Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Fap off ,2.2 HDi EDC15C2
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Fap off ,2.2 HDi EDC15C2

Autor Zpráva
TycoonX
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 18:41 pm Citovat
kari napsal:
trefný závěr. Někdo, kdo nemá žádný, ani předpokládaný přínos pro toto fórum, sem píše opravdu zbytečně.
Věřím, že olej si nevyměníš, možná i zimu si necháš přeházet, a chtěl bys vypínat fap Rolling Eyes

Ano olej si nevymením, ten sa mení podla intervalov ,ty asi meníš každú sobotu alebo ked máš olejovú naladu?!

po prečítaní viacerých tém som zistil že po fap offe ide spotreba dole, tak prečo nie? No z jednoduchého dôvodu, lebo niekomu to žere 13-14 a je spokojný ?! to je teda argument Very Happy To by som zostal pri starom BX GTi 16V čo žral 16L ked sa mu šlaplo na krk

Je pekné že vám plytvanie nevadí, ale vaša spotreba ma vážne netrápi..trápi ma tá moja,,
Podla vašej logiky :: Daf mi žere 32 tak prečo by nemohla aj c5 ne? ach..ok ,,
lúčim sa..zjavne sa tu rady ani produktívnej odpovede nedočítam..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: po prosinec 02, 2013 7:18 am Citovat
kari napsal:
trefný závěr. Někdo, kdo nemá žádný, ani předpokládaný přínos pro toto fórum, sem píše opravdu zbytečně.
Věřím, že olej si nevyměníš, možná i zimu si necháš přeházet, a chtěl bys vypínat fap Rolling Eyes

no já si myslim že poslední z těch co mají nějaký přínos pro toto forum jsou členové registrovaní tak před rokem 2010....

od te doby už se množí jen paraziti a domácí kutilové ..(pro sebe , pro kamaráda, pro souseda)
Laughing Laughing

Zaslal: po prosinec 02, 2013 12:47 pm Citovat
ty nemáš sousedy ani kamarády?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger ICQ
martin
Zaslal: po prosinec 02, 2013 16:41 pm Citovat
milhausek napsal:
ty nemáš sousedy ani kamarády?

sousedy mám ale seru na ně když něco na autě zaplatí jako cizí a opravdového kamarada pro kterého udělám lecos zadarmo mam jednoho a paradoxně od něj mám nejvíc nejlepší práce za dobrý peníze takže asi tak
a lidí z oboru znám dobrejch jen pár a s těma neni problem cokoliv probrat a popřípadě si poradit protože se nezdržujem píčovskejma dotazama ale řešíme konkrétní složité a na první pohled neřešitelné věci a co se týká tuningu tak to spolu neprobíráme protože to umíme Wink

Zaslal: po prosinec 02, 2013 19:53 pm Citovat
Ahoj mám BMW M6 a žere mi 7-8 l ale na 50km je to v pohodě nešlo by s tím něco udělat?Smile

Zaslal: po prosinec 02, 2013 20:28 pm Citovat
tomík napsal:
Ahoj mám BMW M6 a žere mi 7-8 l ale na 50km je to v pohodě nešlo by s tím něco udělat?Smile

mám lod a v ní bmw V12 5,5i a žere mě 70l na hodinu nešlo by s tim něco udělat? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: po prosinec 02, 2013 20:32 pm Citovat
TycoonX napsal:
Ok, skusim to trochu rozviesť..

C5 2.2 HDi 2002 5ST man., 5,3L
C5 2.2 HDi 2002 4ST automat., 6.0L
C5 2.2 HDi 2002 4ST automat., 5.5L (poliak)

4stupen na automate je dlhší o pár desatín ako 5ka na manuále.. takže otáčky sú o cca 200 nižšie..a predsa to na rovnakej trase, rovnakým štýlom za rovnakého počasia a na rovnakých gumách žerie menej..

Netrhám si vlasy za 0,5L, tu ide o ten blbý pocit že mínam zbytočnú naftu na regeneracie a mám o špunt vo výfuku navyše.. Ak môžem za pár € a hodniku roboty, ušetriť na spotrebe ročne 200L tak prečo nie?

K mojej otázke sa asi nikto nevyjadrí..tak rozmýšlam načo to sem ja alebo ktokolvek iný vôbec píše..

mám octávku II 2,0tdi 6st man a žere mě 7,5-8,5 na sto kombinovaná spotřeba studenej /teplej motor město / mimo město a říkám si jak to malo chlastá asi jsem divnej ale jak se dá jezdit pod 6 litru s autem co má 0,2l větší obsah?
Shocked Shocked Shocked

Zaslal: po prosinec 02, 2013 20:36 pm Citovat
tomík napsal:

Mas hooodne lehkou nohu ja se pod 22l nedostanu. Very Happy Very Happy Ale je to peklicko jak zatahne.

