Obsah fóra checksum.cz » Diesel » alarm |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
samo |
Zaslal: út prosinec 14, 2010 17:22 pm |
|
|
|
kratko a vystizne - asi mi nejde alarm lebo mi to nepipa (ani pri otvarani ani ked zatvaram auto, proste len 4 smerovky), a v "akcii" som to este vobec nepocul , ta cervena ledka neblika, len ked otocim kluc a kym nacita immobilizer. alarm by som mal mat v tom lebo mam tie cierne snimace púri okne. Ako zistim cez VAG diagnostiku ci neni to nahpdpu vypnute? ktora to je jednotka alebo jak to?
A6 c5 V6TDI
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: út prosinec 14, 2010 20:53 pm |
|
|
|
nacti chyby v 35 - centrálním zamykání, pravděpodobně vada v některém zámku dveří
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
samo |
Zaslal: út prosinec 14, 2010 20:59 pm |
|
|
|
John napsal: nacti chyby v 35 - centrálním zamykání, pravděpodobně vada v některém zámku dveří
no niekedy mi tam naskoci chyba ze neda sa zatvorit dvere vodica,ale sa to zatvara v pohode, ked vymazem chybu tak to zmizne a ked spravim o tyzden diagnostiku je to spat. proste zamykanie funguje, je len jedna taka vecicka, ze tam ten dzindzik bude vadny v zamku co ked otvorim dvere sa mi nerozsvieti interier
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: út prosinec 14, 2010 21:02 pm |
|
|
|
jsou tam dvojite zamky, vymen zamek nebo oprav jestli si trochu sikovny a bude to chodit
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
samo |
Zaslal: út prosinec 14, 2010 21:10 pm |
|
|
|
John napsal: jsou tam dvojite zamky, vymen zamek nebo oprav jestli si trochu sikovny a bude to chodit
oukey, diky. Na to som nikdy nemyslel ze ked mam vadny ten spinac, tak mi nejde ani alarm..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|