Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Vyběr multi autodiagnostiky |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
alex.par |
Zaslal: so únor 07, 2009 20:02 pm |
|
|
|
Zdravím všechny chci si pořídit nejakou multi autodiagnostiku zatim tak vaham, kterou volit vydel jsem v akci Texa, atal, kts, BRAIN BEE, přistí tyden prijedou od wirtha s necim podobným. Každa uměla a neuměla neco. Chci do toho investovat dost penez tak pokud mate k temto produktum nejaky pozitiva či negativa a radi se semou o ne podělite budu jen rad.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autista |
Zaslal: ne únor 08, 2009 22:15 pm |
|
|
|
Vsechno ma svoje mouch.Ja mam KTS,uz radu let.
KTS-bylo by to dobre,ale chybi tam hodne prizpusobeni,hlavne klicky.Take tam neni rada jinych nastaveni i kdyz se jedna o rj motoru a to u jinych znacek nez u nemeckych(napriklad KIA Carens CDRI,rj Bosch,nalze zmenit kodovani automat a manual prevodovka atd).Nadruhou stranu,kdyz to tam je,tak to beha super a je to jednoduche,formou nabidky.
TEXA-ma neco navic a zas tam neco schazi, proti KTS.
ATAL-take neco podobneho,pujcoval jsem si kabel.Umi celkem dobre stare FORDY,ale uplne pohorel na ABS u Sprintera.
BRAINBEE- zase nejaka obdoba,ma to kamarad a jdou na tom super Fiati.
MAGNETIMARELLY-nemel jsem moznost to zkouset,ale bude to obdoba Texy,dela to stejna fabrika.Je tam udajne moznost nastartovat motor bez imma,zrejme jen jednotky MM.
AUTOCOM-zase neco podobneho,navic paralelni diagnostika.
GUDMEN-beha pod dose,taky to ma neco do sebe,8 kanalu jako osciloskop zaznam,KTS jen 4.DOS je dobry,ze to beha pri preruseni a opetovnem sopjeni komunikace,to pod WIN vetsinou vsechno spadne.
DELPHY-vpodstate to nijak nevybocuje z rady.
Je to docela problem se pro neco rozhodnout.Ja mel prvni diagnostiku KTS500 a tak jsem nakonec poridil 540,nama smysl skakat z jedne znacky na jinou.Lepe je to doplnit jeste nejakou origo diagnostikou.
To je jen tak v kradkosti.autista
|
|
|
Návrat nahoru |
|
alex.par |
Zaslal: po únor 09, 2009 17:34 pm |
|
|
|
tak je me jasny že zadnej super zazrak ktery umi 100% vsechno neexistuje, ale kazdej ma svuj nazor a hlavne zkušenost. Me se kts moc neliby hlavne už stema aktualizacema. Rozhoduju se hlavne mezi Atal handy plus a BRAIN BEE tkompletní diagnostické zařízení pro EVROPSKÉ , ASIJSKÉ a US OSOBNÍ vozy, UŽITKOVÉ vozy, NÁKLADNÍ vozy, NÁVĚSY a AUTOBUSY. za velice dobrou cenu. dik za tvoje cenné informace
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martino |
Zaslal: so únor 06, 2010 10:48 am |
|
|
|
ja mam tuto diagnostiku pracuje v celku dobre zo vsetkym sice ja len zacinam ale pre zaciatocnika super zabudol som dodat mam magneti marelli
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: so únor 06, 2010 17:24 pm |
|
|
|
Ahoj.mám kts 540 a spokojenost. Aktualizace 4x za rok se mě nezdaj špatný.Ideální by bylo na každou značku origo
Ale teď jsem chtěl dokódovat závěs na S-Maxe 08, kts ho najde ale neumí nakodovat. Tak jsem jel za kámošem ten má FORD VCM IDS a nešlo to taky,bez online připojení ho to nepustilo dál.
Já bych asi vybíral podle toho co chceš dělat a jaký auta ti jezděj nejvíc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: so únor 06, 2010 17:34 pm |
|
|
|
kluso napsal: Ahoj.mám kts 540 a spokojenost. Aktualizace 4x za rok se mě nezdaj špatný.Ideální by bylo na každou značku origo
Ale teď jsem chtěl dokódovat závěs na S-Maxe 08, kts ho najde ale neumí nakodovat. Tak jsem jel za kámošem ten má FORD VCM IDS a nešlo to taky,bez online připojení ho to nepustilo dál.
Já bych asi vybíral podle toho co chceš dělat a jaký auta ti jezděj nejvíc.
od kdy má IDS online kodování?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: so únor 06, 2010 21:00 pm |
|
|
|
nemám tucha,prostě to psalo - pro pokračování se připojte k servru-
tak zajel do autorizáku a tam to nakódovali
|
|
|
Návrat nahoru |
|
siidos |
Zaslal: po únor 22, 2010 11:26 am |
|
|
|
mám GUTMENA JE SUPER NA EVROPU a hodně jednoduchý (pro blbce) navede k proměření osciloscopem přímo z načtené závady a sám vyhodnotí ale drahý 290 bez dph plus 15 aktualizace
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hery |
Zaslal: po únor 22, 2010 17:03 pm |
|
|
|
mám Texu a jsem spokojen, jen msuíš vybrat auto, model, obsah a kod motoru, ale pokud navolíš správně funguje, mají vcelku dobrej výběr. Am noho funkcí v nastavení.
Měl jsem možnost srovnat s Boschem, dobrá alternativa. Každá má něco do sebe. V provnání s Atalem to bylo slabší: Altal je dobrej na starý krámy, umí starý Fordy co jsem viděl. ALe na Peugotech je to slabší BSI umí Texa víc možností nastavení atak. Většinou i máš náky přizpůsobení a nastavení. Atal málo, jen že má v sobě Vaga, ale toho máme skoro všichni, jinak nic a japonce neumí, musíš si koupit další soft v angličtině za cenu dalšího přístroje. Texa vumí dobře i japonce.
Volil bych mezi Boschem a Texou. Jinak mě nic nepřesvědčilo.
Ale každý at si udělá názor sám
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mastew |
Zaslal: so květen 01, 2010 17:55 pm |
|
|
|
Doporučuju Launch X-431, rok aktualizaci zdarma, potom bude zaplatis dalsi nebo to bude normalne fungovat dal, neexistujou klony a cena je celkem slusna.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: ne květen 02, 2010 9:54 am |
|
|
|
mastew napsal: Doporučuju Launch X-431, rok aktualizaci zdarma, potom bude zaplatis dalsi nebo to bude normalne fungovat dal, neexistujou klony a cena je celkem slusna.
Jo jo ! a je to pravá CHINA a né nějaký evropský klon !!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
janoq |
Zaslal: ne květen 02, 2010 15:19 pm |
|
|
|
priblizne aku ma cenu ten Launch?
|