Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Kontrola (asi) originálního eprom + driveru ecm, ecm manu�
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Kontrola (asi) originálního eprom + driveru ecm, ecm manu�

Autor Zpráva
Tommaister
Zaslal: st květen 09, 2012 19:50 pm Citovat
Dobrý den,
Chtěl bych se naučit lehce upravit výkon mého vozu.S tímto nemám zatím žádné zkušenosti (tedy softwarově) proto mám na začátek pár otázek Smile.Poprosil bych zda by mi nějaká dobrá duše zkontrolovalala eprom z mého vozu P306 2.0 hdi zda není již upravená (přkládám soubor).Dále přikládám driver, ve kterém bych chtěl tuto eprom upravit a zajímalo by mě zda je s tou eprom kompatibilní abych se neučil od začátku uplné blbosti Very Happy.Pro upravy budu používat ecm a sháním alespon anglický nebo něměcký manuál, kde by bylo popsáno co jaká hodnota v jakém řádku znamená apod.. Děkuji předem snad mě neukamenujete Smile

driver_a_eprom.rar
 Komentář:
edc15c p306 2.0 hdi 66 kw bosch + driver

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  driver_a_eprom.rar
 Velikost:  130.2 kB
 Staženo:  2492 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marquee
Zaslal: st květen 09, 2012 19:54 pm Citovat
v prvé řadě se neuč v ECM ale v OLSU, věř mi, je to dobrá rada k nezaplacení

Zaslal: st květen 09, 2012 23:30 pm Citovat
ted tedy zkouším winols ale nějak se v tom neorientuju..Budu bádat dál Smile každopádně kdyby mi někdo zkoukl ten driver a tu epromku byl bych rád..Protože to auto lehce hulí tak by mě zajímalo zda se v tom už někdo nerýpal Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tommaister
Zaslal: ne květen 13, 2012 21:22 pm Citovat
tak už se tak nějak začínám v olsu orientovat Smile mohl by ste mi někdo trošku poradit jak rozeznám jednotlivé mapy ? Např. EGR myslím že je pod číslem 61CC4, 71CC4 ale nejsem si jistej mohl byste mi to někdo potvrdit ? Budu moc vděčný Smile
djkenny
Zaslal: út květen 15, 2012 6:53 am Citovat
Kup si originál a budeš je mít popsané.... Smile U dema nebo u warez popsané nejsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
rege
Zaslal: st květen 16, 2012 17:58 pm Citovat
tu mas vsetko napisane.. tak studuj....

http://sites.google.com/site/1810martin/remap-diy-guide
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: st květen 16, 2012 18:17 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
A jak podle toho nastaví třeba tlak na railu a jiné veličiny,to je trochu jinej systém motoru...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
djkenny
Zaslal: st květen 16, 2012 19:09 pm Citovat
Taky mě to není moc jasné :-/ ale proč....zkoušej, ale na svym !!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Tommaister
Zaslal: čt květen 17, 2012 15:14 pm Citovat
a jaké jsou ceny originálu? Na stránkách výrobce to nemohu najít.Zatím mám plány pouze s vlastním autem do budoucna pokud bych to chtěl zkoušet na cizích vozech tak si určitě originální soft pořídím ale to záleží na tom jak mi to pujde atd... Proto potřebuji pro začátek zjistit více o mojí jednotce abych mohl laborovat Very Happy nenajde se tedy někdo kdo by mi z toho flashe co jsem poslal nahoře našel pod jakou je adresou egr ? Smile Případně pokud by mi někdo šikovnej tu pamět upravil tak jsem ochoten i zaplatit abych se měl na co dívat a porovnávat ... Zadarmo to nechci.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červenec 15, 2025 17:20 pm