Naposledy upravil hombre1 dne po prosinec 02, 2013 20:37 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: po prosinec 02, 2013 20:36 pm Citovat
a k tomu puvodnímu dotazu tenhle fap uděla kdejakej soft zadax z netu teda pokud nejsi ve stavu definitivního ucpání takže lowcost řešení kabel made in china ecusafee nebo volta pevný nervy trošek štěstí a za investici cca 50usd to uděláš ale pokud se ti to posere tak pak nebreč jednodužší je to někomu co to dělá odvezt rano večer vyzvednout zaplatit a misto stráveného času nad bádánim jit na pivo Wink

Zaslal: út prosinec 03, 2013 7:15 am Citovat
martin napsal:
a k tomu puvodnímu dotazu tenhle fap uděla kdejakej soft zadax z netu teda pokud nejsi ve stavu definitivního ucpání takže lowcost řešení kabel made in china ecusafee nebo volta pevný nervy trošek štěstí a za investici cca 50usd to uděláš ale pokud se ti to posere tak pak nebreč jednodužší je to někomu co to dělá odvezt rano večer vyzvednout zaplatit a misto stráveného času nad bádánim jit na pivo Wink

he . ted tady řeším q7 , turbo bude ko ,majitel má kamiony (asi paralela s tycoonemx -psal něco o dafu) no a chudák nemá na nové turbo....
a nemá a nemá a nemá , chudák jeden.... Mr. Green Mr. Green

tak se řeší pořád dokola výměna serva na něm a nastavení polohy , no a majitel pláče lépe než žebrák na Karlově mostě...
tak mu říkám , sedni k youtube , pust si pár krakonošů a trautenberků a pak se jdi podívat do zrcadla...
Laughing Laughing

Zaslal: út prosinec 03, 2013 9:54 am Citovat
Nevim co resis.Vem chladici lopatky ze staryho altiku a dej je do turba.
Ty si s napasovanim urcite poradis.Pilnikem doladis vystredeni Smile Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
exotus
Zaslal: út prosinec 03, 2013 10:12 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
DIGI-DELETED napsal:
martin napsal:

he . ted tady řeším q7 , turbo bude ko ,majitel má kamiony (asi paralela s tycoonemx -psal něco o dafu) no a chudák nemá na nové turbo....

tak se řeší pořád dokola výměna serva na něm a nastavení polohy , no a majitel pláče lépe než žebrák na Karlově mostě...
tak mu říkám , sedni k youtube , pust si pár krakonošů a trautenberků a pak se jdi podívat do zrcadla...
Laughing Laughing

Dělám pár Q7 a A6 ve 3.0tdi servis a už to auta přezdívám "kasička" stačí flexou do kapoty říznout příčnou díru velikosti pětitisícovky a vyřešeno od 80tis na tacho to bejvá prdel opravovat to jen bankovky lítaj,škoda že si to kupujou vždycky takový žebráci, už mám i kapesníčky v záloze aby si mohli otřít slzu zoufalci...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
anydraj
Zaslal: út prosinec 03, 2013 10:34 am Citovat
Bezna vec, mladoch dostane od fotra love, a jde do AAA koupit zavodak,
vylestenej, malo jety pane.Proste to sjelo zrovna z linky.
Pak to zacne.Klapky, vstriky....
Nakonec se zjisti, ze to ma 400T.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hydra
Zaslal: út prosinec 03, 2013 10:53 am Citovat
Nejvetsi sranda je, ze dokud to nezacnes merit podle tankovani tak to co ukazuje palubni pocitac je vicemene orientacni.

Vyzkouseno z vicero aut, ale konktretna napr laguna 1.9dci mi ukazuje na palubaku 6.3l a skutecnost 5.7.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin
Zaslal: út prosinec 03, 2013 11:28 am Citovat
exotus napsal:
DIGI-DELETED napsal:
martin napsal:

Laughing Laughing

Dělám pár Q7 a A6 ve 3.0tdi servis a už to auta přezdívám "kasička" stačí flexou do kapoty říznout příčnou díru velikosti pětitisícovky a vyřešeno od 80tis na tacho to bejvá prdel opravovat to jen bankovky lítaj,škoda že si to kupujou vždycky takový žebráci, už mám i kapesníčky v záloze aby si mohli otřít slzu zoufalci...

jj audi to je strašně drahá kastle na dost špatný auto co se týká tdi 3,0
nedávno ke mě taky dojela jedna Q7 a prej to nějak blbě řadí ten automat a motor je nějakej hlučnej říká pán do telefonu dorazil ke mě koukám na tu kraksnu říkám nastartovat chytlo to a zvuk jak praga V3S a pán s usměvem co s tím myslíte že je ? říkám mu no začnem tím že uděláme rozvody je tam utržený napínák na řetězu proto tenhle bordel kouknu co to má najeto na tacho 176tis říkám taháte něco na kouly? a pán no jasně svojí lodičku má jen 1400kg tak mu říkám tak uděláme ještě repas převodovky a prej když to tu bude tak ještě udělejte brzdy tak jsem sednul ke stolu a udělal rozpočet na celkovou opravu materiál+práce a říkám připravte si 137tis panovy zmizel usměv a to prej jako že vážně? říkám jednoduché motor 55tis převodovka 49tis zbytek brzdy + práce fešák málem omdlel říkám mu jestli chce at jede do audi a on že na to sere a že to radši prodá no tak jsme se dohodli a mám zas jednu q7 za dobrou cenu takže takhle to chodí s audi Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 27, 2025 14:48 pm