Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » K: něco na tacho VAG po 2006 |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
D A V I D |
Zaslal: st březen 27, 2013 19:02 pm |
|
|
|
nabídněte - funkční otestovane
díky za nabídky
David
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: st březen 27, 2013 23:24 pm |
|
|
|
240V plně funkční a otestované...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt březen 28, 2013 7:30 am |
|
|
|
já nabízím více : 3x380v , dělá všechno přes wifi , ani nemusíš hledat obd..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: čt březen 28, 2013 8:54 am |
|
|
|
a zkoušeli ste superstoč 6kV? Při správném zapojení upraví i řidiče!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt březen 28, 2013 10:30 am |
|
|
|
a co teprve 24KV to je síla
nějak nechápu v dnešní době stahování tachometru když si technický vedou stav takže mě smysl uniká a pokud potřebuju tak koupim nějakej čínskej drát já osobně dávám přednost programatoru a edit sw a upravu km jsem dělal naposledy asi před rokem
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Janosik93 |
Zaslal: čt březen 28, 2013 23:54 pm |
|
|
|
to by sa zišlo aj mne, hlavne kvôli uprave km vo vymenených pristrojovkach . Ak ich mením, je problem trocha s km, ak nesedia
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá březen 29, 2013 7:29 am |
|
|
|
no hlavně jde o úpravu kilometrů ve vyměněných přístrojovkách....
to je smůla že každýmu autozmrdovi (dovozci , bazarníci a podobná verbež) zrovna rozbije tachometr když mu prochází cizí kára rukama ....
ale naštěstí se skoro vždy povede ten rozbitý tachometr opravit změnou dat v eeprom , povětšinou na nižší hodnotu...
asi konvertuju k islámu , ale nevím jaké tam mají pohádky , možná že podobné ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:20 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: no hlavně jde o úpravu kilometrů ve vyměněných přístrojovkách....
to je smůla že každýmu autozmrdovi (dovozci , bazarníci a podobná verbež) zrovna rozbije tachometr když mu prochází cizí kára rukama ....
ale naštěstí se skoro vždy povede ten rozbitý tachometr opravit změnou dat v eeprom , povětšinou na nižší hodnotu...
asi konvertuju k islámu , ale nevím jaké tam mají pohádky , možná že podobné .. 
pohádky jsou vždycky o tom, že dobro porazí zlo, chytrej hloupího ...
Proto jsou to pohádky - voblbujou lidi
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:53 am |
|
|
|
já to vyřešil po svém prostě kilometry nedělám a je to a mám klid přijede fešák s octII a prej já bych potřeboval jestli neumite kilometry říkám umím a on cena? říkám 1500kč a on jste se zbláznil tady v lípě to dělá za 300kč dopiju si kafíčko a říkám já to vlastně vubec neumim musite do lipy tam vam to za 300kč udělají takže proto už kilometry nedělám a už to vlastně ani neumim a dráty co to uměj ležej v šupliku a už jsou docela zaprášený takže asi tak
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Janosik93 |
Zaslal: pá březen 29, 2013 15:33 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED : zvyknem meniť pristrojove dosky za polodoty či maxače , len problem je ich prispôsobiť aj s immom, ak nevieš pristupovy login. a div sa svetu toto sa dá zistiť takýmto káblom, či softom, čo robí aj km, to dobre vieš....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mufti |
Zaslal: pá březen 29, 2013 20:36 pm |
|
|
|
DIGI, EXOTUS ... máte pocit vy dvaja hlavní dementi, že sa niekto pýtal na váš názor ??? Tu si už naozaj nikto nemože dať ani inzerát v sekcii "KÚPIM" bez vašich dementných poznámok ... ???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá březen 29, 2013 21:43 pm |
|
|
|
mufti napsal: DIGI, EXOTUS ... máte pocit vy dvaja hlavní dementi, že sa niekto pýtal na váš názor ??? Tu si už naozaj nikto nemože dať ani inzerát v sekcii "KÚPIM" bez vašich dementných poznámok ... ???
Koukám že už se nestydiš za svuj názor,stacila SZ
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
mufti |
Zaslal: pá březen 29, 2013 22:06 pm |
|
|
|
exotus napsal: mufti napsal: DIGI, EXOTUS ... máte pocit vy dvaja hlavní dementi, že sa niekto pýtal na váš názor ??? Tu si už naozaj nikto nemože dať ani inzerát v sekcii "KÚPIM" bez vašich dementných poznámok ... ???
Názor na váš sposob diskusie jednoznačne vyjadril Brouk (ktorého si nesmierne vážim), ako administrátor tu:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=10401
ale s ľuďmi ako vy, nepohne bohužial nikto ... možno by som sa znížil aj k prosbe, aby ste nezasierali toto forum vašimi imbecilskými poznámkami, ale dopredu viem, že by sa moj pokus minul účinkom ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: so březen 30, 2013 10:35 am |
|
|
|
mufti napsal: exotus napsal: mufti napsal: DIGI, EXOTUS ... máte pocit vy dvaja hlavní dementi, že sa niekto pýtal na váš názor ??? Tu si už naozaj nikto nemože dať ani inzerát v sekcii "KÚPIM" bez vašich dementných poznámok ... ???
Názor na váš sposob diskusie jednoznačne vyjadril Brouk (ktorého si nesmierne vážim), ako administrátor tu:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=10401
ale s ľuďmi ako vy, nepohne bohužial nikto ...  možno by som sa znížil aj k prosbe, aby ste nezasierali toto forum vašimi imbecilskými poznámkami, ale dopredu viem, že by sa moj pokus minul účinkom ...
Ono to je spíš o něčem jiném,předevčírem jsem rešil budiky na FI rok 2001 po zásahu nějakým takovým kabelem z chiny,shodou náhodou ten samí den večer jsem měl na stole zase airbagovou jednotku smazanou nějakou super chinas krabičkou a původní řešitele to neuměli dát do kupy!!!!A to ti tady asi napíše každý kdo něčo umí že se čím dál víc opravuje po někom práce a nedej bóže kdžy pak che někdo po tom původním demntoj vrátit prachy,to jsou pak keci,to dělal inženýr z prahy co tomu rozumní na 1113245645684968% pyčo tak neser.Kdyby si stim tenhle kokot dal chvíli práci tak zjistí že zamčenej micronas je problém A bude potřebovat pájku,programátor a pevný nervy až bude zvedat nožičky na procesoru
|
|
|
Návrat nahoru |
|
macicek86 |
Zaslal: pá duben 05, 2013 15:49 pm |
|
|
|
To je ale orpavdu hnus tady aby se clovek bal zeptat na cokoliv. A mimochodem 3x380v? Jak to v praxi funguje DIGI?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|