|
|
Zdravim,
som tu na fore novy a nezaoberam sa chiptuningom, ale jeden znamy sa ma pytal, ci by sa nedal zmenit jazyk pristrojovej dosky na Fiate Punto, myslim, ze je to rok 2005 1.2benzin. /to je zatial nepodstatne, pytam sa len tak informacne/ Spominal ze niekto s podobnym autom ma hlasky na pristrojovke v cestine. Zaujimalo by ma preto, ako sa to robi. Vycita sa obsah pamati pristrojov, dekoduje sa to /ak je to neako kodovane/, preloziia sa texty, spat sa to zakoduje a uploadne spat do pristrojov? Funguje to takto jednoducho, alebo je to riesene neakym inym sposobom?
Jednoduchsia cesta by asi bola najst niekoho s takymi istymi pristrojmi stiahnut subor a uploadnut do jeho pristrojov, ale nebude tam potom problem s kilometrami? Ak sa nemylim, tam BMW to ma riesene tak ze kilometre sa ukladaju aj do pristrojov aj do riadiacej jednotky motora a ak to nesedi, tak sa rozsvieti kontrolka na pristrojovke, funguje to takto neako aj u fiata, alebo inych aut?
Vdaka za odpoved. Ak nechcete prezradzat podrobnosti, nemusite tie ma az tak nezaujimaju, skor len ten princip ako to funguje.
Jozo
|
|
|
|