Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Renault Master 2. Nezobrazují se ujeté kilometry |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
milano72 |
Zaslal: pá listopad 11, 2022 18:09 pm |
|
|
|
Zdravím, dostal se ke mě Master r.2007 s tím, že se nezobrazují ujeté kolometry, jen denní počítadlo. Už se v tom někdo mocně hrabal, vypálený konektor u páčky stěračů ap. Dal jsem novou páčku, opravil kabel a přepínaní hodnot palubního počítače funguje, ale prostě chybí položka celkových kilometrů. Budíky jsem dal na zkoušku jiné, ujeté kilometry se zobrazily a vše fungovalo. Po vypnutí a zapnutí klíčku tam zase nejsou. Napadlo mě jestli si to netahá celkové kilometry z jiné jednotky a když nemá informaci, tak je nezobrazí. Prostě chybí položka ujetých kilometrů. Nesetkal se s tím prosím někdo? Kontrolou segmentů při resetu vše zobrazí, diag. ostatních jednotek bez závad. Palubí počítač funguje. Můžete mě prosím někdo alespoň nasměrovat?
Děkuji moc
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: pá listopad 11, 2022 20:25 pm |
|
|
|
Myslím že bude mít auto konfiguraci s tachografem ,koukni Clipem na konfiguraci UCH ,pokud máš s tachografem bude ti to měnit do jakýchkoliv budíků. Ale upravit se to dá.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milano72 |
Zaslal: pá listopad 11, 2022 21:45 pm |
|
|
|
CLIP se mi nikdy nepodařilo rozchodit, mám všechny počítače s 64 bitovou verzí win. Mám Launche Pro 5. S tim jsem v konfiguraci UCH byl ale neviděl jsem tam tuhle volbu, jen odkud se bere rychlostní signál. Ještě zítra mrknu a dám vědet. Děkuji
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: so listopad 12, 2022 8:51 am |
|
|
|
No Launch by to měl asi také umět ,v Clipu to vypadá asi takto :
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milano72 |
Zaslal: ne listopad 13, 2022 11:11 am |
|
|
|
V X-431 je to podobné, konfiguraci jsem celou přepsal a po kontrole se opravdu přepsala a celková vzdálenost tam stejně není
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: ne listopad 13, 2022 14:20 pm |
|
|
|
milano72 napsal: V X-431 je to podobné, konfiguraci jsem celou přepsal a po kontrole se opravdu přepsala a celková vzdálenost tam stejně není
OK a měl jsi tam před změnou nakonfigurován Tachograf? A změnil jsi na co? Zkoušel jsi jestli se konfigurace nezměnila zpět po resetu jednotky (odpojení baterie)
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milano72 |
Zaslal: út listopad 15, 2022 19:29 pm |
|
|
|
Ve výpisu konfigurace vůbec nevidím jestli je tachograf nebo AAA nebo snímač na převodovce. Zadám ABS nebo čidlo a nic se nemění. Zkouším nainstalovat CLIP, ale nedaří se mi ho zaregistrovat ☹️.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milano72 |
Zaslal: út listopad 15, 2022 19:29 pm |
|
|
|
Ve výpisu konfigurace vůbec nevidím jestli je tachograf nebo AAA nebo snímač na převodovce. Zadám ABS nebo čidlo a nic se nemění. Zkouším nainstalovat CLIP, ale nedaří se mi ho zaregistrovat ☹️.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|