousenim zapecenych krouzku.

Naposledy upravil Hydra dne ne leden 12, 2014 12:32 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hydra
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:31 pm Citovat
A k te frustraci, mozna jsem se zmylil, vis jak to je - kazdy na to ma narok a ti co moc mluvi 2x takovy, ale zase se 2x vic nauci Smile

A tomu borci nahore co psal nahore neco o tom ze jde vse do pici, tak at zajede do kraje Moravskoslezskeho - sem za mnou a ukazu mu jak vypada neco co jde do pice Very Happy. Do prvni hospody kam zajdem bude deset padesatiletych byvalych horniku bez prace a moznosti si najit dalsi.

Ti jsou v pici a zaslouzili by pomoct, ne mladej clovek od aut, ten se uzivi vzdy kdyz je sikovny (zase muj nazor).
matiz
Zaslal: ne leden 12, 2014 13:20 pm Citovat
Reknu to takhle, kdyz se rozebehnu a hodim sutrem, doleti az do ostravy, takze mne neni nutno vypravet jak to na ostravsku, karvinsku havirovsku vypada, vim to moc dobre. Internet nedokaze prenest intonaci, velka skoda. Proto taky nejde rozlisit frustraci od povzdechu. No a s tim vekem, vsadim svoje boty ze ja tady budu patrit k tem nejstarsim.
DIGI-DELETED
Zaslal: ne leden 12, 2014 15:45 pm Citovat
hydra :budeš se divit , ale lagunu mam taky , 19dci 88kw 2003 rok , elektrika nastudovana drat od dratu ...
jinak poslal jsem ti něco na sz , tak si to aspon stahni Wink

Zaslal: ne leden 12, 2014 20:34 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
hydra :budeš se divit , ale lagunu mam taky , 19dci 88kw 2003 rok , elektrika nastudovana drat od dratu ...
jinak poslal jsem ti něco na sz , tak si to aspon stahni Wink

Danke schoen, mein Krysot glucklich ist.

To me prekvapuje, priznavam se.. je to takove.. nesnadne auto Very Happy
alex
Zaslal: po leden 13, 2014 22:12 pm Citovat
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
martin
Zaslal: po leden 13, 2014 22:49 pm Citovat
hydra na to jde dobře ale dneska se prostě nevyplatí vymejšlet vymyšlený par lidí se o to snažilo v projektu edc15suite a skončilo to tak že se na to prostě vysraly z projektu bylo najednou něco co žralo moc času a byla to vícemeně charita

Zaslal: út leden 14, 2014 8:18 am Citovat
tak a ted jsme skorem kompletní tým , jen k tomu chybí sayllo ze francééé... Laughing Laughing Laughing
DIGI-DELETED
Zaslal: út leden 14, 2014 8:19 am Citovat
koukam že už mame v tymu i jednoho pistolníka .. Laughing Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so květen 30, 2026 15:56 pm