Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Winols Demo/testversion
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Winols Demo/testversion

Autor Zpráva
u2island
Zaslal: út červenec 24, 2012 8:03 am Citovat
Čau,
jen bych se chtěl zeptat, jaký je problém v Demu tohoto programu? Možná tento dotaz směřuju na uživatele,kteří si to zakoupili,ale vám se v placený verzi objevují správné hodnoty v osách x,y,z? Tím myslím,že např. osa RPM je zobrazována opravdu v otáčkách, zde v demu je třeba hodnota v šesnáctkové soustavě apod.

Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: út červenec 24, 2012 13:52 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Mě to ukazuje Mile,Galony a Psi a v pohodě 4D tak nevím kde máš problém...
Nicméně tu škocnu 120 s tím nenaladíš Wink

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
u2island
Zaslal: út červenec 24, 2012 16:03 pm Citovat
Týbrďo , 4D? To je paráda, ja jsem vždycky žil v 3D,ale myslím,že soudruzi s NDR už pracují na "pětidéčku".
Jinak údaj v galonech je předpokládám pro vstřikovač.hehe
S MBéčkem je to škoda, já jsem ji chtěl zrovna koupit a ty na mě takhle,že to nejde.

Ale teď trochu vážně. Na jejich stánce nejsou moc sdílní, čím je limitující Demo verze. Třeba to nenačte všechny mapy ze souboru,nevim. Zkoušel někdo s tím demo Olsem něco upravit a nahrát do auta? Jak,čím si klidně nechte v myšlenkách, ale celkem bych taky rád něco skusil. Skušenosti mám s Ignitech jednotkama. takže můžu taky poskytnout zpětnou vazbu, pokud má někdo zájem. Pokud by třeba výrobce poskytl OLS pouze na jedno auto,třeba dle sériového čísla jednotky,tak by to bylo skvělý. Mohl bych začít zkoušet.

Michal.
exotus
Zaslal: út červenec 24, 2012 16:31 pm Citovat
Vážně ftom dělám fšecko akurvarat to ne a ne vydolovat jako to co se má nahrát do auta tím drátem co sem koupil na aukru,tak newim stoji mě tu CCčko a frajer je dost nervosní ale za 3,5 mu to prej nide inde nechteli udelat Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
u2island
Zaslal: út červenec 24, 2012 23:21 pm Citovat
Exotusi,asi tuším, kam míříš.

Pokud ale děláte ten váš tzv. chiptunning nějakou dobu a děláte ho dobře, tak proč se bát o zákazníky?
DIGI-DELETED
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:33 am Citovat
demo ti nespočíta checksum Wink

Zaslal: st červenec 25, 2012 9:24 am Citovat
u2island napsal:
Exotusi,asi tuším, kam míříš.

Pokud ale děláte ten váš tzv. chiptunning nějakou dobu a děláte ho dobře, tak proč se bát o zákazníky?

Já se nebojím Laughing
Jen mimo mísu ten tvůj nick je za tím opravdu Bono,byl si na koncertě?
DIGI-DELETED napsal:
demo ti nespočíta checksum Wink

Ještě si zapoměl dopsat že až se stím bude patlat dva dny aby si vyladil svůj kočár tak příjde na to že tam je neaktivní export,import,a2l a spoustu dalších niancí,proto to je demo Wink

jini
Zaslal: st červenec 25, 2012 9:53 am Citovat
exotus napsal:

Ještě si zapoměl dopsat že až se stím bude patlat dva dny aby si vyladil svůj kočár tak příjde na to že tam je neaktivní export,import,a2l a spoustu dalších niancí,proto to je demo Wink

U kterési demoverze export samozřejmě nešel, šlo to ale poslat mailem Very Happy
u2island
Zaslal: st červenec 25, 2012 10:27 am Citovat
Díky, ten export to opravdu neumožňuje,teď koukám. To nevadí, aspoň to pude upravovat.
Škoda jen,že EVC výrobce neumožňuje individuální úpravu, jak jsem psal výše,jen pro jednu jednotku, za nějakej přijatelnější peníz.
Mám nějaké plánky na flasher ,tak asi začnu něco stavět a uvidí se. EDC16 (octaviaII) 1.9PD, na to asi nebude stačit k-line flasher? Budu muset schrastit asi CanBus flasher plánek.

Exotusi, Bono rád ve volném čase upravuje mapy. Byl u mě včera a ptal se mě,jestli bych mu to nepřekládal. Tak jsme staří známí,tak mu rád pomůžu. Akorád si včera rozsedl brejle,takže nebyl moc nadšenej.
exotus
Zaslal: st červenec 25, 2012 13:11 pm Citovat
To není možný bo včera byl u mě a minimálně 3hodky tu měl projekci jo a brejle měl taky takže u tebe musel být až po tom,nicméně čekám na další turné až zas pojedu minule sem to podruhé nestihnul,vyprodali to dřív nežli sem zareagoval,ta 360° byla super a chtěl sem dát reparát tak bohužel ale pojedu znova a ty kačky o který někoho woškubu tak do toho dám stojí to za to:lol:

Teď z5 k autům,nevymýšlej hovadiny,nic nevyráběj je to marný a cena a usílí co do toho vložíš za to fakt nestojí,při ceně flasheru (dnes to je povinou výbavou novějších aut ve spojení s výstražným trojůhelníkem-to pro případ že to lehne při zápisu) to fakt nechápu a když si pořídíš na svoje auto china bdm a jednu free ecu na pokusy tak si myslím že máš na delší dobu vystaráno s bádáním to mi věř Wink

u2island
Zaslal: st červenec 25, 2012 17:57 pm Citovat
Exotusi, lístky na U2 jsou vždycky brzo v tahu, dokonce pamatuju,jak se na to se spacákem čekalo o půlnoci,heh. Myslím jedna z mála kapel, co je po hromadě od začátku.

Sorry,dneska už nemám silu něco vymýšlet s autama a drátama Smile Dík za radu.
u2island
Zaslal: ne červenec 29, 2012 12:21 pm Citovat
Kašlu na to, plná verze se mi na jedno auto nevyplatí, činskej klon už vůbec ne, kvůli pár koním mě to za tu srandu nestojí. Jo a dík za nápovědu k tomu Winols - demu,ať se daří s úpravami.

Zdar.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt srpen 07, 2025 7:22 am