Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Začatky . . .
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Začatky . . .

Autor Zpráva
anydraj
Zaslal: pá říjen 30, 2009 14:45 pm Citovat
A kdyz uz jsme u problemu tuningu, by me celkem zajimalo kolik lidi z tohoto fora ma legalne sw na upravu.

Zacnu u sebe:
CMD Flash original
Galletto Flash original
ECM Platinum original
SuperFlash original, ale bez update viz prispek nad...

Priznam
OLS jen na hledani map.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
digigoat
Zaslal: pá říjen 30, 2009 14:56 pm Citovat
SuperVAG napsal:
Fress napsal:
Zdarec Lidi. Chtěl bych začit čipovat. Par věci jsem si pozjišťoval, přečet. Kdybych chtěl čipovat zpusobem - flashovanim,, co k tomu vše potřebuji??? Noťas, kabel mezi noťasem a OBD2, software - ECm 2001, ale ještě i nějaky hardware? četl jsem něco o emulatoru, že slouži k převaděni dat. Jinak dik za odpovědi.

Dobrý den,

pokud máte zájem o zvyšování výkonu vozidel koncernu VW(AUDI, VW, ŠKODA, SEAT) a vybraných jednotek koncernu PSA (Peugeot, Citroen) a některých dalších viz zde tabulka podporovaných vozů.Bude Vám určitě stačit produkt firmy HR Carsoft tj. program FLASH.Celý komplet (kabel + software) stojí 36 000kč bez DPH.V této ceně získáváte kvalitní produkt ryze české firmy z Brna, která má na poli úprav elektroniky a diagnostiky osobních vozidel mnohaleté zkušenosti.
Pro upravené palivové mapy nemusíte používat pochybné soubory z internetu nebo různých CD/DVD.Naše firma nabízí službu PERFORMANCE, která je dostupná každý všední den od 8 do 16 hodin.Tato služba Vám poskytne ve velmi krátkém čase (cca do 2 hod.) upravený soubor, který jste předtím načetl u zákazníka ve vozidle.V přípravě je služba, která Vám po přihlášení na webové rozhraní naší firmy poskytne soubor prakticky okamžitě a to 24 hod. denně! Naše soubory jsou prověřené!

S koupí modulu FLASH nezískáváte jen pouhopouhý kabel na "chipování", ale možnost rozšířit tento kabel o diagnostické moduly.A to vše v jednom kabelu! A s jedním softwarem!Odpadá tak práce s mnoha kabely/softwary, jejichž obsluha je do značné míry problematická.Samozřejmostí je technická podpora na telefonu a e-mailu.

Pro více informaci neváhejte navštívit naše internetové stránky www.carsoft.cz, nebo se dotázat na telefonu 539 013 185, emailu: tuning@carsoft.cz a nebo na Facebooku .

S přáním hezkého dne Váš SupervagTeam.

chlapi na rovinu 36000 bez daně, za to že to umi jen par koncernovejch edc16 , to je aspon pro mne dost penez...
to když se člověk podiva po tom co umi konkurence , třeba original galletto , nebo byteshooter , tak za zhruba dvojnásobnou částku jsem schopen flashovat xkrat vice aut
možná že by s tou cenou chtělo asi někam pohnout, protože za poslednich par let se nezměnila
akorat v realitě se toho dost za posledních pár let změnilo, o cenách chiptuningu nemluvě
chápu že vývoj stojí peníze , ale u konkurence taky není zadarmo.
ale je to jen můj názor Smile

Zaslal: pá říjen 30, 2009 15:06 pm Citovat
Bohuzel mas pravdu.Galletto za 3000 E umi i kamiony ...
anydraj
Zaslal: pá říjen 30, 2009 15:09 pm Citovat
U CMD tak ccca 12000E.,...
chiptuning
Zaslal: pá říjen 30, 2009 16:46 pm Citovat
digigoat napsal:
SuperVAG napsal:
Fress napsal:
Zdarec Lidi. Chtěl bych začit čipovat. Par věci jsem si pozjišťoval, přečet. Kdybych chtěl čipovat zpusobem - flashovanim,, co k tomu vše potřebuji??? Noťas, kabel mezi noťasem a OBD2, software - ECm 2001, ale ještě i nějaky hardware? četl jsem něco o emulatoru, že slouži k převaděni dat. Jinak dik za odpovědi.

