| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Budíky OII km |
|
Strana 4 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 |
|
| Autor |
Zpráva |
| vaha |
Zaslal: so únor 12, 2011 19:19 pm |
|
|
|
|
pepiktdi napsal: vaha napsal: hardcore napsal: aj comader to už spravil 
Mám vyzkoušené d commanderem že to dělá na Roomsteru/Fabii II,ale jde to jednoduše opravit  ale to y myslsi neco jineho do pameti se ulozi v jednotce immo defekt a nicim ji nesmazes zustava tam enafurt 
i kydž o přehraješ původním obsahem?S tím jsem se ještě nesetkal u commanderu
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dodiak |
Zaslal: so únor 12, 2011 22:04 pm |
|
|
|
|
vsetko je po prvy krat aj immo defekt
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| TOMI |
Zaslal: st březen 02, 2011 20:56 pm |
|
|
|
|
pepiktdi napsal: vaha napsal: hardcore napsal: aj comader to už spravil 
Mám vyzkoušené d commanderem že to dělá na Roomsteru/Fabii II,ale jde to jednoduše opravit  ale to y myslsi neco jineho do pameti se ulozi v jednotce immo defekt a nicim ji nesmazes zustava tam enafurt 
Mam tu ten isty problem v jednotka imma je chyba 00003-defekt. Da sa to zmazat upravou v eep alebo len v micronas-e?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hardcore |
Zaslal: st březen 02, 2011 21:09 pm |
|
|
|
| dá ale nie po kabelu
|
_________________ dfox,autotuner,flex full,poldiag full,zed-full,tango originál,DP4,x-tool,abrites originál full vag-bmw-me,carprog full,io terminál full,martech3,autohex II,simplediag,pcm flash,combi loader,smok j-tag,vvdi2,prog,tablet,weller,jbc pájky atď.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| pepiktdi |
Zaslal: st březen 02, 2011 21:24 pm |
|
|
|
|
TOMI napsal: pepiktdi napsal: vaha napsal: hardcore napsal: aj comader to už spravil 
Mam tu ten isty problem v jednotka imma je chyba 00003-defekt. Da sa to zmazat upravou v eep alebo len v micronas-e? je to v micronas
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| libor22 |
Zaslal: st březen 02, 2011 22:11 pm |
|
|
|
|
Myslm že nejde o dohadování ,ale mrkni na to co jsi napsal jaká OII rok výroby např. atd chce to trochu číst trochu hledat a ne čekat že dáš dotaz a všichni ti vše přinesou na talíři.Pro každého je do určitá devíza a předpokládám že ty to taky neděláš za krásný oči.(Já tedy někdy jo ,ale musej bejt hoodně krásnýý)a i tak za to něco požaduju
Tak se nečerti a raděj čti a hledej
L.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| TOMI |
Zaslal: st březen 02, 2011 22:25 pm |
|
|
|
|
libor22 napsal: Myslm že nejde o dohadování ,ale mrkni na to co jsi napsal jaká OII rok výroby např. atd chce to trochu číst trochu hledat a ne čekat že dáš dotaz a všichni ti vše přinesou na talíři.Pro každého je do určitá devíza a předpokládám že ty to taky neděláš za krásný oči.(Já tedy někdy jo ,ale musej bejt hoodně krásnýý)a i tak za to něco požaduju
Tak se nečerti a raděj čti a hledej
L.
V pohode. Suhlasim stebou, ale niekedy staci len tak malo. Niekomu staci aj male nakopnutie a niekomu to mozes polozit aj na zlatom podnose a nebude si stym vediet rady.
Jedna sa o tieto budiky 1Z0920842D a pravdepodobne boli pouzite z ineho auta.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|