Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  úprava KM tacho Stilo JTD rok 2002
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

úprava KM tacho Stilo JTD rok 2002

Autor Zpráva
stony
Zaslal: ne březen 11, 2012 10:50 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
stony napsal:
pet napsal:
Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu Very Happy Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
UPA BDM body a je to za chvilku i se zálohou.Nebo třeba Abrites to je pak za odměnu.

jako to máš pravdu stát se může cokoliv ,ale já se tímhle neživím , mám to proto , že vozím auta a i když se snažím kupovat co nejvíce aut abych je nemusel mazat a tím vlastně podvádět tak se tomu občas nevyhneš a tak jsem si pořídil tohle , nechtělo se mě do tohop sypat spoustu peněz a než dávat někde za každej panel 1000,- tak jsem zvolil tohle , pokud to opravdu nejde tak bud jdu do druhého panelu nebo to odnesu tam kde to uměj , ale nečekal jsem to u stila , že to nepůjde .

hehe ty vozíš auta a sere tě zaplatit někomu 1000 kč za udelání km ???
to jste vy dovozci , celou dobu jen přemýšlíte jak koho odrbat a olhat ... Laughing Laughing Laughing

nejde o to někomu zaplatit , jde spíš o to komu zaplatit když má každej plno nápadů a zkušeností jak by to šlo ,ale nakonec to nikomu nejde , a přece nepojedu s panelem nekam do jihlavy to myslím není moc normální , jinak s těma KM máš pravdu , je to prasárna , ale dle mě za to může ze 70 - 80% ruka trhu , kdo si koupí auto které má najto 300tis , řekni mě kdo , Ty ? , tvůj soused ? , brácha ? kamoš ? , odpoved je zcela jednoduchá , skoro nikdo , a přitom řídit se podle toho kolik to má najeto je absolutní p.....na , jenže stud těch lidí před známejma , že máš na tachometru takovej hektar je hrozná a druhá věc je podvědomí toho že motor přece nemůže v autě vydržet více ja 200tis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: ne březen 11, 2012 19:28 pm Citovat
takže vlastně je taková pomoc tomu člověku , aby se s ním sousedi bavili.........

a hektar je od 120 tisíc nahoru????
to je takový ten český průměr na autech od roku 1995 do cca 2005...
ta ruka trhu to je ale čůza prodejná , za tuto výmluvu máš u mně 1 s hvězdičkou
Laughing Laughing Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út únor 10, 2026 4:03 am