Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Dotaz Land Rover |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
djkenny |
Zaslal: po listopad 24, 2008 21:55 pm |
|
|
|
Ahoj, nevite pres jaky software by se nechal vytahnout software z motorove jednotky na voze Land Rover Defende 08? Je to 2,4 commonrail od Fordu a jednotka FoMoCo. Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djkenny |
Zaslal: út listopad 25, 2008 20:38 pm |
|
|
|
To snad nikdo neresite tyhle auta Mno tak jinak, ja mam vyresit problem, kdyz potrebuju vytahnout soft z jednotky, ktera neni v nabidce aut v programu Galletto 1260. Je nejaky program, ktery je univerzalni bez ohledu na typ vozu aby vytah nejaky obsah a byla moznost ho dat zpet do nove jednotky toho sameho vozu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djkenny |
Zaslal: st listopad 26, 2008 20:35 pm |
|
|
|
Tak jeste jinak, necha se nekde dokoupit do galleta podpora jinych vozu? ja kdyz dam detekci jednotek, tak mi to neco najde ale sou v popisu jen samy nuly, a kdyz dam read tak mi to hodi chybu. Mam Tam od Land Roveru pouze Defender a Discovery TD5 poradte me nekdo.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: st listopad 26, 2008 20:56 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
meky |
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 12:47 pm |
|
|
|
djkenny napsal: Tak jeste jinak, necha se nekde dokoupit do galleta podpora jinych vozu? ja kdyz dam detekci jednotek, tak mi to neco najde ale sou v popisu jen samy nuly, a kdyz dam read tak mi to hodi chybu. Mam Tam od Land Roveru pouze Defender a Discovery TD5  poradte me nekdo.....
galetto...je paskvil...pockej az ti to padne a budes kupovat jednotku...
pdoivat se jak vypada jednotka...popriade rozdelat...a pak resit...posli fotku a reknu ti jak na to...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|