Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Mapy a řídící jednotka
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 5    Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Mapy a řídící jednotka

Autor Zpráva
Vw.skoda
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 23:50 pm Citovat
Založen: 15.12.2016 Příspěvky: 12
Zdravím.

Mám Octu 1 L&K 2000 1.9TDI 81kw s motorem AHF a RJ 038906018GN

Mám MPPS v13.02 a chtěl jsem si přehrát mapy.

Na úpravu map mám Winols

Jelikož teprve začínám se s tím učit, tak jsem nedělal velké úpravy, ale jen jsem si zkoušel pár věcí. Teplé starty, vypnutí EGR-u atd...

Jenže, někde jsem se dočetl, že tato RJ nejde asi přehrát přes kabel, ale pouze pájením. je to tak?
Potom bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo tam napcpat jinou RJ, která už má pamětˇa jde fleshnout ?
Pokud ano, tak by potom stačilo na RJ přehrát soft, nakódovat motor s RJ, s budíkama a už by to šlapalo? Teda nahrát na jinou RJ třeba origo mapy a potom je jenom doladit?

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 6:31 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
Nahrát mapu a upravit ve winols není žádný problém , stačí vychodit základku ... Laughing
Uprav si co chceš já ti to za dvojku nahraju na flashky ..

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 9:34 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1947 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
DIGI a za tu dvojku mu to i přepájíš?
Hoch je docela vybavenej na ten tuňing Smile jen musí zmrzačit auťák sousedovi páč jeho mu nepujde...

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vw.skoda
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 15:43 pm Citovat
Založen: 15.12.2016 Příspěvky: 12
Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.

Predelan map ve Winolsu staci sice zakladka - mozna ani ne, ale hold na otozku a nedej boze kdyz je vic otazek nez jedna,tak to chce aspon Harvard. Very Happy

Tva odpoved je OT

Hold rozumbradu co stileji od pasu je plny net, ale poradne odpovedet, tak to uz chce kumst.


Snaha se ceni, tak vam pekne dekuji a preji hezky den! Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vwphun
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 17:33 pm Citovat
Založen: 23.2.2007 Příspěvky: 309
Vw.skoda napsal:
Zdravím.

Mám Octu 1 L&K 2000 1.9TDI 81kw s motorem AHF a RJ 038906018GN

Mám MPPS v13.02 a chtěl jsem si přehrát mapy.

Na úpravu map mám Winols

Jelikož teprve začínám se s tím učit, tak jsem nedělal velké úpravy, ale jen jsem si zkoušel pár věcí. Teplé starty, vypnutí EGR-u atd...

Jenže, někde jsem se dočetl, že tato RJ nejde asi přehrát přes kabel, ale pouze pájením. je to tak?
Potom bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo tam napcpat jinou RJ, která už má pamětˇa jde fleshnout ?
Pokud ano, tak by potom stačilo na RJ přehrát soft, nakódovat motor s RJ, s budíkama a už by to šlapalo? Teda nahrát na jinou RJ třeba origo mapy a potom je jenom doladit?

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď .


Máš pájecí jednotku 2x plcc. Lze napájet patice. Flashovací jednotka má jiné konektory, použít redukci nebo jinou kabeláž. Ale tyto informace tady už jsou, stačí hledat a číst ????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tpower
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 21:56 pm Citovat
Založen: 7.2.2013 Příspěvky: 211
By mne zajimalo mas-li ten WinOLS legalne Very Happy

_________________
www.tdichip.cz, www.tpower.cz
oficiální zastoupení EVC pro ČR a SR
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 22:20 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 409
tak to má samozřejmě přes tebe néé Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: so prosinec 17, 2016 7:59 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
Vw.skoda napsal:
Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.

Predelan map ve Winolsu staci sice zakladka - mozna ani ne, ale hold na otozku a nedej boze kdyz je vic otazek nez jedna,tak to chce aspon Harvard. Very Happy

Tva odpoved je OT

Hold rozumbradu co stileji od pasu je plny net, ale poradne odpovedet, tak to uz chce kumst.


