Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Kour ECM Titanium |
Strana 2 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
karelhdi |
Zaslal: po leden 13, 2014 18:58 pm |
|
|
|
vyndám svoje Galletto a k tomu postahuju pár DVD s "profi" softama a asi založim firmu pošlete mi plný verze programů na úpravu a s podrobnym návodem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
alex |
Zaslal: po leden 13, 2014 22:23 pm |
|
|
|
a proč nechcete aby mu to kouřilo ? to je tady nějaké forum ekologů či co ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: po leden 13, 2014 22:46 pm |
|
|
|
alex napsal: a proč nechcete aby mu to kouřilo ? to je tady nějaké forum ekologů či co ? 
hulit mu to bude páč fšichni co maj tédéíí razej heslo no smoke no funy
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: po leden 13, 2014 23:18 pm |
|
|
|
martin napsal: alex napsal: a proč nechcete aby mu to kouřilo ? to je tady nějaké forum ekologů či co ? 
hulit mu to bude páč fšichni co maj tédéíí razej heslo no smoke no funy 
To vis dva osliky navic to ma jako reaktivni pohon..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po leden 13, 2014 23:35 pm |
|
|
|
Relativní pohon je to logo na haupně to je taky jediné co to žene vpřed,jste zoufalci co laděj kaše s 1.5 ccm motorem,koukněte se 20let na zad co se dělo udejchanej vysavač a chsete z toho udelat fritovací hrnec nakříženej waflovačem,za poslední rok tu nezazněl dotaz naladtě mi MOTOR tzn od 3.0 vííc to už v CZ není MOTOR nebo AUTO...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: po leden 13, 2014 23:56 pm |
|
|
|
exotus napsal: Relativní pohon je to logo na haupně to je taky jediné co to žene vpřed,jste zoufalci co laděj kaše s 1.5 ccm motorem,koukněte se 20let na zad co se dělo udejchanej vysavač a chsete z toho udelat fritovací hrnec nakříženej waflovačem,za poslední rok tu nezazněl dotaz naladtě mi MOTOR tzn od 3.0 vííc to už v CZ není MOTOR nebo AUTO...
kecáš ja si ladil 5,5 V12 pak mercedes 3,0i oba do lodí ted tu mám předělanou X5 s motorem 5,0 vyladěná ok jen trošek problem s klapkama ale řeší se nedávno jsem dělal a8 W12 sice starou ale pořád 6,0i ted přivezou dvě L18 to je wortex V8 8,1i pořádný obsahy jsou a pořádný motory taky akorát se to nedělá za 2000tis jako požíradla dechtu
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: po leden 13, 2014 23:58 pm |
|
|
|
exotus napsal: Relativní pohon je to logo na haupně to je taky jediné co to žene vpřed,jste zoufalci co laděj kaše s 1.5 ccm motorem,koukněte se 20let na zad co se dělo udejchanej vysavač a chsete z toho udelat fritovací hrnec nakříženej waflovačem,za poslední rok tu nezazněl dotaz naladtě mi MOTOR tzn od 3.0 vííc to už v CZ není MOTOR nebo AUTO...
Nenavidim automaty a z nejakyho podivnyho duvodu ted skoro do vsech aut s vetsim objemem cpou automaty.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 14, 2014 0:22 am |
|
|
|
Já nemluvil o automatu nevím jak si na to přišel...
Máš zřejmě jinej matematickej výpočet...
To že AUTO má objem či obsah nutně neznamená že je v matu tam si zase chyboval ty v té tabulce tučňák lifux ixiot není vše relativní ale jen tak jak sjede z pásu v továrně neee jak si to nakonfiguruješ nebo nastavíš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: út leden 14, 2014 0:34 am |
|
|
|
exotus napsal: Já nemluvil o automatu nevím jak si na to přišel...
Máš zřejmě jinej matematickej výpočet...
To že AUTO má objem či obsah nutně neznamená že je v matu tam si zase chyboval ty v té tabulce tučňák lifux ixiot není vše relativní ale jen tak jak sjede z pásu v továrně neee jak si to nakonfiguruješ nebo nastavíš 
EEEEhhh.. sem se snazil rict neco uplne jinyho.
