Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Fap off ,2.2 HDi EDC15C2 |
Strana 4 z 6 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6 Další |
|
Autor |
Zpráva |
milhausek |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:11 am |
|
|
|
v Plzni to mají nastavené asi jinak...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:25 am |
|
|
|
jojo v plzni se nepotřebujou schovávat za žádnou angli ani francii ....
a hlavně se nezabývám kradenými autoradii , proto nepotřebuju řešit neustále nějaké kody , jako v tchatcham...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:27 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:28 am |
|
|
|
naštěstí se kradenými radii nezabývám a tobě jsem toho taky dost slyšel...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:29 am |
|
|
|
těžko říct...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:32 am |
|
|
|
milhausek napsal: naštěstí se kradenými radii nezabývám a tobě jsem toho taky dost slyšel...
a co jsi slyšel a od koho ? asi od pána co si myslí že umí jediný ladit auta na světě, a umí změřit panameru na 1 válcové brzdě ? jo tak ten už žije pomlouváním všech kolem několik let...
jinak je tady kolem jen par nalejvačů a s těmi si na kamarády fakt nehraju...
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne čt prosinec 05, 2013 10:38 am, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:32 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 10:40 am |
|
|
|
tak potom jenom paranoidní churavka co má schízu z toho že mu autozmrdi nosí tachometry nezabalené v igelitové tašce...
co kdyby to náhodou někdo ze sousedů viděl.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TycoonX |
Zaslal: so prosinec 07, 2013 16:51 pm |
|
|
|
exotus napsal:
Kolik si udělal aut ? Jde to do tisíců ? Kolik si udělal PC,jde to do tisíců ?
Pokud ne tak jsi ďoubal a to to že se ti povede 5-10-15 krámů poslat z5 na cestu za pár šušňu važ si toho,vaše časy končí s 1.gen oct a jim podobných zaboř se frájo do japonce nebo korejce s lacno zakupenym vagem nic škoda slov škoda textu škoda fora,je to marný je to marný je to marný...
Do tisícov nie, ale pár stovák ich možno bude za moju krátku kariéru.. za pár šušňú som nič neposielal, robil som mechanika a elektrotechnika v servise. Práca ani plat ma ale nebavil ,takže aktuálne pracujem na niečom inom.. to že teba to baví..to je tvoja vec. Mňa baví len moje auto a baví ma že nemusím platiť za veci čo si viem spraviť sám..keď neviem tak naštudujem a zase viem ako...
Japoncov, korejcov , nemcov ,francuzov a čokolvek čo nemá hydropneumatiku alebo aspon airmatic ma nezaujíma a domov to nechcem.. (možno jeep cherokee). Ja potrebujem trochu odľahčiť moju starinku C5 o jeden jediný fap filter, nechcem robiť žiadny biznis a ani by ma to už nebavilo pracovať pre druhých a rýpať sa v ich autách..
Ešte malý dotaz..ked sem šupnem mapy z ecusafe, tak sa na to niekto mrkne či je to ok? alebo aspon ma satiricky vysmeje ?
Idem skúsiť tento návod :: http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=90476
Podla slov majitela ::
Tak jsem auto otestoval Praha - Mnichov a naprosto bez problému. Motor je živější, žádný kouř z auta nejde, spotřeba mi klesla z 8l na 5l - 6l což mne hodně překvapilo. Co hodně potěšilo je, že signalizace regenerace FAPu každých 100km je konečně pryč a auto si opět v klidu pluje
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 9:17 am |
|
|
|
citace z peugeot clubu kde je bohem jakýsi straki....
Tak mi to nedalo, leč déle čekat se mi nechtělo. Pořídil jsem si Galletto za pár korun z Ebay, stáhl data z ECU, použil ECUSafe2 s vygenerovaným klíčem vypl FAP, nahrál data zpět do ECU, vymlátil FAP a auto jezdí jako nikdy. Našel jsem ještě prasklou podlatkovou hadičku a vysoký tlak turba taky pryč. Najeto 2000Km bez jakékoliv závady. Hodiny jízdy po městě v různých rychlostních intenrvalech, to samé mimo město a dálnice - jak ekonomická jízda, tak jízda pod plynem. Spotřeba klesla cca o 1litr.
Vyndání FAPu bylo rychlé, ale vymlácení keramiky už nikoliv - docela pěkný bordel. Požízení Galletto cca 500Kč + mapy na úpravu atd. mmj na internetu je pro tohle zařízení od uživatelů dostatek aktualizovaných remap dost. ECUSafe investice 20euro za klíč.
Na Francouzkých, Polských a Německých fórech je postupů plno, jen stačí pečlivě číst a nic určitě pokazit nejde.
tak dementi na krišotklubu už kupujou galetta za 500 a pokazit prý nic nejde ....
p.s. nic proti , ale takoví ti "galetto za 500" jsou na profi foru rozhodně vítáni...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TycoonX |
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 17:33 pm |
|
|
|
Tak ja osobne som stále viac presvedčený že to galleto a ecusafe bude stačiť.. viacerý si na tom založili profi živnosť a fapoffujú všetko.. tuším že aj spomínaný straki bude niečo podobné a nemá zmysel ísť ani za ním..
Čakal som že sa tu na fore nájdu podobný "samoukovia" a poradia..namiesto toho vidím len pár komerčných ktorý si know how držia a len sa vysmievajú a kritizujú ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 19:08 pm |
|
|
|
Chleba se zacina lamat az se auto dokurvi. To pak ti s ecusafe a galeto za 500,- jsou v riti. Kdyz si to nekdo zkousi na svem fajn, az ale dokurvi nekomu karu tak to pak litaj pesti..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 20:57 pm |
|
|
|
tomÃÂk napsal: Ahoj mám BMW M6 a žere mi 7-8 l ale na 50km je to v pohodÄ› neÅ¡lo by s tÃÂm nÄ›co udÄ›lat? 
Jasne DPF off a jazdis si totez na 100:)
|
|
|
Návrat nahoru |
|
JohnyFlat |
Zaslal: po prosinec 09, 2013 11:02 am |
|
|
|
Koukejte dneska večer na televizi na Reportéři ČT... tam Vám o tom vyndavání DPF něco řeknou
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: po prosinec 09, 2013 12:28 pm |
|
|
|
JohnyFlat napsal: Koukejte dneska večer na televizi na Reportéři ČT... tam Vám o tom vyndavání DPF něco řeknou 
to myslíš tu bulvární tv, co každej drb rychle rozhlásí do světa? ... ku.va když už nic, tak ať je aspoň ostuda
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|