Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  ford IDS
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

ford IDS

Autor Zpráva
marekh
Zaslal: po březen 05, 2018 12:49 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 99 Bydliště: Skalica (SR)
Ahoj kedze sa mi schadza cim viac fordov tak zacinam uvazovat o kupe IDS tak chcem poradit kde a co a za kolko kupit ? vie mi niekto (rozumne) poradit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: po březen 05, 2018 12:49 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 99 Bydliště: Skalica (SR)
alebo ci ist do FoCom-u ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: po březen 05, 2018 13:25 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 444
na bezne veci VCM2 v dobrej kvalite a vystačíš si.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: po březen 05, 2018 14:54 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 99 Bydliště: Skalica (SR)
vies dat tip kde kupit v dobrej kvalite ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: po březen 05, 2018 14:54 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 99 Bydliště: Skalica (SR)
takisto by sa mi zosiel hyundai/kia GDS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: po březen 05, 2018 15:57 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 444
to si netrufnem Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ecu123
Zaslal: út březen 06, 2018 21:32 pm Citovat
Založen: 9.12.2010 Příspěvky: 97
kup focoma za ty penize dost dobry obcas neco nejde ale podpora pomuze
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: út březen 06, 2018 23:09 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1947 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
To ale musí být ori ne china za 300kč tam to nejede a podpora 0,to už si musí koupit IDS zaplatit pats a mít něco málo v hlavě, současně by bylo dobré aby o těch autech něco věděl a né tápal a poptávál info na foru ,páč tím se degraduje na DEBILA ale to se ty věci moc neslučují...
Začínám s fordy,jezdí mi sem švára a soused,potřebuju jím hodit šipku do prdele abych byl za boha,chci nejvíc za nejmíň, prostě kontra,umím vw s modrým ďáblem s chiny a vagcomem 304 teď zvedám level o stupeň víc...

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marekh
Zaslal: st březen 07, 2018 1:28 am Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 99 Bydliště: Skalica (SR)
nikdo nechce nejvic za nejmín ale nepotrebuju ori za x tisic ked to stejne nedokazu vyuzit na 100% ... nikdo nespadel z neba ucez ,a radsi sa opytam a budu za debila jak neco zmrvit ale kdo nic nedela nic nezkurví Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: st březen 07, 2018 10:31 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 444
vcm 2 a bav sa Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JozefC
Zaslal: st březen 07, 2018 12:51 pm Citovat
Založen: 5.5.2016 Příspěvky: 120
Kolko chces investovat? Napis real co chces vlozit do diag a az tak sa mozes bavit ohladom kupi. Tak ma jeden k.... otravoval, ze chce diag na forda, nech mu poradim a nema problem zainvestovat. Tak som mu poradil, cena bola vysoka, potom dostal tip na nieco ine, hovori tak to by uz slo kupit. Nakoniec zobral z ali delphi za 50, ale chcel serioznu diag a na forda. Cize kolko, alebo je to podobna strat casu ako s predoslim ko...m?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: st březen 07, 2018 15:21 pm Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
co takhle SAE2534 ? interface nestojí skoro nic , jen to nakonfigurovat Wink

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: st březen 07, 2018 15:49 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 444
mam tu 4 vci ktore to vedia a na kazdej ide/nejde niečo ine Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: st březen 07, 2018 15:52 pm Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
mně třeba vx n... funguje . Wink

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: st březen 07, 2018 15:59 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 444
ale jooo sak ono to ide Wink na bezne diag funkcie a tak...

ale posledne som chcel kodovat focusa a jedine vcmka..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st březen 20, 2019 18:35 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.