Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Pristrojovka Chrysler PT 2.0
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Pristrojovka Chrysler PT 2.0

Autor Zpráva
RomanP
Zaslal: čt červen 24, 2010 18:26 pm Citovat
Chrysler PT 2.0 automat , Pristrojovka mi nechce vypnout po ubehnuti casu 15 sec. Myslim si ze zavada je asi v ni, abych to presneji vyloucil, nikde jsem nenasel zapojeni pristrojovky na kterym pinu co je,abych si to trochu upresnil. protoze ta casova prodleva je tutove v ni. Protoze zadny jiny modul konfortu jsem tam neobevil.

Jen jsem zjistil ze jsou dva typy, a to je rozdil procesoru HC11 a HC912B32.

Naposledy upravil RomanP dne čt červen 24, 2010 20:32 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
AEP
Zaslal: čt červen 24, 2010 19:00 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
řešil jsem podobný problem, a byla špatná spínačka . při vypnutí má dvě polohy.

Zaslal: čt červen 24, 2010 19:16 pm Citovat
Myslim ze ma mozna i tri polohy, a uprostred spinacky kdyz zasunu klicek tak je tam takova umela tycka a ta ukostri jeden kontakt ktery vede do pristrojovky. takze usuzuji ze tento kontak se ukostri a tim padem se zapne pristrojovka.Ja mel i spinacku dokonce celou odpojenou a to taky nezhaslo, jsou tam veskery symboly jak kdyby opravdu mel zapnuty klicek. No jeste ji tedy poradne proverim, ale mel jsem rozdelany orech spinacky a nic tam opradu vypalene ani naznak jiskreni neni.

PS: po nastartovani vse ukazuje OK, po vypnuti klicku jen po uplinuti 10-15 sec. vypne ukazatel paliva a meli by i symboli zmiznout. Stav km mozna ukazuje trvale.
Pin 1 by melo byt GND a Pin 14 by melo byt +12V a pak kdyz se zasune klic do spinacky tak se ukostri Pin 21 a dale uz nevim.
libor22
Zaslal: pá červen 25, 2010 6:19 am Citovat
řešil jsem něco obdobné,a zjistil že některé vozy jsou ve STBY klidně i 5minut..... tak aby jsi nehledal co není.....
L.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RomanP
Zaslal: pá červen 25, 2010 22:19 pm Citovat
No to ne klidne mam zamknute auto hodinu a veskere symboli jsou stale tam a za tri dny je slaba baterie,,bez pristrojovky baterka ok. Taky se mi na displeji kde je stav KM se meni za napis ( no bus ) prerusovane
a stale dokola . Takze asi neni nejaka komunikace mezi ridicimy jednotkami. Neco asi jako Can sit.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út únor 03, 2026 19:29 pm