| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Uprava KM Octávia ,superb,2010-2012 |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| exotus |
Zaslal: so březen 09, 2013 5:19 am |
|
|
|
A na rudnou za kurvičkama zajedeš? Budu tam příští týden potřebuju smotnout subaru jen tak kvuli pojišťtovně to je dnes moderní...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 09, 2013 7:05 am |
|
|
|
už aby ty smotávače pozavírali , upřímně jim to přeju...
to není nic produktivního co by bylo přínosem pro lidstvo , jen zmrdovina a zlodějina na druhou !!!!!
nejlepčí jsou ty výmluvy těch alibistů : já nic to on je podvodník , já mu jen pomáhám za svoje žlutoučký..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| automara1 |
Zaslal: so březen 09, 2013 8:09 am |
|
|
|
No jo,ale kdo pamatuje trend 90 let , začali se tahat auta ve velkém lidi byly jako kobylky.A jejich první slova na přání jaké auto chci
....příklad chci nebouranou červenou felicii a aby měla najeto max 50000 km.Co ti zbývalo no přece zákazníkovy vyhovět tak z 80000 km na 50000 km Tempem vyleštit a jede do světa.
A co s toho vyplývá,že si to lidi udělali sami,protože z jejich požadavkem si mohl vyhovět max 5% s poptávky.
A že se s toho postupem času stal byznys jako kráva s tím se muselo počítat.
Já osobně bych odsuzoval ty co si tuto službu nechají dělat a ne ty co jí provádí.
Výkupčího v kovošrotu taky neklepnou přes prsty když vykoupí kradené železo,ale jdou po tom kdo je tam přívezl.
|
_________________ I pád na držku je pohyb dopředu
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 09, 2013 9:37 am |
|
|
|
svatá pravda ...
jakýkoliv výkupčí , at už je to kovošrot a nebo zastavárna , je vlastně už z podstaty dobrý člověk...
pomáhá ostatním , sice zlodějům a jiným šmejdům , ale za to on vlastně vůbec nemůže , to mu chudákovi osud takto nadělil...
já bych začal bazárníkům ,zastavárníkům , stáčečům , autíčkářům a jiným v podstatě dobrým lidem udělovat třeba řád Bílého lva za hrdinství a chrabrost , celkově za jejich jejich přínos pro lidstvo..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| automara1 |
Zaslal: so březen 09, 2013 10:28 am |
|
|
|
Ty vole já se s tebe poseru v tobě je dobroty jak v prdeli medu.
Ty jsi tak poctivej,že se divým,že máš ještě co žrát.
Nechceš jít do vlády tam je to taky samej poctivec ale jen hubou
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| anydraj |
Zaslal: so březen 09, 2013 10:59 am |
|
|
|
|
Co si budeme vykladat, kdyz to neudelas ty, tak nekdo jinej dostane $.
Tak to tu proste funguje.
A neco pro zasmati:
Vola nezamestnany do parlametu, ze se dozvedel, ze se prej uvolnilo misto poslance, ze by
mel zajem.
Pani na druhe strane mu rika.Nejste debil ?
Pan rika, je to podminka ?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| automara1 |
Zaslal: so březen 09, 2013 12:47 pm |
|
|
|
Já se jich nechci zastávat to v žádném případě ,všech bazárníků a překupníků je jich dost.
Vidím to tu u sebe dnes a denně není kára co by nebyla slepená jak vlaštovčí hnízdo a pak jéé to bude stát peněz.
Jde o to,že lidi si to udělaly samy svými nesmyslnými požadavky před X lety samozřejmě se to táhne neustále dokola a teď ,když koupí káru smotanou o kilo tak řvou.
A na netu kdo tuto službu ještě dnes nabízí ? je jich tam furt požehnaně.to jsem zvědav kdy pastička sklapne
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|