Zdravim einsteine ja placu spravne ale z vysmechu tve osobe! Jsi podprumerny imbecil z nejake obydlene zatacky kdes za mlada pestoval okurky a chodil jsi delat chiptuning do te sve hospudky a pri sestym kousku na tebe nema ani vyvojove stredisko NASA protoze jsi asi podle tebe nejvzdelanejsi a nejmoudrejsi a to znaci ze jsi jen celozivotni student co misto upravy a to docela atipickeho tuningu viz. skoda rapid predelat s karbecu na icko podle nekoho WEBR pro nas upravce icko ty mas asi zbirku trisek a na nich mas kone a lambda testr spalin si radsi strc do huby at vis jak znecistujes ovzdusi svimy ubohymi alibistickymi keci studacku a jeste jedna vec az te nekde a to pokud jsi takovej chiper tak se zajiste podkame na tuning srazu a tam jse ukaze jakej budes KING budes tak malej ze by si te strcil i mravenec do kapsi hosanku a pro tvou informaci ja sem se sem neregistroval na rady jestli mam vytahnout na dany auto kabel nebo rozlousknout jednotku, to uz za tech par jaru znam z hlavy zato ale ty googlujes a places tady abys nemusel shanet ridici jednotky.
ŠTUDUJ GRAF TRABANTE..SUPERMAGORE....
TY studuj ja uz to mam davno za sebou holomku a venuj se v hospudce tem ultra chipum a pozdravuj tunery z vasi obydlene zatacky s okurkama az si nebudu vedet rady tak ti reknu a ty me rad poradis
ladicu mej se
DEBYLKU VENKOVNI-ROZDELOVAČ-MALORY-VAČKA RACEING-SIDE WEBERY-A ŠKODOVKA MALA 100kw na- LE MAN-nevieš v ktorom roku??? tak si to NAJDI!!!!BLBEČKU....
HELE blbecku z domecku laskave si svoje urazky nech pro sebe mamrde ja mam na mysli dnesni dobu a ne za cara klacka a pokud ty se zivis sroubovakem a kladivem tak uz te plne chapu a konecne si priznal, ze jsi jen drzy dement !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO TAKY BLBEC SE ŠROUBOVAKEM A KLADIVEM TE DELAL-100KW MALA OBYČAJNA ŠKODOVKA- 1200 stovka a vyhrala LE MANS 24HOD-ZAVOD!!!!!
no jen kladivem a šroubovákem si právě a bohužel v dnešní době nevystačím (a je nás většina)a proto jsem byl nucen jít do světa elektroniky zakoupil jsem prográmky od svobody a funguju dál jako mechanik jen jsem lezu abych při řešení problémů dnešních aut ušetil sobě čas a kamarádům peníze. No ale nezlobte se na mě to co zde na foru předvádí LUBO je velmi nevhodné a pokud on sám nemá soudnost měl by to zastavit někdo jiný třeba některý z adminů pokud zde ještě jsou. Možná je má zpráva zbytečná možná bude jen dalším důvodem urážek a nadávek od pana LUBA ale opravdu bohužel nechápu co ten pán nám zde předvádí a co tím chce dokázat. Pokud zde mám chyby v češtině no tak se za ně omlouvám jsem jen vyučený mechanik a nemám vysoké školy jak se zde asi očekává ale nechápu důvody urážení se vzájemně pro nic za nic. Jestli se toto někoho dotklo tak se mu omlouvám je to jenmůj názor a klidně mě z tohoto fora za to smažte. LUBO je myslím asi v nějakém osobním problému se stránkami checksum.cz či všemi jeho uživateli. Omlouvám se zda jsem si dovolil někoho urazit ale to co se zde děje je k velkému zamyšlení. S pozdravem hansdob.
no jen kladivem a šroubovákem si právě a bohužel v dnešní době nevystačím (a je nás většina)a proto jsem byl nucen jít do světa elektroniky zakoupil jsem prográmky od svobody a funguju dál jako mechanik jen jsem lezu abych při řešení problémů dnešních aut ušetil sobě čas a kamarádům peníze. No ale nezlobte se na mě to co zde na foru předvádí LUBO je velmi nevhodné a pokud on sám nemá soudnost měl by to zastavit někdo jiný třeba některý z adminů pokud zde ještě jsou. Možná je má zpráva zbytečná možná bude jen dalším důvodem urážek a nadávek od pana LUBA ale opravdu bohužel nechápu co ten pán nám zde předvádí a co tím chce dokázat. Pokud zde mám chyby v češtině no tak se za ně omlouvám jsem jen vyučený mechanik a nemám vysoké školy jak se zde asi očekává ale nechápu důvody urážení se vzájemně pro nic za nic. Jestli se toto někoho dotklo tak se mu omlouvám je to jenmůj názor a klidně mě z tohoto fora za to smažte. LUBO je myslím asi v nějakém osobním problému se stránkami checksum.cz či všemi jeho uživateli. Omlouvám se zda jsem si dovolil někoho urazit ale to co se zde děje je k velkému zamyšlení. S pozdravem hansdob.
ZAČNI ČITAŤ VŽDY OD ZAČIATKU A UVIDIŚ ŽE NIE SOM JA KTO ZAČINA S KLAMSTVOM- KTO CHCE POMUTIŤ ZOZUM SERIOZNYM ČLENOM ČETINGU....ZDAR BUH SERIOZNOSTI
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory

Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.