Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Poprava EDC 16 03g 906 021 TC EDC16 Calculatorom |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:01 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:14 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: proměř diody , anebo ji pošli , opravím ti ji
jinak software na patchovani eeprom ti těžko popraví ecu , tam můžeš nahrávat co cheš do te eeprom , má několik milionu zapisovacích cyklů ...
problém bude asi nejspíš mezi klávesnicí a židlí
jo a před připojením bdm je dobré si propípnout měřákem kostru ecu a kostru zdroje ... pokus bývá většinou jen jeden 
Takže pôvod skazy nie je v eeprom calculatore ale v zdroji ecu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út listopad 29, 2011 10:03 am |
|
|
|
a nebo na té židli
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: st listopad 30, 2011 11:38 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: st listopad 30, 2011 11:48 am |
|
|
|
jednou mě chcípla jednotka na audi 3,0tdi a to jsem do ní nelez jen jsem potřeboval do boxu pod ni tak jsem ji odpojil opravil kabely pod ni dal ji zpátky připojil konektory vlezu do auta otočim klíčkem a nebliklo žhavení a auto nestartovalo tak diag ecu neodpověděla ecu jsem znovu vytáh dal na stul zapojil na stole a ani tuk rozebral jsem ji zkusil bdm ani tuk vzhledem k tomu že skorem hodina práce na nic praštil jsem s ni do škatule vzal z regálu jinou nahral do ni potřebný FW šel do krabice vyhrabat tu zdechlou vyparal jsem z ní eep přepsal v tej druhej co je potřeba a za cca 15 min audi odjížděla a jezdí do dnes co se ale stalo s tou starou ecu jsem se už nedozvěděl ale ať odpočívá v pokoji v tom svým silikonovým nebi
a jaké je poučení? prostě to přestane fungovat a hotovo nic nefunguje věčně
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
chucky |
Zaslal: st listopad 30, 2011 13:22 pm |
|
|
|
otazka je spiš kdo to zaplati...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: st listopad 30, 2011 13:28 pm |
|
|
|
Když mi klekne jednotka s kterou něco dělám tak je to můj problém, kdo by to měl jiný platit To je jeden z důvodů proč nedělat chiptuning za .......kč
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: st listopad 30, 2011 14:03 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: st listopad 30, 2011 20:13 pm |
|
|
|
no vida a tady narážíte na to co je ten český problém pokud to má za něco stát a ručit si za praci tak to nejde dělat za 500kč pak se stane to že daný dobrotinec nebude mít ani na koupi jiné jednotky nechapu proč se do toho rýpe každej ????všichni jsme začinali ale kdo to myslí vážně at se do toho pustí vrazí do toho 400-800tis a každej volnej čas ale zbytek at se věnuje svoji praci a pak to bude davat smysl.....jsem odbočil a omlouvám se že to není k tematu....
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: st listopad 30, 2011 20:15 pm |
|
|
|
martin napsal: chucky napsal:
otazka je spiš kdo to zaplati...
je to o tom že sem tam nějakou jednotku koupím většinu jednotek mám z dob kdy ještě šlo z meziskladu od skladniku a přepravcu načerno koupit cokoliv takže jsem se trochu předzásobil  tenkrát jsem koupil od jednoho fešáka ze škodovky 600ks edc15 po 50kč za kus  to samé s jinýma jednotkama a pak je prostě kam šáhnout a moc to nestojí  ale když si dneska kdejakej magor myslí že si koupí nějakej chytrej drát na upravy a bude v balíku tak to pak dopadá tak že nemá někdo origo ? nemá někdo jednotku? nemá někdo programátor? co že mě to vlastně diagnostika ukazuje ? nemá někdo nějakej popis? atd atd  je spousta lidí tady na foru co dělaj svojí práci odpovědně a taky pak neřeší problem kde sehnat jednotku
PS jednou jsem zmrvil jednotku na VW T5 2,5tdi a nebyla takže jsem koupil novou měsíční výplata v prdely ale prostě tak to chodí  takže jak říká marque prostě to zaplatí ten kdo to podělá nejsme poslanci ani vláda a za své počiny plně odpovídáme 
TU jednotku som mal na testy takže nevadi že odišla ale mohla ešte poslúžiť
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 7:47 am |
|
|
|
počkejte , to si snad myslíte že nalejvači neberou svoji prácu vážně a flákají se ????
víte co to je za fušku , když pán čeká na parkovišti , nervozně kouká na hodinky a myslí si že za chvíli odjede s výkonem ferrari na svojí staré AGR a poloviční spotřebou , jak mu bylo nalejvačem slíbeno .....
no a ted ecu nekomunikuje , pán zoufale volá a vy , tuneři jedni lakomí , co nic nechcete poradit se jen smějete !!!!!!!!!!!!!
přitom radu nechce nikdo zadarmo , na oplátku se dá poradit jak se mění žárovka v brzdovém světle a taky přirazení pojistek podle barev a to kde je ta zásuvka na tu diagnostiku...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
|