|
Obsah fóra checksum.cz » Diesel » Fiat Ulysse |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
RomanP |
Zaslal: čt červen 28, 2012 23:19 pm |
|
|
|
Prisel mi dalsi Fiat Ulysse 2.0 benzin jako podobny Pazout , rok 2000 a kod motoru RFU. Ma to immo a
cip ID33.
Nejde nastartovat, stale nepravidelne cvaka hlavni dvojite rele, proto se nespojim ani diag. s Ecu.
Naslo se par dosti oxsidace na konektoru k pojiskovnici to bylo opraveno tim ze konektor pryc
a draty k sobe zapajeny, auto jezdilo asi 3. dny a zacalo rele znova cvakat, prosim na co se mam zamerit,
narazove cidlo je uz nekym propojeno natrvalo, rele dvojite dal uz nekdo nove,takze uz se do rele divat po
studenych spojich nemusim ,, starsi ecu jinou jsem dostal k oprave ze to dela ecu,,moc tomu neverim ze je
vada v ecu,, spis bych to videl nekde na spatne vedeni, prosim nemel nekdo tuto vadu, ze by mi naznacil
kde hledat, nez zacnu menit ecu. pod cislem IAW 08P.22 a dali nahradni IAW 8P.22 ani nevim jestly se
da zamenit ? Protoze nesedi ani cislo 96xxxxxxxx
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.K.Tag.FGTech v54.
Kess +Ktag, Abritus. Digi prog III. Orange 5. .KT200,FoxFlash.
Flex ecu tuning.
|
|
Návrat nahoru |
|
RomanP |
Zaslal: pá červen 29, 2012 17:35 pm |
|
|
|
Vse jsem prosel a promeril co se tyce Ecu a svasku,,,napajeni,, na 100 % Ecu jednotka ,,, neukostri rele na pinu 7. co leze z jednotky myslim pin 13 nebo 23. ted nemam zrovna schema pred sebou. Kdyz dam jinou Ecu tak pohoda ! Taky mi nekdo rikal at pin 7 u rele dam natrvalo na kostru, ale to jsem nezkousel
jestly nezustane neco napajeny natrvalo. Jinak ecu vymena !
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.K.Tag.FGTech v54.
Kess +Ktag, Abritus. Digi prog III. Orange 5. .KT200,FoxFlash.
Flex ecu tuning.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá srpen 15, 2025 11:45 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|