Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Dotaz |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
klicnik1 |
Zaslal: ne listopad 13, 2011 22:37 pm |
|
|
|
Ahoj všem, není tady někdo z Karlovarska? Hledám nějakého dobrého znalce problematiky immo apod. často se setkávám s lidma, kteří řeší problémy s tím, že nemají klíče. Co se týka otevření a udělání klíče není problém Spíše je problém někdy nakodovat čip nebo zjistit PIN. Nějaký software mám, ale na všechno nestačí. Pokud někdo by chtěll někdo spolupracovat budu rád. Snažím se zákazníkovi nabízet dobré ceny, proto mi přijde někdy drahé např. zjistění pin 1500-2000 (viz Citroen servis)ap., když při znalosti pinu zákazníkovi vyrobim komplet klíč za 690Kč(třeba škoda octavia II) oproti konkurenci mám lklíče levnejší. I když se stane, že přijde člověk a řekne, že je to je hodněahý. Člověk nemůže umět a všechno a proto by každej měl dělat to co umí a proto ta spoluprace
|
Naposledy upravil klicnik1 dne út listopad 15, 2011 14:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
Vaša |
Zaslal: po listopad 14, 2011 7:02 am |
|
|
|
a proč si nekoupíš něco pořádnýho na OII a pod.
od 20t už něco koupíš. když budeš dělat třeba za 500,- kus tak jak uděláš 40 aut tak začneš vydělávat
|
_________________ VAGPROG2009, Dash CAN, MARTECH, VAS, VCDS
CARDIAGNOSTIK.CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: po listopad 14, 2011 20:18 pm |
|
|
|
Proč na OctaviaII? Ta není problém. Problem je spíše, když někdo nemá žádný klíč a nemá třeba PIN nebo master klíč. Problem mám s vozy s immoboxy . Psal jsem že dělám klíče za 690Kč a konkurence za 1750Kč,a le stejně přijde člověk co řekne " je to drahý, to raději si klíč budu hlídat" Jinak mám Silca SBB, RW a texas cloner, Zedbull/hitag2, origo VAG VCDS. JInak nějaké věci z Číny(VAG commandr 3.6, Renault PIN, Ford VDS, Renault CLIp, Lexia,. čipy objednávam jednou měsíčně v číně (když jsem zjistil, že stejné koupím od firmy, ktrerá má zastopení evropské firmy a čipy má stejně čínské,ale za 200%). Zase si myslím, že každá čína není špatná..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: út listopad 15, 2011 9:03 am |
|
|
|
Komplet klíč za 690kč mě přijde nesmyslně levné až nemožné.Teda pokud to je cena komplet (klíč,vybroušení,nakodování transpondéru)
Já je dělám od 1000kč a při investici do vybavení mě to nepřijde drahé.
Zařízení samozřejmě orig. né klon.
Jen transpondery kupuju v Číně,jak píšeš cena výrazně menší a kvalita srovnatelná.(ze 100ks nefunguje průměrně 2-3ks)
|
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út listopad 15, 2011 10:28 am |
|
|
|
Tak je to cena za komplet klíč. Vyřezání, čip, odlitek JMA-SILCA, nakodovaní popř. vytažení PINU.
|
Naposledy upravil klicnik1 dne út listopad 15, 2011 14:39 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:33 am |
|
|
|
tak to pak je těžký
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: út listopad 15, 2011 13:23 pm |
|
|
|
klicnik1 napsal: Ahoj všem, není tady někdo z Karlovarska? Hledám nějakého dobrého znalce  problematiky immo apod. často se setkávám s lidma, kteří řeší problémy s tím, že nemají klíče. Co se týka otevření a udělání klíče není problém Spíše je problém někdy nakodovat čip nebo zjistit PIN. Nějaký software mám, ale na všechno nestačí. Pokud někdo by chtěll někdo spolupracovat budu rád. Snažím se zákazníkovi nabízet dobré ceny, proto mi přijde někdy drahé např. zjistění pin 1500-2000 ap., když při znalosti pinu zákazníkovi vyrobim komplet klíč za 690Kč(třeba škoda octavia II) oproti konkurenci mám lklíče levnejší. I když se stane, že přijde člověk a řekne, že je to je hodněahý. Člověk nemůže umět a všechno a proto by každej měl dělat to co umí a proto ta spoluprace  proč nenapíšeš rovnou formou inzerátu , zháním někoho z okolí ...... kdo umí vyčítat piny za 100 kč ?? se někdo ( třeba ) ozve !
