Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » fabia chip mpi motoru |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
wladkolc |
Zaslal: po květen 23, 2011 12:52 pm |
|
|
|
dobry den,
som tu novy.. chcel by som si ocipovat auto..kupit kabel.. je mozne do rj motoru z 44kW benzinovej verzie nejako prepisat ocipovany soft na 50kW verziu? Ide o to ze si chcem vymenit sanie, zvody a vacku zo seriovej 50kW verzie a prepalit sw. Budem moct bez rozoberania prehrat soft? a kolko by stalo upravenie softu z 50kW verzie? Bude fungovat napr kabel galletto 1260? chcem si upravit len jedno svoje auto nic viac... Vopred dakujem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Pepé |
Zaslal: po květen 23, 2011 12:57 pm |
|
|
|
ahoj po kabelu neuděláš, je třeba vypájet paměť , naprogramovat ma pak vpájet zpět.
|
_________________ Colin McRae forever The BEST!
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: po květen 23, 2011 13:48 pm |
|
|
|
stara verze superflash cte celou zalohu Simos 3 xx ale nevim co to udela po nahrani jine soft verze , aby nebyl problem s kodovanim motoru atd . nemusi to chodit dobre . lepsi je upravit to co tam je asi .
nikdy jsem to nevyzkousel nahrat tam neco jineho .
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
CARTUNING |
Zaslal: po květen 23, 2011 17:53 pm |
|
|
|
wladkolc napsal: dobry den,
som tu novy.. chcel by som si ocipovat auto..kupit kabel.. je mozne do rj motoru z 44kW benzinovej verzie nejako prepisat ocipovany soft na 50kW verziu? Ide o to ze si chcem vymenit sanie, zvody a vacku zo seriovej 50kW verzie a prepalit sw. Budem moct bez rozoberania prehrat soft? a kolko by stalo upravenie softu z 50kW verzie? Bude fungovat napr kabel galletto 1260? chcem si upravit len jedno svoje auto nic viac... Vopred dakujem.
CHOĎ NA BRZDU A UVIDIŠ KDE NAJDEŠ 44kw-PRI KOĽKO OTAČKACH-ŽIADNE SANIE TI NEPOMOŽE !!!!VAČKA SA MENI KEĎ IDEŠ NA 100koni-atd.atd.rozdiel 44kw a 50kw nepocitiš!!!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kevino |
Zaslal: po květen 23, 2011 20:45 pm |
|
|
|
wladkolc napsal: dobry den,
nezmysel. http://www.railweb.sk/Skoda/Mot_Fab.html porovnaj si grafy a kasli na to. kup si ine auto ak chces vykon.
http://www.railweb.sk/Skoda/Mot_Fabb.html
|
|
|
Návrat nahoru |
|
wladkolc |
Zaslal: út květen 24, 2011 7:25 am |
|
|
|
nepotrebujem vykon..toto mi po meste staci.. chcem len aby to bolo trosku zivsie pri rozbehu.. teraz uplne citit ze ten motor nevladze rozbehnut to auto..a keby to bolo tych cca 55kw po cipe tak by to bolo aspon trosku lepsie..vedel by mi to niekto spravi sukromne?? dakujem..bude tam z 50kw vacka, sanie, zvody..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
wiglegummi |
Zaslal: po červen 27, 2011 6:39 am |
|
|
|
tahle uprava by měla být dostačující pro tento motor pěkně bude plyn reagovat, ztratí se prodleva. sání z 44 je mnohem průměrově menší než 50kW tzn. už jjenom tím přidáš vzduch nnaavíc, každá dobrá firma ti řekne že před čipem 44kW motoru musíš vyměnit to sání. vačka až tak není třeba, ještě mysli na výfuk. já mám jenom sání a čip od cimbu, když byl děravej výfuk tak to jelo, ale jak jsem vyměnil tak to sice pořád jede lépe než origo 44kW ale už to není to co to bejvalo. jinak jde i o spotřebu ta trochu spadla dolu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|