Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » mpps od jantolaka |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
pushi69 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 6:59 am |
|
|
|
Ma niekto skúsenosti s mpps od jantolaka a s jeho mapamy co k tomu predava?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 9:11 am |
|
|
|
další čipař na scéně...
|
_________________ Vím přesně, co s tím je...je to rozbitý!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
pushi69 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 9:32 am |
|
|
|
Nejde mi o zvysovanie vykonu nemam cas na vytvaranie novych map a kazde auto je ptakticky originál.ja to potrebujem len na teplé starty a zatvaranie agr ventilov.len som chcel vediet ci to su jeho mapy alebo postahovane z netu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 9:37 am |
|
|
|
ptal si se na mapy, ne? Co myslíš, že bude na cd, který koupíš za 5 tis i s káblem??? Řeší se to pořád dokola... tím tě neodrazuju, ani nikoho jinýho, každej ať si dělá co chce a nese si pak následky...
Zkoušej a uvidíš...
|
_________________ Vím přesně, co s tím je...je to rozbitý!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 10:50 am |
|
|
|
pushi69 napsal: Nejde mi o zvysovanie vykonu nemam cas na vytvaranie novych map a kazde auto je ptakticky originál.ja to potrebujem len na teplé starty a zatvaranie agr ventilov.len som chcel vediet ci to su jeho mapy alebo postahovane z netu
opravdu si myslíš že člověk co umí ladit auta , dává svoje výtvory na dvd a to pak prodává lamám ???
osobně neznám nikoho takového , ale znám spoustu dementů co to prodávají , nejspíš bývalí autíčkáři , co si myslí že budou ted vydělávat na čipech...
to je už z podstaty nesmysl ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 11:46 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pushi69 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 13:59 pm |
|
|
|
Hlavne ze ty mas cas byt furt tu na fore.ved ty musis mat asi 100 rokov ked sa venujes chiptuningu popri
tom opravujes urcite auta a ked jedna mapa trva stovky hodin tak to si zacal asi chipovat ked ford vypustil prve auto z linky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 15:31 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: pushi69 napsal: Nejde mi o zvysovanie vykonu nemam cas na vytvaranie novych map a kazde auto je ptakticky originál.ja to potrebujem len na teplé starty a zatvaranie agr ventilov.len som chcel vediet ci to su jeho mapy alebo postahovane z netu
opravdu si myslíš že člověk co umí ladit auta , dává svoje výtvory na dvd a to pak prodává lamám ???
osobně neznám nikoho takového , ale znám spoustu dementů co to prodávají , nejspíš bývalí autíčkáři , co si myslí že budou ted vydělávat na čipech...
to je už z podstaty nesmysl ... 
tobě ty autíčkáři nějak ležej v žaludku...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 15:33 pm |
|
|
|
z DIGIho si nic nerobte,podla mna ma nalez,nikto ma uz nepresvedci o opaku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 16:18 pm |
|
|
|
eazy20 napsal: z DIGIho si nic nerobte,podla mna ma nalez,nikto ma uz nepresvedci o opaku
ty TATARE , ty máš nález v hlavě
psal jsem jestli si opravdu někdo myslí, že může koupit kvalitní software na jakemsi dvd od kohokoliv a ty tady zase kecáš něco odbočování od tématy a kecy o nějakém 100 letém chiptuningu .....
zamysli se !!!
a ty PUSHI69 , začni od začátku , neznáš ani základní pojmy a chceš vypínat egry a dělat starty ?
ato jsi přišel kde na to , že na to máš se svými znalostmi ?????
to ti napsal někdo na facebook ?
najdi si start mapu ručně ne , a ne nějaký patcher . dokud to nedokážeš , tak ani netušíš co děláš .!!!
jedna mapa netrvá stovky hodin , ale tisíce hodin trvá než pochopíš všechny souvislosti ...
na to ale čínskej klon mpps opravdu nestačí
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: čt říjen 04, 2012 16:47 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: eazy20 napsal: z DIGIho si nic nerobte,podla mna ma nalez,nikto ma uz nepresvedci o opaku
ty TATARE , ty máš nález v hlavě
psal jsem jestli si opravdu někdo myslí, že může koupit kvalitní software na jakemsi dvd od kohokoliv a ty tady zase kecáš něco odbočování od tématy a kecy o nějakém 100 letém chiptuningu .....
zamysli se !!!
a ty PUSHI69 , začni od začátku , neznáš ani základní pojmy a chceš vypínat egry a dělat starty ?
ato jsi přišel kde na to , že na to máš se svými znalostmi ?????
to ti napsal někdo na facebook ?
najdi si start mapu ručně ne , a ne nějaký patcher . dokud to nedokážeš , tak ani netušíš co děláš .!!!
jedna mapa netrvá stovky hodin , ale tisíce hodin trvá než pochopíš všechny souvislosti ...
na to ale čínskej klon mpps opravdu nestačí 
ja som nepisal nic o 100letem chiptuningu..ja som myslel tvoje prispevky ako vseobecne
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Janosik93 |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:05 am |
|
|
|
to mpps nieje zle, ale par jednotiek mi s tým lahlo aj pri zápise len original suboru
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:11 pm |
|
|
|
Janosik93 napsal: to mpps nieje zle, ale par jednotiek mi s tým lahlo aj pri zápise len original suboru
Pokud to parkrat lehne pri zapisu, tak asi neco nebude vporadku, nemyslis?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:47 pm |
|
|
|
Janosik93 napsal: to mpps nieje zle, ale par jednotiek mi s tým lahlo aj pri zápise len original suboru
To mpps je jedine dobre na siemens PPD na nič viac
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:49 pm |
|
|
|
pushi69 napsal: Nejde mi o zvysovanie vykonu nemam cas na vytvaranie novych map a kazde auto je ptakticky originál.ja to potrebujem len na teplé starty a zatvaranie agr ventilov.len som chcel vediet ci to su jeho mapy alebo postahovane z netu
ty si myslíš že teplý start spravíš programom EGR remover ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|