Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Ostatní  »  Octavia II Stirace nejdou
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Octavia II Stirace nejdou

Autor Zpráva
Pablo98
Zaslal: ne listopad 08, 2015 9:39 am Citovat
Založen: 29.5.2007 Příspěvky: 9
Userili ste mi vela casu
Dikes Very Happy

_________________
Pablo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pablo98
Zaslal: ne listopad 08, 2015 9:44 am Citovat
Založen: 29.5.2007 Příspěvky: 9
http://uloz.to/xekBp2zg/skoda-octavia-iipr-sterac-zip

_________________
Pablo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hakki11
Zaslal: čt leden 06, 2022 21:07 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Aj ja mam tieto dve chyby 00153 a 02071 na tourane 1.9 77kw ,menil som tlmic len sa rozpojil steker na motorceku stieracov ked sa menil ten tlmic a uz to po zmontovani neslo....spinac kapoty ok ...na kabliku fialovom je stale 12v....da sa ten motorcek opravit ci len novy alebo tam moze byt este ina zavada? Dik.....inak su tam aj xenony
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hakki11
Zaslal: so leden 08, 2022 13:16 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Kablik fialovobiely co ide z motorceka do centralnej el.pod volantom je ok vymenil som aj motorcek na stieracoch a stale tie stirace nejdu...packa cez vag funguje.....este nema prosim nitkto nejaky napad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so leden 08, 2022 14:19 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
BCM ko....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Domio
Zaslal: so leden 08, 2022 14:20 pm Citovat
Založen: 14.6.2020 Příspěvky: 143 Bydliště: Severní Čechy
Řešil jsem to stejný jednotka nevysílala signál...zkus hádat co následovalo Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: so leden 08, 2022 14:23 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Michalovce
Fialovy kabel - LIN Bus.
Ten ide aj do dazdoveho senzora + sirena alarmu H12.
Mas vo vybave svetelny/dazdovy senzor a alarm?
Pokial ano, skus to odpojit a tak skusaj stierace pri zatvorenej zapadke na zamku kapoty.

Ked aj tak problem, potom uz len vadna BCM.
Teraz nehlasi BCM ziadnu zavadu ???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
amigo
Zaslal: so leden 08, 2022 15:16 pm Citovat
Založen: 19.6.2009 Příspěvky: 796 Bydliště: slovakia
Bcm ide opraviť.

_________________
Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-705-711-908 prog.KTS560,Texa, Focom.Bosch esi2,Autotuner,PCM flash,ioterminal,,Bmw comander,weller atď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hakki11
Zaslal: so leden 08, 2022 16:50 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Ano zapadku mam zatvorenu a dazdovy senzor nemam....ten alarm skusim alarm to ma...zatial dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hakki11
Zaslal: so leden 08, 2022 17:06 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Nasiel som asi len sirenu ta je pri tom tlmici a motorceku stiracov ci je to cely alarm priosim ta nevies....lebo odpojenie toho konektoru nepomohlo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hakki11
Zaslal: so leden 08, 2022 19:02 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Nejake draty idu k spolujazdcovy do kastliku,alarm je zapojeny v jednotke komfortu?tam to mam vypojit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
amigo
Zaslal: so leden 08, 2022 19:15 pm Citovat
Založen: 19.6.2009 Příspěvky: 796 Bydliště: slovakia
Veď napoj osciloskop a uvidiš kde je problem.

_________________
Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-705-711-908 prog.KTS560,Texa, Focom.Bosch esi2,Autotuner,PCM flash,ioterminal,,Bmw comander,weller atď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hakki11
Zaslal: so leden 08, 2022 19:39 pm Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
Mam len stolovy Hantek nejako ho budem muset preniest k autu...ale aj tak musim najst kde je ten alarm zapojeny ci v komfortke a hlavne ju nast ak je to v nej...pod volantom neni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: so leden 08, 2022 22:59 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Michalovce
Alarm je nakodovany v komfortke - ta je za odkladaciou skrinkou v interieri.
Sirena je schovana pod pravym spolujazdcovym podblatniklm v ocelovom kryte, prinitovana do karoserie. Cize demontaz P.P. koleso aj podblatnik, odvrtat nity...
Dost prace je s tym.
Mas istotu ze motorcek stieracov je 100% ok a tiahla nie su zadrete?
V BCM nie je ziadna zavada???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
hakki11
Zaslal: ne leden 09, 2022 9:39 am Citovat
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 209
K hukacke idu tri draty a tam sa da dostat odpojit to....komfortku som nasiel staci alarm odpojit steker je to prosim ktory prvy z lava?ci treba aj odkodovat....chybi su len v 09 cent.el 00153 motor stieraca V219 zadni signal/komunikace a 02071 datovy bus zadni signal /komunikace a 01motor 005658 zhavici svicka valec 1.....a 18 pridavne topeni 014067ohen uhasen,01406 zadne horeni,02251 topna jednotka zamknuta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 16, 2024 20:54 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.