Snaha se ceni, tak vam pekne dekuji a preji hezky den! Very Happy


hochu žijem v informačním věku a poděkování není adekvátní platba ....

až si jednou koupíš (spíše nikdy nekoupíš) vybavení a software , tak taky nebudeš rozdávat info za smajlíka..

rouzumbradů s kabelem za 20 dolarů a kradeným sw je plné i zdejší forum , on ti někdo přes SZ něco namluví a ty budeš mít pocit že tomu taky rozumíš , nicméně od profíků žádné rady nečekej Wink

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: so prosinec 17, 2016 8:53 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2578
Podle Nick obrazku ti dela sefa
tak bud hodnej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vw.skoda
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:37 pm Citovat
Založen: 15.12.2016 Příspěvky: 12
vwphun napsal:


Máš pájecí jednotku 2x plcc. Lze napájet patice. Flashovací jednotka má jiné konektory, použít redukci nebo jinou kabeláž. Ale tyto informace tady už jsou, stačí hledat a číst ????


Dík za info.
A nevíš náhodu jestli by tam šla našlapat jiná RJ a přehrat soft aby to šlapalo + to sparovat ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vw.skoda
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:39 pm Citovat
Založen: 15.12.2016 Příspěvky: 12
tpower napsal:
By mne zajimalo mas-li ten WinOLS legalne Very Happy


Vzhledem k tomu, že se neválím na pracáku nebo na sociálce, tak sem si ten soft koupil. Stál 30k
Pro ty co nevědí co je 30k, tak to je 30.000Kč
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vw.skoda
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:41 pm Citovat
Založen: 15.12.2016 Příspěvky: 12
DIGI-DELETED napsal:
Vw.skoda napsal:
Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.

Predelan map ve Winolsu staci sice zakladka - mozna ani ne, ale hold na otozku a nedej boze kdyz je vic otazek nez jedna,tak to chce aspon Harvard. Very Happy

Tva odpoved je OT

Hold rozumbradu co stileji od pasu je plny net, ale poradne odpovedet, tak to uz chce kumst.


Snaha se ceni, tak vam pekne dekuji a preji hezky den! Very Happy


hochu žijem v informačním věku a poděkování není adekvátní platba ....

až si jednou koupíš (spíše nikdy nekoupíš) vybavení a software , tak taky nebudeš rozdávat info za smajlíka..

rouzumbradů s kabelem za 20 dolarů a kradeným sw je plné i zdejší forum , on ti někdo přes SZ něco namluví a ty budeš mít pocit že tomu taky rozumíš , nicméně od profíků žádné rady nečekej Wink


Chlapče, až odpovíš jak máš, tak pošli číslo účtu a rád ti pošlu nějaký peníze aby jsi si mohlo koupit zmrzku cmuk .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:45 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2578
Chlapce, az uvalis 2 koule...
prej 30k, to je zacatek
A aktulizace rocni... taky bych kolikrat sel na pracak
kdyz to prijde.,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: so prosinec 17, 2016 18:30 pm Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
kecá , nemá nic jen mystifikuje ... Laughing

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: so prosinec 17, 2016 18:36 pm Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3171
Vw.skoda napsal:
vwphun napsal:


Máš pájecí jednotku 2x plcc. Lze napájet patice. Flashovací jednotka má jiné konektory, použít redukci nebo jinou kabeláž. Ale tyto informace tady už jsou, stačí hledat a číst ????


Dík za info.
A nevíš náhodu jestli by tam šla našlapat jiná RJ a přehrat soft aby to šlapalo + to sparovat ?


jak chceš nahrát soft co má 2x128kb do ecu s pamětí 512kb ??? to bych chtěl vidět ten tvůj legální winols ...
Rolling Eyes Rolling Eyes

na zmrzku si nech a kup si místo toho za dalších 30k programátor, třeba tady : https://www.elnec.com/sk/ , cmuk Laughing Laughing

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 5    Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st březen 20, 2019 8:26 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.