Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Diagnostika na různé značky
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Diagnostika na různé značky

Autor Zpráva
automeda
Zaslal: ne březen 23, 2008 13:07 pm Citovat
Mam Autocom s osciloskopem ale bída...dobrý na švédy auta ,osciloskop soft/hrůza/a nelze použít doplnky leda upravit vývody na spojku.

libor22
Zaslal: ne březen 23, 2008 21:21 pm Citovat
Testoval jsem pro ruzné dovozní firmy celkem dost autodiagnostik a závěrem mohu zodpovědně říci:
pokud chceš zař. které umí co nejvíc tak asi nejschopnější kts od bosche (dnes už nemusíš kupovat licence - novinka) ale cena okolo 100tk vše ostatní se cenově pohybuje podobně a schopnosti nejsou 100% pokud chceš šetřit vyber si pouze zanačky a orientuj se na ně!!

A teď to hlavní pokud chceš diagnostikovat "vše" potřebuješ na to +-80- 100tk -----veř mi prošel jsem jich par desítek a vždy to vypadalo stejně bud to "nic"neumí a je to levné a pokud to umí vždy si to výrobce nechá zaplatit.

L.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
autista
Zaslal: po březen 24, 2008 9:20 am Citovat
Mohu to jen potvrdit.Sam mam nekolik diagnostik a stale neco chybi.autista
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
larikin
Zaslal: po březen 24, 2008 13:42 pm Citovat
Právě proto mě zajímá, jestli někdo nemá zkušenosti s touto diagnostikou - Autocom ADP186 Kit, protože v této cenové relaci 119.900 Kč (bez DPH) si myslím, že se jedná o kvalitní výrobek, co se týče hardwaru a softwaru, popř. 4-kanálového osciloskopu s multimetrem.

Více na: http://www.univer.cz/detail.php?id=20
geri
Zaslal: st červen 04, 2008 22:27 pm Citovat
používám kts200 a abych se přiznal vůbec mě to nenadchlo jestě že mám i jiné hračky
Arrow Idea
stejně nejčastěji multimetr a osciloskop a stará dobrá klasika
autista
Zaslal: po červen 09, 2008 6:12 am Citovat
Jedine co je na tom neco mimoradneho je paralelni diagnostika(kazdy kabel 20000,-,ale da se pujcit za 500,-/na 1den)a to u te nevysi verze.Jinak je to tak na stejne urovni,jako ostatani univerzal diagnostiky.Neumi to nastaveni a klice a kdyz tak velice omezeni.Osobne to nemam,ale zjistoval jsem co vse je na trhu a co to umi.Ja mam KTS uz radu let,chtel jsem to vymenit za neco jineho co by mi vic vyhovovalo.Nakonedc jsem zustal u KTS s tim,ze znam nedostatky.Myslim,ze by Bosch mel uvolnit vice,takto je cely system degradovan.Porid si od vseho instalacky a pust si to v demo,pokavad to jde,dostanes trochu prehled,jak to funguje a co to priblyzne umi.Na prodejce moc nedej,vetsina tvrdi,ze to umi vsechno,ale kdyz prijde na lamani chleba,tak se ukaze ,ze to tak neni.autista
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pet
Zaslal: po červen 09, 2008 19:51 pm Citovat
Přesně tak ,hlavně nedat na prodejce,vždy je to podle nich všemocný nástroj neznající konkurenci.
Nejlépe oslovit a nechat si vše předvést pěkně v praxi, ale hlavně ne na Octávii a jí podobných Very Happy na těch předvádí úplně nejradši.
Cce to přistavit něco z jiné skupiny a pak se teprve ukáže jak komu funguje to jejich konfigurování jednotek ,sehrávání klíčů zápis vstřiků a jiné vymoženosti kterými se dost často chlubí Very Happy .
Nakonec zjistíš že to občas ztěží vleze do základních jednotek a smaže paměť,ale jsou to multiznačkové diagnostiky, takže zas nadruhou stranu když vezmeš pokrytí vozů a jednotek,umí toho nakonec dost.
Jde jen o to vybrat tu ,která ti bude nejvíce vyhovovat na auta jenž děláš nejčastěji a je pravda že každá z těch multiznaček je v něčem lepší a v jiném horší.
Časem k té první přikoupíš ještě další ,protože zjistíš že ti to prostě nestačí a pak už začneš uvažovat možná i o origo... Laughing
Jinak musím přiznat že Autocom v té úplné praxi neznám ,viděl jsem pouze předváděčku a to mě moc nezaujalo.
Sad
pet
Zaslal: po červen 09, 2008 19:53 pm Citovat
Přesně tak ,hlavně nedat na prodejce,vždy je to podle nich všemocný nástroj neznající konkurenci.
Nejlépe oslovit a nechat si vše předvést pěkně v praxi, ale hlavně ne na Octávii a jí podobných Very Happy na těch předvádí úplně nejradši.
Cce to přistavit něco z jiné skupiny a pak se teprve ukáže jak komu funguje to jejich konfigurování jednotek ,sehrávání klíčů zápis vstřiků a jiné vymoženosti kterými se dost často chlubí Very Happy .
Nakonec zjistíš že to občas ztěží vleze do základních jednotek a smaže paměť,ale jsou to multiznačkové diagnostiky, takže zas nadruhou stranu když vezmeš pokrytí vozů a jednotek,umí toho nakonec dost.
Jde jen o to vybrat tu ,která ti bude nejvíce vyhovovat na auta jenž děláš nejčastěji a je pravda že každá z těch multiznaček je v něčem lepší a v jiném horší.
Časem k té první přikoupíš ještě další ,protože zjistíš že ti to prostě nestačí a pak už začneš uvažovat možná i o origo... Laughing
Jinak musím přiznat že Autocom v té úplné praxi neznám ,viděl jsem pouze předváděčku a to mě moc nezaujalo.
Sad

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červen 16, 2025 13:59 pm