Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  dump T4 6H0953257A (TMS)
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

dump T4 6H0953257A (TMS)

Autor Zpráva
FandaTDI
Zaslal: út červen 26, 2012 22:09 pm Citovat
edit: pin potvrzenej ...

Naposledy upravil FandaTDI dne čt červen 28, 2012 0:59 am, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
picus16
Zaslal: út červen 26, 2012 23:19 pm Citovat
to nejde rozbalit Idea
FandaTDI
Zaslal: út červen 26, 2012 23:41 pm Citovat
sorry, nenapsal jsem, že to je jen přejmenovaný Embarassed (stačí smazat ".rar") , balit 256B mi přišlo zbytečný a .bin přílohy to nebere
otas
Zaslal: st červen 27, 2012 7:10 am Citovat
Že by 20?
FandaTDI
Zaslal: st červen 27, 2012 10:07 am Citovat
ani "přehazovačku" nebere Sad
pro upřesnění jeden screenshot a zkoušel jsem i výmaz adapt.hodnot, ale nepřepsalo to kód opravny (nemam samý nuly)
FandaTDI
Zaslal: st červen 27, 2012 20:37 pm Citovat
nikdo nic? Podle všeho by to měl bejt ten 5120, ale s vagem už jsem zkoušel všechno možný (chyba žádná, pokud na to nejdu s tim nepřizpůsobenym klíčem, to vyhodí chybu 01176 - Klicek 65-10 - neopravneno - Sporadicky a v motorovce 17978-blokovaná - ale pin by to mělo akceptovat i s nepřizpůsobenym klíčem, ne Question ) vč. baudrate 9600 u com portu, různý jiný možný i nemožný piny, dokonce jsem to zkoušel zadávat i přes Vagtacho kabel a nic ... s tim posl. funkčním klíčem (klon - tipuju druhýho přizpůs. klíče - popisek 3.pole 2.kanálu mi taky moc smysl nedává) normálně startuju, ale pin mi to prostě žádnej nebere ... už si řikam, jestli v tom nebude nějakej bug ...
Co je vlastně to posl.pole 2.kanálu? Neni to něco kolem počtu špatnejch pokusů? Zná někdo přesnější výklad?

edit: no já se z toho vážně pos... , jestli bude muset zase ven ... údajně je pravděpodobně bloklá a potřebuje přehrát fw i konfiguraci ( Question ) Sad
exotus
Zaslal: st červen 27, 2012 22:25 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Poslední pole je že vše proběhlo ok samé nuly...
Co tě trápí že to chytá a je tam ta sporadická chyba nebo že nevíš...
Kod máš dobrej a pokusy máš jen dva todle nebo swap a to si zkoušel Wink

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FandaTDI
Zaslal: st červen 27, 2012 22:29 pm Citovat
trápí mě, že mam poslední klíč se kterym nastartuju a připravený dva nový, který nemůžu přizpůsobit a nevim proč to nechce brát žádnej pin, když se jinak immobox imho "chová normálně" ...
exotus
Zaslal: st červen 27, 2012 22:34 pm Citovat
Jak jsou nový...
Vždyť tam máš v logu 2 přizpůsobený...
Login tě pustí dál nebo ne,hazí chybu login...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 0:04 am Citovat
nový jako nový a nově vybroušený s novejma TP10/ID42 Very Happy (kdybych místo nich měl TPH1, byly by z nich už nejspíš taky kloni Rolling Eyes )
právě, že login mě dál nepustí - VAG klasicky v ph rohu hláška "Login nepřijat, porucha v komunikaci" a nepustí mě to do žádnýho kanálu přizpůsobení a Vagtacho něco jako Message lost, incorrect code, turn off ignition ...
jak myslíš hází chybu login? V paměti závad nic (a blok hodnot pořád stejnej i/) ani když zadám x krát špatně pin jen s krátkym vypnutím/zapnutím zapalování (zezačátku jsem na to šel opatrně - vždycky jeden pokus a aspoň půl hoďky pauza, ale když už jsem nevěřil, že je 5120 správně, zkoušel jsem různý kombinace vždycky jen s krátkym vypnutím zapalování a koukal jak na závady tak do bloku, kde bylo vše stále beze změny ...)
Btw. ty dva přizpůsobený klíče (hodnoty bloku hodnot) jsou takhle už od koupi T4 a nemam z nich ani jeden Razz - ten jeden, se kterym se auto kupovalo jsem ztratil - naštěstí z něj otčím předtim nechal udělat klon, kterej se v klonovačce hlásí normálně jako ID42, ale do stejnýho údajně nejde zkopírovat ... Shocked ... proto ta zmínka o TPH1

Naposledy upravil FandaTDI dne čt červen 28, 2012 0:26 am, celkově upraveno 1 krát.
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 0:19 am Citovat
adaptace si mazal,klíč máš zřejmě ok,id42 by mělo sedět a diag ho vidí a hlavně podle screen se to tváří jako přizpůsobený,je to divný,asi chybyčka v desetiné čárce...
Jen se zeptám proč si nenecháš naklonovat ty ostatni... Proč se trápíš 3 měsíce s klíčema???
Pochybuju o tom že to někdo zkusí odvézt...Laughing

FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 0:34 am Citovat
ke? Very Happy Jaká desetinná čárka? Jak vidí klíč? No asi jo, s tim klonem to normálně startuje, s novym to zapíše chyby do řj (immo,motor), v bloku se změní akorát 4.pole 1.kanálu z 1 na 0 a po nastartování zhebne ...
No těma adapt. hodnotama si nejsem jistej - to, že nejdou testovat, ale jen uložit, je možná ok, ale že se nepřepíše kód opravny už je mi divný (normálně po odkliknutí souhlasu s uložením nul s kódem opravny z mýho vagu...), stejně tak mě to nenechá změnit ani to kódování (což jsem zas přičítal tomu, že si to baud určí samo ... )
K tý úpravě (už předem částečně zodpovězenej dotaz na klonování) - fakt to chceš číst? Laughing uff... no dobře (měl bych zabrouzdat v mailech, ap. , ale myslim, že už to dam zpaměti Smile ) ... dodavatel mi ochotně vyměnil klíče (moje chyba, objednal jsem ty s planžetou bez podélnejch drážek), pak jsem u něj měnil transpondery - objednávaný podle čísla na něm (PCF79935AS) s jedinym výsledkem hledání, protože jak jsem pak vygooglil, pod timhle číslem je X idček a i přes relativní složitost komunikace - dodavatel mi tvrdil, že na těch dalších číslech v dalších řádcích na transponderu nezáleží, že důležitý je to kmenový PCF... jsem mu vysvětlil, že mi poslal ID44, zatimco já potřebuju ID42, tak opět vyměnil ... už tohle bylo docela i časově náročný a to jsem ještě neměl ani ten pin, kterej jsem nejdřív neúspěšně víc jak dva tejdny nechal zjišťovat v Doksech Rolling Eyes , mezitim jsem zprovoznil alarm, kterej v autě byl - vyřazenej a min.majitel ho nepoužíval a krom toho udělal ještě nějaký opatření, čimž klesla důležitost vyřazení ztracenýho klíče z immobilizéru, tak jsem zašel tam, co nechal otčím dělat ten klon, kde mi řekl, že na TP10/ID42 to ta mašinka neumí, že to musí nahrát na TPH1 ... já už toho mam plný zuby a nejraději bych se na všechno vys..., ale to bych si musel nakopat po tom všem, co už jsem s tim absolvoval ... stačí takhle nebo podrobněji? Laughing A pořád nemam úplně jasno ... už jsem se ptal i HanZe, kterej mi právě (zatim) odpověděl, že to mam bloklý a ať přehraju fw a konfiguraci a pojede ... kdybych bejval místo toho třeba vyměnil celý budíky za novější, abych měl aspoň mfa, bylo by to asi jednodušší Laughing
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 1:10 am Citovat
U tvýho vagu si nastav jako kód opravny stodola,adaptace netestuj a odklikni že jako ok...
Co tam chceš kodovat,to je snad všecko už předem daný,když pominu pár možností...
Pokud máš problém s mazáním adp tak zajeď za odborníkem a ten ti to vyletuje a udělá virgin Wink
No Fando ty běž raději do benzínu bo tdi ti moc nejde Wink
Nicméně jsem tě nechtěl nasrat ale asi se tak stane...
Jak sám vidíš byl jsem poslední držák a teď předávám slovo DIGImu,já už fakt nemůůžu...
Sorry ale asi to fakt nedáám...
Ser na to radia ti jdou líp...

DIGI-DELETED
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:29 am Citovat
ty exotus , nesložíme se Fandovi na ten emulátor ? původně jsem mu chtěl poslat dump do attiny , ale to by zase určitě řešil dva měsíce jeho stavbu ...
dej fando adresu a nebo číslo účtu , já ti pošlu kilo , a když ti takhle pošle kilo pár lidí , tak na ten emulátor máš ...
samé id xx, tph xx , pcf xx, Bankéř Fanda musí mít hodně času... Mr. Green
ale bacha na ty doutníky , po některých modelech se dost zapomíná ... Laughing

Zaslal: čt červen 28, 2012 7:34 am Citovat
exotus napsal:
adaptace si mazal,klíč máš zřejmě ok,id42 by mělo sedět a diag ho vidí a hlavně podle screen se to tváří jako přizpůsobený,je to divný,asi chybyčka v desetiné čárce...
Jen se zeptám proč si nenecháš naklonovat ty ostatni... Proč se trápíš 3 měsíce s klíčema???
Pochybuju o tom že to někdo zkusí odvézt...Laughing

no esli fanda bydlí v Chánově a nebo v Sokolově , tak jeho strach chápu ... Mr. Green Mr. Green

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 25, 2025 20:39 pm