| |
| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » MB Vito start error |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| RomanP |
Zaslal: út září 21, 2010 19:00 pm |
|
|
|
|
Zitra to prijede,tak se to nacte univerzalni diag. tak uvidime, jinak vse okolo bylo kontrolovano udajne.Zitra to projdem jestly neni problem nekde jinde. A umi to nejaky program, pokud to ted
bude s killera rozhozeny do tovarniho ? Budu vracet ten obsach prinejhorsim zpet ale radeji bych chtel ten start error dat pryc na opraven.
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.
Kess +Ktag, Abritus. Digi prog III. Orange 5. .FoxFlash.
Flex ecu tuning.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| RomanP |
Zaslal: pá září 24, 2010 9:09 am |
|
|
|
|
| Vyreseno ! Uz jezdim jak dlouho to se uvidi !
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.
Flex ecu tuning.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Hack |
Zaslal: pá září 24, 2010 19:04 pm |
|
|
|
|
| Ahoj,mam stejnej problem z Vitem -Start error.Jak jsi to vyresil?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| RomanP |
Zaslal: pá září 24, 2010 21:47 pm |
|
|
|
|
Prehraval jsem HC08 a 24C04 posli mi dump s Ecu a muzem to zkusit ,jestly bude stacit udelat ecu jenom.
Ja zkousel asi pet naplni nez to jelo. S ecu jsem dal eeprom ven ,a na plosky jsem si pripajel
5.dratku misto SMD eeprom, na konec dratku ktery byly dlouhy asi 12cm jsem dal patici na klasickou eeprom a pak jsem jen menil obsach naplne a mohl rychle bez pajeni menit, rychly zpusob. Zalezi co mas v Immo box za procesor a nevim ani oznaceni tve jednotky ? U me to zacalo start error z duvodu ze na immo box ma jit 2x napeti +12 bylo tam jen jedno ! A na ecu ma jit napeti 3x vedle sebe myslim a taky tam jedno chybelo. Napred si to napajeni zkontroluj a pak muzes pokracovat s programovanim pokud by to neslo.
|
Flex ecu tuning.
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st únor 18, 2026 23:41 pm
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|