Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » laguna vymena centralu alebo priručka jak na to laguna 1 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
hakki11 |
Zaslal: so prosinec 05, 2009 13:08 pm |
|
|
|
ahoj prosim o radu mam vymenit central za neoriginalny na lagune 1.6 16 v r.v.1998 ale ide tam vela dratov nemate niekto schemu zapojenia alebo jak na to aby som to zapojil a fungovalo to....na origo su rozbyte tlačitka na klučoch a nejde to na do tak preto ta vymena .....alebo priručku jak na to renault laguna 1........dik Jano
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Harry |
Zaslal: so prosinec 05, 2009 22:16 pm |
|
|
|
Namontuj si tam jinou přídavnou dálku a je to vyřešený za nejrozumější peníze.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hakki11 |
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:27 pm |
|
|
|
ved prave to riešim len neviem ako to tam dat stara tam musi ostat ked ju vytiahnem nejde naštartovat....a inak by nebol tiež problem ale ked tam pridam novu neviem či mi pojde ovladanie zamykania odomikania zo vnutra auta na stredovom paneli...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Harry |
Zaslal: út prosinec 08, 2009 22:31 pm |
|
|
|
No,konečně vim,co máš za typ,chce to blíž popsat,aby bylo jasný,že máš ještě infra dálku.Takže máš dvě možnosti:
1) kup si origo dálku a nahraj do auta-pak vše pojede jak má
2)nech si vykostit immo a dej tam nějakou přídavnou dálku
K tý přídavný dálce-připojit 4 kabely(nebo 6 i s bliknama) by měl dokázat každej,kdo se alespon trochu vyzná v elektrice,i bez schémat,jinak doporučuju nechat u někoho znalýho namontovat,nebo to budeš mít ještě dražší,než je originál klip s dálkou,už jsem podobnou paseku v autě řešil.
Věř mi,je to jen dobrá rada
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|