Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diskuze mimo mísu  »  Velky pozor na firmu POWERDIESEL.SK
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Velky pozor na firmu POWERDIESEL.SK

Autor Zpráva
pandoktor
Zaslal: so červenec 21, 2012 19:40 pm Citovat
Chcem len upozornit na tuto firmu ktora sa robi ze dokaze upravovat auto profesionalnym sposobom.
Nieje to pravda!!!!!!!!!!
Robili mi auto ktore mi po uprave zacalo dymit.
Na ich pristup nemam slov.
Stale mi tvrdili ze to tak ma byt,ze to auta po uprave robia.
Nepochodil som ani s dotazom ze auto ma hrozne velku spotrebu.

Po dlhsom jednani s nimi mi dosla trpezlivost a idiel som do jednej nemenovanej firmy na Morave.
Tam mi na moj uzas bolo odpovedene ze mam pridane o 300% viac nafty a turbo tlacilo o 1/3 viac!!!!
Vraj to mohlo bez problemov znicit motor.

Firma bola ochotna a vytiahnuty obsah jednotky mi dali na cd.

Neviem ci som len sam alebo sa niekto ku mne prida.

Povazoval som to za potrebne sem zverejnit pretoze firma sa chvali ako majstri sveta a vo finale su to obycajni smolkovia ktory snad pouzivajiu len crackovane software a chinsky HW.....

Urcite je takych viac ale asi si na to nezalozia firmu..........

Naposledy upravil pandoktor dne ne červenec 22, 2012 16:01 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roland702
Zaslal: so červenec 21, 2012 20:24 pm Citovat
300% to je asi taky nejaka kravina ne?? Aby jsi neslapl z prujmu do dalsich sracek... Laughing Laughing
DIGI-DELETED
Zaslal: ne červenec 22, 2012 8:25 am Citovat
to se dělá běžně , že "pan chiptuner " pomluví toho co to "čipoval" předtím .....
a když vidí že zákazník je lama , tak mu napovídá cokoliv hlavně aby sebe vychválil a druhého pošpinil ....
nechci se nikoho zastávat , ale tuto zkušenost mám , kdy jeden pan "chiptuner" z plzně kecá lidem totální kraviny , jen aby ze sebe udělal mistra ....

stačí aby ti podfukoval egr , nebo utíkal vzduch někde z hadice a hned auto kouří , nejede a žere ...
kontroloval to někdo a nebo jen ochotně vypálil stávající soft na cd ?

proč sem nedáš to co ti vypálil na to cd ???

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne ne červenec 22, 2012 12:35 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: ne červenec 22, 2012 9:13 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Tak to ukaž panedoktore jak ti ten "neschopnej" tuner pokazil auto...
Zatím to je jen pár vět který se dají brát jako pomluva,nebo osobní spor!

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
djrjay
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:21 am Citovat
to by som rad vedel kto ti to akoze cipoval?
Kde si s tym bol v Rimavskej alebo v Spisskej ????
A hlavne daj pozor koho tu chces ohovarat.
Lebo firma a jeden clovek je velky rozdiel.
Aby si sa nezamotal do problemov.
alpiners2
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:28 pm Citovat
powerdiesel.sk je web forum a nie firma. bol by som zvedavu s kym si co vlastne riesil Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
roland702
Zaslal: ne červenec 22, 2012 14:44 pm Citovat
Ajaj koukam, ze jich je vic Laughing Laughing uz jen pouzivani toho nazvu je trapne a pokousite se zmast klienta, ze se jedna o dieselpower... Confused Confused
pandoktor
Zaslal: ne červenec 22, 2012 15:15 pm Citovat
No ked som jednal s tym panom tak bol z Prievidze.Resp od Prievidze.Jeho meno neviem ale "vydaval"sa ze je od firmy powerdiesel.sk alebo ze maju taky web alebo nieco okolo toho.
Po case ked som naliehal na napravu skody alebo vratenie penazi tak mi prestal brat telefon a reagovat na maily.
Zacal som to riesit po svojom.
Ked som dorazil na Moravu ( po doporuceni) do tej firmy tak som mal prozbu ci by som nemohol byt pri tom.Pan mi vyhovel.
Videl som ako pan "X" software vytiahol (az taka lama nie som robim v IT takze viem co je EEPROM a flashovanie) na plochu a z tej plochy mi ho ukazoval.Potom sme cakali na original software ktory ma v aute byt.Prisiel mu niekde z Talianska ale bo tak nieco mi hovoril.Z nejakej centraly.
Otvoril mi soft (hovoril ze pre laikov) a tam to ukazoval kus po kuse v rozdieloch v perentach.......

Je zaujimave ze sa ani neotvorila kapota a po uprave pana "X" auto ide fakt o mnoho lepsie a zacudi len ked nastane turbo efekt.........

Inak auto mam Seat Toledo 81kW 03 rok vyroby.To som zabudol.