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: út listopad 15, 2011 13:25 pm |
|
|
|
ale jestli si koupíš trošku lepší řezačku ( frézku ) na klíče, třeba elekronickou , ty stojí už od 350 tis. kč tak na ni budeš dělat hodně dlouho!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út listopad 15, 2011 13:54 pm |
|
|
|
Cenu bych nezvedal ale pouvažoval bych o červeném kříži nad vrata provozovny,nebo jiném logu charity,komplet služba za 690 tak to je hustý to jsem ještě neviděl,asi sem chabrus na matiku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út listopad 15, 2011 14:19 pm |
|
|
|
Tak jitrnice snad nejsem a v obchodu autoklíče, zámky ap. se pohybuji cca 10let. Takže se neboj, že když udělám klíč za 690 tak na něm vydělám jen třeba 300Kč. To samé je když jedu otevřít auto. Příklad. Otevřu novou Octavii 2011 řeknu si 1000Kč (práce cca na 2-5minut) jeden řekne, že to je levný, že si zabouchnul klíče jinej po něm chtěl 2500. A další den otevřu třeba BMW 7 2008 a řeknu zase 1000 a chlap dělá držky že to je moc. Někdy si taky říkam, že jsem spíše nadace.. Dneska se nikomu nezavděčíš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út listopad 15, 2011 14:25 pm |
|
|
|
Triax a unocode nemám,ale stroje, které mám taky nebyly levný. Za 100 zjištění ani nečekám. Ale prostě aby za to zákazník nedal několik tisíc, se kterým jsem se setkal.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: út listopad 15, 2011 14:50 pm |
|
|
|
klicnik1 napsal: Tak jitrnice snad nejsem a v obchodu autoklíče, zámky ap. se pohybuji cca 10let. Takže se neboj, že když udělám klíč za 690 tak na něm vydělám jen třeba 300Kč. To samé je když jedu otevřít auto. Příklad. Otevřu novou Octavii 2011 řeknu si 1000Kč (práce cca na 2-5minut) jeden řekne, že to je levný, že si zabouchnul klíče jinej po něm chtěl 2500. A další den otevřu třeba BMW 7 2008 a řeknu zase 1000 a chlap dělá držky že to je moc. Někdy si taky říkam, že jsem spíše nadace.. Dneska se nikomu nezavděčíš  divej, otvíráš to asi provázkem nebo cihlou , a jedeš k ní městskou dopravou , to bych pochopil. ale když používáš zařízení deklarované a garantované cejchem klíčařů (zámečníků) není levné , musí bejt i oražené a registrované policí čr, to také není zadarmo! jak to nemáš tak čekej velké problémy až tě lapnou! to pak budeš těžko vysvětlovat že jsi klíče dělal za 690 kč a ještě jsi na tom vydělal!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út listopad 15, 2011 15:15 pm |
|
|
|
Ty jsi nějakej chytrej? O žádném cejchování jsem nikdy neslyšel. Jsem členem Cechu mechanického zabezpečení ČR. Používám techniku firmy WENDT,HPL a spol. Za druhé spolpracuji s Policii ČR (Policejní prezidium),HZS a hlavně provádím školení na toto téma. A hlavně tady píšeš o této tématice blbosti. Určitě se vyznáš v immo a diagnostice,ale víš kulový o otevíraní vozidel, bytů a zákonech ČR této tematiky. Takže problémy určitě čekat nemusím a vysvětlovat taky nic nemusím. V dnešní době je nějaký cejchování k hovnu, jelikož se všechno může každy objednat sám a hlavně profesionální zloděj je vždy o krok napřed.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út listopad 15, 2011 16:33 pm |
|
|
|
klicnik1 napsal: Tak jitrnice snad nejsem a v obchodu autoklíče, zámky ap. se pohybuji cca 10let. Takže se neboj, že když udělám klíč za 690 tak na něm vydělám jen třeba 300Kč. To samé je když jedu otevřít auto. Příklad. Otevřu novou Octavii 2011 řeknu si 1000Kč (práce cca na 2-5minut) jeden řekne, že to je levný, že si zabouchnul klíče jinej po něm chtěl 2500. A další den otevřu třeba BMW 7 2008 a řeknu zase 1000 a chlap dělá držky že to je moc. Někdy si taky říkam, že jsem spíše nadace.. Dneska se nikomu nezavděčíš 
Fakt mě zaráží ceny za které děláš,onehdá jsem byl svědkem kdy mechanik žlutých andělů jak si říkali,otvíral žigula,v době kdy už tady jezdily 1. octy,po dvouhodinovém úsilí kdy domrzačil dveře vč. trojůhelníku okna si řekl o 1600kč před 14ti lety,to mu stačil šroubovák a kus svářecího drátu,dnes když má člověk naházeno min. půl mega do diag. a jiných sračiček mě to příjde jako výsměch řemeslu a vědění,ceny v mém okolí znám,ale vyčtení pinu prostě 500 po kabelu,pokud se pájí víc,to že to má člověk zmáklé za 2min je ku prospěchu,fakt bych někdy dal frajerovy .binko a najdi si to tam sám a dám ti slevu,vždyť to je hodin u pc,pak na dílně a stejně nejsem žádnej expert!!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út listopad 15, 2011 16:48 pm |
|
|
|
Každému je toho v podstatě prd, za jak dlouho co uděláš. Důležité je, že to umíš. Jetsli to budeš dělat hodinu nebo minutu má být zákazníkovi jedno. Jak říkáš ty nechceš zaplatit tak si to udělej sám. Zase ceny klíču mám z spíše kvůli konkurenci, která prostě dělá dusno klíčníkum všude.. Otevíram taky pro odtahovku,ale to si účtuje ona sama- tam vychází otevření cca 1500-2000. Jenže se musí dát provize odtahovce, odtahovka musí zase dávat provize asisitenční službě ap. Aby každej dostal kšeft.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|