Dobrý den,

pokud máte zájem o zvyšování výkonu vozidel koncernu VW(AUDI, VW, ŠKODA, SEAT) a vybraných jednotek koncernu PSA (Peugeot, Citroen) a některých dalších viz zde tabulka podporovaných vozů.Bude Vám určitě stačit produkt firmy HR Carsoft tj. program FLASH.Celý komplet (kabel + software) stojí 36 000kč bez DPH.V této ceně získáváte kvalitní produkt ryze české firmy z Brna, která má na poli úprav elektroniky a diagnostiky osobních vozidel mnohaleté zkušenosti.
Pro upravené palivové mapy nemusíte používat pochybné soubory z internetu nebo různých CD/DVD.Naše firma nabízí službu PERFORMANCE, která je dostupná každý všední den od 8 do 16 hodin.Tato služba Vám poskytne ve velmi krátkém čase (cca do 2 hod.) upravený soubor, který jste předtím načetl u zákazníka ve vozidle.V přípravě je služba, která Vám po přihlášení na webové rozhraní naší firmy poskytne soubor prakticky okamžitě a to 24 hod. denně! Naše soubory jsou prověřené!

S koupí modulu FLASH nezískáváte jen pouhopouhý kabel na "chipování", ale možnost rozšířit tento kabel o diagnostické moduly.A to vše v jednom kabelu! A s jedním softwarem!Odpadá tak práce s mnoha kabely/softwary, jejichž obsluha je do značné míry problematická.Samozřejmostí je technická podpora na telefonu a e-mailu.

Pro více informaci neváhejte navštívit naše internetové stránky www.carsoft.cz, nebo se dotázat na telefonu 539 013 185, emailu: tuning@carsoft.cz a nebo na Facebooku .

S přáním hezkého dne Váš SupervagTeam.

chlapi na rovinu 36000 bez daně, za to že to umi jen par koncernovejch edc16 , to je aspon pro mne dost penez...
to když se člověk podiva po tom co umi konkurence , třeba original galletto , nebo byteshooter , tak za zhruba dvojnásobnou částku jsem schopen flashovat xkrat vice aut
možná že by s tou cenou chtělo asi někam pohnout, protože za poslednich par let se nezměnila
akorat v realitě se toho dost za posledních pár let změnilo, o cenách chiptuningu nemluvě
chápu že vývoj stojí peníze , ale u konkurence taky není zadarmo.
ale je to jen můj názor Smile

je pravda ze toho tolik neumi ,ale tech 16 umi vic znacek a koncernovy umi i 17 dokonce i zapis bez pripojeni on line jen musi byt dopocteny check,s gallettem se to predsi jenom neda srovnavat Rolling Eyes

Zaslal: pá říjen 30, 2009 17:47 pm Citovat
byteshooter ale umi zapis bez online take i u edc17 , checksum spočte sám
testovano xkrat..
zatím s tím šlo udělat všechno od VAG

http://www.allcartuning.com/main/tuning-tools/flashtools/byteshooter.html

píšu to jen proto, aby se vědělo co umí konkurenční produkty a za jaké peníze .
nic proti superflashi...

ale nechci se hádat , abych nebyl vyhozen z fora Smile

Zaslal: pá říjen 30, 2009 18:27 pm Citovat
Ono vse ma sve klady a zapory je fakt ze jsem nechal kus zivota nez jsem prisel jak spocitat checksum pro PPD a Simos pro supervaga . Ale zase bezva napad vyrobce dostane kazdou upravu kdyz to chce nekdo spocitat musi poslat na check ac soft si upravi sam ..... To je proste obchod ... Wink o tom to dnes je ! hlavne ze vse funguje k nasi spokojenosti !

SuperVAG
Zaslal: po listopad 02, 2009 8:57 am Citovat
Založen: 22.10.2009 Příspěvky: 9 Bydliště: Brno - Kohoutovice, Vaňhalova 2, 623 00
Galletto/CMD original - nesrovnatelná cena
Galletto/CMD crack - nemá komunikaci přes CAN-BUS (TFSI motory Audi A4,A6,A8 a další prostě neuděláte)
- nemá EDC17/MED17
- nemá segmentový zápis EDC15 (pokud padne komunikace máte o práci postaráno)

Nezapíše originální soubor ve stejném formátu jako byl načtený!!!Vždy přepočítá CRC (kontrolní součet) na zjednodušený!!!A tak se dá zjistit, že s vozidlem již bylo "něco" děláno!!!
Výhody našeho kabelu jsou naprosto jasné....

Soubory přes službu PERFORMANCE jsou prověřené !!! Navíc s naším kabelem, po dokoupení licence, provedete spoustu dalších úkonů a tak nezískáváte kabel "jen" na chiptuning. Vše stojí peníze, ale myslím si, že cca 40 000 za tak kvalitní produkt je zcela v pořádku.Prosím navštivte naše stránky www.supervag.cz a porovnejte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
digigoat
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:14 am Citovat
galletto original 3000 euro , byteshooter master 3500 euro ...plugin edc17 - slave 540 euro, pro master 1080 euro , ale s tím že pak už si můžete s edc17 dělat co chcete , žádné posílání úprav do světa Smile

zde je seznam aut co umi galletto : http://www.galletto-flli.it/

zde co umi byteshooter: http://www.byteshooter.at/downloads.html

o cmd ani nemluvě , ale tam je cena 5600 euro
,seznam tady: http://www.cmdtec.it/index.asp

a 5000 za úpravu edc15 ? to už se toho asi moc vydělat nedá ...
přeci jenom ceny v roce 2005 jsou jinde oproti cenám v roce 2009

je to všechno přeci jenom nářadí , a na tom by měl hlavně vydělávat ten kdo s ním pracuje a ne jenom ten kdo ho vyrobil ....
za beeproga taky nikdo nedá čtvrt mega , i přesto že podporuje 41000 obvodů

rovnice pro výpočet je jednoduchá : počet podporovanych systemů / cena za to

ale pravda je že v teto ceně tam není žádná konkurence Smile

Naposledy upravil digigoat dne po listopad 02, 2009 16:18 pm, celkově upraveno 2 krát.

