|
Obsah fóra checksum.cz » Diesel » Nissan Primera 1.9dci |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
waffen |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:26 am |
|
|
|
cau chlapi.. čím zapísat vstriky do ecu?BOSCH 0281011645 edc16C3 rv2004 motor F9Q. padli po čitani galetom. KTS nula bodov..kua
dík za nejaké info
|
_________________ oprava autoelektroniky ,, diagnostika ,, riadiačky ,, prístrojovky ,, atd ...
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:44 am |
|
|
|
carmancsan
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:53 am |
|
|
|
a da sa aj rucne do eep?ono to auto dotiahli mrtve,nechce chytit,z ecu som sa spojil cez ren scenicII,ziadne dtc,tlak na rampe ok,aj otacky,a nic. tak som siel nacitat flash z galletom a potom tato dtc 0611 tusim...
|
_________________ oprava autoelektroniky ,, diagnostika ,, riadiačky ,, prístrojovky ,, atd ...
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 10:53 am |
|
|
|
když nejsou dopsané vtřiky tak to jede jen do 2 tis. otáček ale jede! jinak vtřiky ti dopíšu do eep, jen mám problém poznat kterej vstřik je kterej, mám očtené dvě ecu tohodle čísla, i se vtřikama, ale v obou je to přeházeno ale blok je stejnej!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:03 am |
|
|
|
AEP napsal: když nejsou dopsané vtřiky tak to jede jen do 2 tis. otáček ale jede! jinak vtřiky ti dopíšu do eep, jen mám problém poznat kterej vstřik je kterej, mám očtené dvě ecu tohodle čísla, i se vtřikama, ale v obou je to přeházeno ale blok je stejnej! ok,,to ze by to malo ist aj bez zapisanych vstrkov to mi je jasne. Ale preco to nejde vobec nakopnut to uz mi neni.ze by bola KO ecu?aj ked komunikuje?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:19 am |
|
|
|
Auto musi chytnout i bez nakodovani vstriku.Ale musi byt aspon nejake nakodovane.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 11:23 am |
|
|
|
waffen napsal: AEP napsal: když nejsou dopsané vtřiky tak to jede jen do 2 tis. otáček ale jede! jinak vtřiky ti dopíšu do eep, jen mám problém poznat kterej vstřik je kterej, mám očtené dvě ecu tohodle čísla, i se vtřikama, ale v obou je to přeházeno ale blok je stejnej! ok,,to ze by to malo ist aj bez zapisanych vstrkov to mi je jasne. Ale preco to nejde vobec nakopnut to uz mi neni.ze by bola KO ecu?aj ked komunikuje? co nafta ?? přepady, railový tlak ?? atd.........
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 12:32 pm |
|
|
|
AEP napsal: waffen napsal: AEP napsal: když nejsou dopsané vtřiky tak to jede jen do 2 tis. otáček ale jede! jinak vtřiky ti dopíšu do eep, jen mám problém poznat kterej vstřik je kterej, mám očtené dvě ecu tohodle čísla, i se vtřikama, ale v obou je to přeházeno ale blok je stejnej! ok,,to ze by to malo ist aj bez zapisanych vstrkov to mi je jasne. Ale preco to nejde vobec nakopnut to uz mi neni.ze by bola KO ecu?aj ked komunikuje? co nafta ?? přepady, railový tlak ?? at co pises je ok.je to divne.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
amigo |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 16:08 pm |
|
|
|
Na sprej naskoči??
|
_________________ Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-705-711-908 prog.KTS560,Texa, Focom.Bosch esi2,Autotuner,PCM flash,ioterminal,,Bmw comander,weller atď.
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: pá srpen 10, 2012 16:30 pm |
|
|
|
amigo napsal: Na sprej naskoči??
to ano
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: po srpen 13, 2012 12:22 pm |
|
|
|
cau,,vedel by mi niekto nakodovat tie vstriky do eep? bo ja nemam potuchy..a diag nemá tiež diky
|
Komentář: |
|
 stáhnout/zobrazit |
Soubor: |
EDC_95160.rar |
Velikost: |
642 Bajtů |
Staženo: |
1940 krát |
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: po srpen 13, 2012 12:23 pm |
|
|
|
je tam novy rar,,lebo som zle oznacil vace ,poradie
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: út srpen 14, 2012 16:41 pm |
|
|
|
nevie nikto?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: út srpen 14, 2012 19:04 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: út srpen 14, 2012 21:07 pm |
|
|
|
Okura diky,,skúsim.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 16, 2025 8:39 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|