Citroen 2CV for the win..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 14, 2014 0:35 am |
|
|
|
martin napsal:
kecáš ja si ladil 5,5 V12 pak mercedes 3,0i oba do lodí ted tu mám předělanou X5 s motorem 5,0 vyladěná ok jen trošek problem s klapkama ale řeší se nedávno jsem dělal a8 W12 sice starou ale pořád 6,0i ted přivezou dvě L18 to je wortex V8 8,1i pořádný obsahy jsou a pořádný motory taky akorát se to nedělá za 2000tis jako požíradla dechtu 
Tebe jsem zrovna nemyslel si světlou vyjimkou všch ale je to podmíněno koníčkem,ale jinak viděl si slyšel si jakýkoliv požadavek na tjunink auta s objemem víc než 2.5L prostě motoru to že se nám po cestách honěj překompresorovaný maloobsahy s mizernou životností cca 100tiskm a existují kaskadéři co to ještě jsou schopni pozabíjet jakýmsi tuningem tosotva koušu ale jak chtejí či chcete ale kde je ta motorařina obsah atd to co přesereě a neumře to za první cedulí,to co jede už v základu bez uprav,to už jsme zapoměli na embéčko i to mělo cca 1300 a nee hovno s turbem,nevím asi to co nemá 1.9sazeturho neni motor ale již to zmíněné BMW 3.0 benzín má daleko větší kouzlo než dieser sračka...
Gramatické chyby jsou úmyslem ne demencííí...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 14, 2014 0:44 am |
|
|
|
Hydra napsal: Citroen 2CV for the win..
Žádnej frantík a nikdo od tamtud....
Zvol si jiné moto nebo je začni opravovat a upadnou ti pracky z klaves až se pokusíš to znova napsat...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: út leden 14, 2014 0:59 am |
|
|
|
exotus napsal: Hydra napsal: Citroen 2CV for the win..
Žádnej frantík a nikdo od tamtud....
Zvol si jiné moto nebo je začni opravovat a upadnou ti pracky z klaves až se pokusíš to znova napsat...
to je 2cv a jednoho frantika sem tam opravuju , hlavne tedy elektriku..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: út leden 14, 2014 1:04 am |
|
|
|
exotus napsal: martin napsal:
Tebe jsem zrovna nemyslel si světlou vyjimkou všch ale je to podmíněno koníčkem,ale jinak viděl si slyšel si jakýkoliv požadavek na tjunink auta s objemem víc než 2.5L prostě motoru to že se nám po cestách honěj překompresorovaný maloobsahy s mizernou životností cca 100tiskm a existují kaskadéři co to ještě jsou schopni pozabíjet jakýmsi tuningem tosotva koušu ale jak chtejí či chcete ale kde je ta motorařina obsah atd to co přesereě a neumře to za první cedulí,to co jede už v základu bez uprav,to už jsme zapoměli na embéčko i to mělo cca 1300 a nee hovno s turbem,nevím asi to co nemá 1.9sazeturho neni motor ale již to zmíněné BMW 3.0 benzín má daleko větší kouzlo než dieser sračka...
Gramatické chyby jsou úmyslem ne demencííí...
Jinak kazdej to ma jinak.. ja si daleko vic uzivam jizdu na motorce nez v aute. Projezdim 3kc/km a s 5l motorem bych projel 6kc/km, nemluve o pojistce. Za rozdil zaplatim cele leto jezdeni na masine s vetsim kg vykonem nez s 3l bavorem.
To je treba za me duvod.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 14, 2014 1:06 am |
|
|
|
No pokud elektro tak máš zbytečně moc vlasu na hlavě...
To nemyslím jako civilizační chorobu ale jako syndrom trhání si vlasů buď vzteky nebo zoufalstvím...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 14, 2014 1:12 am |
|
|
|
Hydra napsal:
Jinak kazdej to ma jinak.. ja si daleko vic uzivam jizdu na motorce nez v aute. Projezdim 3kc/km a s 5l motorem bych projel 6kc/km, nemluve o pojistce. Za rozdil zaplatim cele leto jezdeni na masine s vetsim kg vykonem nez s 3l bavorem.
To je treba za me duvod.
Nevíš do čeho se pouštíš...
Myslíš že se jen reju v krámech taky mám ventil a litrovej a vostrej a žere 8 na sto při své váze cca 200kg vs 150hp v kontaktu s asfaltem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|