PS: Nechcem nikoho ohovarat ani ublizovat.
Len chcem varovat pred ludmi ktori si hovoria ze dokazu vsetko a zatial maju len usta plne blbosti.
djrjay
Zaslal: ne červenec 22, 2012 15:20 pm Citovat
pandoktor napsal:
No ked som jednal s tym panom tak bol z Prievidze.Resp od Prievidze.Jeho meno neviem ale "vydaval"sa ze je od firmy powerdiesel.sk alebo ze maju taky web alebo nieco okolo toho.
Po case ked som naliehal na napravu skody alebo vratenie penazi tak mi prestal brat telefon a reagovat na maily.
Ked som dorazil na Moravu ( po doporuceni) do tej firmy tak som mal prozbu ci by som nemohol byt pri tom.Pan mi vyhovel.
Videl som ako pan "X" software vytiahol (az taka lama nie som robim v IT takze viem co je EEPROM a flashovanie) na plochu a z tej plochy mi ho ukazoval.Potom sme cakali na original software ktory ma v aute byt.Prisiel mu niekde z Talianska ale bo tak nieco mi hovoril.Z nejakej centraly.
Otvoril mi soft (hovoril ze pre laikov) a tam to ukazoval kus po kuse v rozdieloch v perentach.......

Je zaujimave ze sa ani neotvorila kapota a po uprave pana "X" auto ide fakt o mnoho lepsie a zacudi len ked nastane turbo efekt.........

Len chcem varovat pred ludmi ktori si hovoria ze dokazu vsetko a zatial maju len usta plne blbosti.

Tak to by som bol velmi rad keby si povedal na rovinu o koho ide aby som to tu mohol dat na poriadok.
Uz nie je problem si poradit s nejakym kretenom.
Od Prievidze?Odkial?Napis nick?Ako si sa k tomu cloveku dostal?
Nemam rad ked niekto bude nicit meno.

A este jedna vec.
Na zaciatku si pisal ze ONI.
Bolo ich viac?Kde si za nimi bol?Nejaka dielna?Alebo ako to vlastne je?
Par tu takych MALIAROV poznam.
pandoktor
Zaslal: ne červenec 22, 2012 15:56 pm Citovat
Ja neviem o koho presne ide.Zabudol som jak sa mi predstavil.Bolo to zaciatkom roka.
Ani neviem ci je odtial z fora.Jeho nick neviem.A dostal som sa k nemu cez chlapca ktory mi ho dohodil ze je dobry(tomu dotycnemu som podakoval)
Pisal mi z mailu: powerdiesel.prievidza@gmail.com
Ja som tu prvy krat a preto som si svoj nick vymyslel aby sa mi dotycny nechcel pomstit.Nechcem po nom uz nic.Aj tak viem ze mi peniaze nevrati a nechcem aby do auta uz liezol.
pandoktor
Zaslal: ne červenec 22, 2012 16:00 pm Citovat
roland702 napsal:
Ajaj koukam, ze jich je vic Laughing Laughing uz jen pouzivani toho nazvu je trapne a pokousite se zmast klienta, ze se jedna o dieselpower... Confused Confused

Ano uz som pisal aj do firmy dieselpower.cz a zevraj su na nich poriadna nastvani ze im kazia meno a ze niesom prvy ktory sa na nich stazuje a platie si nazvy.
roland702
Zaslal: ne červenec 22, 2012 16:01 pm Citovat
djrjay napsal:
pandoktor napsal:

Tak to by som bol velmi rad keby si povedal na rovinu o koho ide aby som to tu mohol dat na poriadok.
Uz nie je problem si poradit s nejakym kretenom.
Od Prievidze?Odkial?Napis nick?Ako si sa k tomu cloveku dostal?
Nemam rad ked niekto bude nicit meno.

A este jedna vec.
Na zaciatku si pisal ze ONI.
Bolo ich viac?Kde si za nimi bol?Nejaka dielna?Alebo ako to vlastne je?
Par tu takych MALIAROV poznam.

Ty mas nejake firemni udaje?? Mas tam na tuto zivnost firmu??
pandoktor
Zaslal: ne červenec 22, 2012 16:05 pm Citovat
djray: Preco ma chytas za slovicka?
Napisal som "ONI" pretoze si myslim ze to nieje jeden clovek.Myslim ze je to firma tak preto slovo "ONI".
Jednal som len s jednym clovekom stale.
pandoktor
Zaslal: ne červenec 22, 2012 16:06 pm Citovat
Aha.
djray: Ty mas v podpise vlastne zaciatok toho mailu.....
Aky je tvoj mail?
Ked to nieje tajomstvo???
bjukemen
Zaslal: ne červenec 22, 2012 16:08 pm Citovat
vidim to tak ze tu sa jedna o poskodenie dobreho mena, myslim ze niekto chce poskodit powerdiesel ktorý ani nieje firma a ani nikdy nebol...alebo to bude JPP

ps: daj sem ten upraveny soft nech sa na to kuknu aj ostatny a povedia že ci je tam tych "kvázi 300% co je total kravina..

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 19, 2025 0:08 am