seznam aut flasher.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  seznam aut flasher.rar
 Velikost:  65.86 kB
 Staženo:  3102 krát

Zaslal: po listopad 02, 2009 10:54 am Citovat
digi : byteshooter med17 modul stoji 1080 eur bez dph.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
straki007
Zaslal: pá leden 22, 2010 21:19 pm Citovat
Takze kluci jak to tady ctu,tak ze mi dnes prislo Galletto 1260 vubec nic neznamena.
Normalne jsem ztratil chut jit do chipovani aut.A to delam technika v Citroenu a chtel jsem delat jenom francouze. Sad
Vrazit tolik penez do par aut ktere chci upravit rodine tak to nema vyznam.
Nebo se najde tady nekdo kdo by mi poradil jak nahrat dobrou mapu do ECU?
Samozrejme nechci to zadarmo Razz
libor22
Zaslal: pá leden 22, 2010 23:05 pm Citovat
Tak teď jste mu to teda vysvětlili a on ted neví jestli má shánět sw ,peníze ,konkurenci a nebo to kolo každopádně s tím začínat v dnešní době je vcelku odvaha- tuhle jsem kdesi u jakési tun-firmy četl motto "tuníme vše od šumavy k tatrám" takže máme konkurenci všude.
L.
digigoat
Zaslal: so leden 23, 2010 11:12 am Citovat
straki007 napsal:
Takze kluci jak to tady ctu,tak ze mi dnes prislo Galletto 1260 vubec nic neznamena.
Normalne jsem ztratil chut jit do chipovani aut.A to delam technika v Citroenu a chtel jsem delat jenom francouze. Sad
Vrazit tolik penez do par aut ktere chci upravit rodine tak to nema vyznam.
Nebo se najde tady nekdo kdo by mi poradil jak nahrat dobrou mapu do ECU?
Samozrejme nechci to zadarmo Razz

s gallettem china toho uděláš dost, ovšem nová auta už ne...
je to cracklá verze z nějakého data a updaty u carcklých verzí těžko najdeš...
ale musíš se rozmyslet co vlastně chceš.
je velký rozdíl mezi jednou gola sadou (v tvém případě galleto china) a kompletním vybavením servisu
s jednou golou taky leccos opravíš ,ale občas potřebuješ i jiné nářadí.
to jsem jenom zkusil přirovnat ..... Laughing Laughing

Zaslal: út leden 26, 2010 20:53 pm Citovat
Takze nakonec to opravdu neni hruza.Prosedel jsem u PC uz asi 5 dnu a 5 noci a lecos jsem do palice dostal.Tak nakonec do toho jdu.Vzal jsem si z prace nekolik jednotek a zkousel a zkousel a zkousel.Neco se povedlo neco ne.Samozrejme jsem si zlkusil sve HDI a omylem jsem si seknul pamet takze musi venku Very Happy
Velke diky jednomu panovi odtud se to povede.
Pro zacatek jsem si poridil to Galletto (skoro China)Willema 5 a taky pro jistotu horkovzdusnou pajeci stanici.
Myslim ale ze na programovani ve winolse protece hromada vody az do toho clovek skoci.
Existuje nejaky program na upravu map pro mene zrucne lidi kteri az tak do toho nevidi?
LUBO
Zaslal: út leden 26, 2010 21:11 pm Citovat
straki007 napsal:
Takze nakonec to opravdu neni hruza.Prosedel jsem u PC uz asi 5 dnu a 5 noci a lecos jsem do palice dostal.Tak nakonec do toho jdu.Vzal jsem si z prace nekolik jednotek a zkousel a zkousel a zkousel.Neco se povedlo neco ne.Samozrejme jsem si zlkusil sve HDI a omylem jsem si seknul pamet takze musi venku Very Happy
Velke diky jednomu panovi odtud se to povede.
Pro zacatek jsem si poridil to Galletto (skoro China)Willema 5 a taky pro jistotu horkovzdusnou pajeci stanici.
Myslim ale ze na programovani ve winolse protece hromada vody az do toho clovek skoci.
Existuje nejaky program na upravu map pro mene zrucne lidi kteri az tak do toho nevidi?

Razz ECM2001....

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 05, 2025 0:27 am